Dodaj do ulubionych

Dni Tarnobrzega

IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 24.05.03, 00:16
A jak Wam sie podobaja Dni TBG-a? Nie macie juz dosyc cantry, irlandzkiej,
czy szkockiej? Moze by jakis kabaret? No skad? Szef tego biznesu lubi coutry
i dopuki on bedzie rozdzielal kase na te dni (jak slyszalem 68 tys zl)to nic
sie nie zmieni.
Obserwuj wątek
    • Gość: taki tam Re: Dni Tarnobrzega IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 24.05.03, 00:21
      Co to za piwo tam daja? Kiper? Ochujeli? Kto to pije?
    • Gość: slawek Re: Dni Tarnobrzega IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 24.05.03, 00:35
      Moze by jakis kabaret?
      No wlasnie. W Stalowej był kabaret "Ani Mru Mru". Super. Dwóch gości. Godzina
      zabawy. Ile to mogło kosztować? Chyba mniej niż pieciu szarpidrutrów z muzyki
      irlandzkiej za 1,5 godziny?
    • Gość: roberto Re: Dni Tarnobrzega IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.03, 16:11
      ja również mam dosyć tych szarpidrutów co to za zespoły ! za takie pieniądze
      taki program ! Żenada !!!!! Ciekawy jestem kto układał ten program ? wolę
      zostać w domu i oglądnąć eurowizję !
      • Gość: MEMOREZ Re: Dni Tarnobrzega IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 24.05.03, 18:02
        Gość portalu: roberto napisał(a):

> ja również mam dosyć tych szarpidrutów co to za zespoły ! za takie pieniądze
        > taki program ! Żenada !!!!! Ciekawy jestem kto układał ten program ? wolę
        > zostać w domu i oglądnąć eurowizję !

Obejrzyj sobie Tatu i Wiśniewskiego.Zrób na złość organizatorom. Nie
        przychodź!! Przyczynisz się do tego ,że popsujesz zabawę kilku tysiącom
        osób.Naprawdę ,będzie beznadziejnie bez ciebie!! Zrób im psikusa, olej ich,bądź
        sobą . Jestem z Tobą i... Julią Wołkową . Ale im zrobisz hehehehe ...
    • Gość: afers Re: Dni Tarnobrzega IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.03, 16:17
      Wypadało by zmienić organizatorów bo nie zwracają uwagi na potrzeby i
      zainteresowania ludzi liczą się tylko ze swoim zdaniem! Wydaje mi się , że
      wymiana jest konieczna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Organizatorzy na
      przyszłość chcemy prawdziwych gwiazd a nie zespołów nikomu nie znanych np.
      Afers
    • cfiercinteligent Re: Dni Tarnobrzega 26.05.03, 18:05
      Gość portalu: jozek napisał(a):

> A jak Wam sie podobaja Dni TBG-a? Nie macie juz dosyc cantry, irlandzkiej,
      > czy szkockiej? Moze by jakis kabaret? No skad? Szef tego biznesu lubi coutry
      > i dopuki on bedzie rozdzielal kase na te dni (jak slyszalem 68 tys zl)to nic
      > sie nie zmieni.

Jak co roku były to tandetne igrzyska. Wysłuchawszy tych szarpidrutów co to
      rzekomo grali na scenie jest mi przykro, że moja kapela podblokowa nie została
      zaproszona. Jeśli jeszcze wzięli za to jakąś kasę to czuję się zbulwersowany.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka