Gość: artkis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.07, 21:12 dzis rano bedac na przejazdzce rowerem widzialem w zwierzyncu czlowieka z pieknymi prawdziwkami czy ktos juz w tym roku widzial lub zebral jakies grzyby prosze o powazne wpisy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xulu Re: grzyby 26.05.07, 21:20 maj - czerwiec to jak pamiętam od dziecka to sezon na "pierwsze" prawdziwki. co w tym dziwnego o_o Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artkis Re: grzyby IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.07, 21:31 a czy ja napisałem że to coś dziwnego? Odpowiedz Link Zgłoś
xulu Re: grzyby 26.05.07, 22:18 Gość portalu: artkis napisał(a): > dzis rano bedac na przejazdzce rowerem widzialem w zwierzyncu czlowieka z > pieknymi prawdziwkami czy ktos juz w tym roku widzial lub zebral jakies > grzyby prosze o powazne wpisy sadze ze sam sobie już odpowiedziałeś na to pytanie >sam widziałeś< wiec jakich powaznych odpowiedzi sie spodziewasz wiec, widziałem sporo na Kwiatkowskiego środa,sobota ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artkis Re: grzyby IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.07, 22:27 powaznie widziales w srode na kwiatkowskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzybiarz Re: grzyby IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.07, 23:58 www.nagrzyby.pl/galeria/v/users/Marek+Zajdek/Pierwsze+kozaczki/?g2_page=1 Odpowiedz Link Zgłoś