Dodaj do ulubionych

domki lub namioty weselne

IP: *.91d.tarnobrzeg.pilicka.pl 11.06.07, 18:43
zwracam sie jeszcze raz z prosba do was czy nie macie namiarow na domek albo
namiot na wesele w naszych okolicach ktos pisal ze okolice klimontowa ale
gdzie dokladnie?? prosze o jakin namiar
Obserwuj wątek
    • Gość: mieszkająca_daleko Re: domki lub namioty weselne IP: *.piotrkow.net.pl 11.06.07, 20:28
      a ja słyszałam, że domki są do wynajęcia w Tarnobrzegu, na osiedlu Wielowieś.
      nie wiem gdzie dokładnie, ale jak podjedziesz tam w okolice 1 przystanku MKS i
      zapytasz, to napewno cię pokierują :-)
      • Gość: magda Re: domki lub namioty weselne IP: *.91d.tarnobrzeg.pilicka.pl 11.06.07, 20:55
        bylam tam jesli o ta wypozyczalnie chodzi i facet ma jeden stary brzydki domek
        wiec to odpada
        • Gość: mieszkająca_daleko Re: domki lub namioty weselne IP: *.piotrkow.net.pl 11.06.07, 21:35
          niedobrze.. sama chciałam tam pożyczyć domek we wrześniu :(
          jakbyś coś znalazła to daj znać gdzie, dzięki :)
          • Gość: magda Re: domki lub namioty weselne IP: *.91d.tarnobrzeg.pilicka.pl 12.06.07, 09:17
            ktos pisal ze okolice klimontowa ze domki na 50 100 osob poprosilam o jakis
            namiar ale nic nie odpisala ta osoba
            • Gość: magda Re: domki lub namioty weselne IP: *.91d.tarnobrzeg.pilicka.pl 13.06.07, 12:55
              piszcie jeli cos wiecie
    • Gość: magda Re: domki lub namioty weselne IP: *.91d.tarnobrzeg.pilicka.pl 18.06.07, 18:13
      dalej nic nie wiecie???
      • patrycja2526 [...] 09.04.14, 13:19
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: ss Re: domki lub namioty weselne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.14, 00:57
      chyba u nas nie ma takiej firmy poszukaj w rzeszowie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka