IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.07, 08:55
Szlag mnie mało nie trafił - w zeszłym tygodniu strażnicy miejscy dostali po
300 zł podwyżek. A ja pytam co z resztą wydziałów.
Panie Prezydencie czym się oni tak zasłużyli aby dostać takie podwyżki?
Obserwuj wątek
    • Gość: piotr1 Re: Podwyżki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.07, 09:13
      nie tylko straż , ale i wybrani yrzędnicy , niby nikt nie wie kto ? ale wszyscy
      wiedzą w urzędzie kto i dlaczego - no własnie dlaczego nieliczni ?
      • Gość: uRZĘDNICZKA Re: Podwyżki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.07, 09:34
        To znaczy że u nas są lepsi i gorsi tylko dlatego że sięzaangażowali w wybory ?
        Znaczy że to wszystko jest do dupy!!!
    • Gość: Wiem Re: Podwyżki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.07, 10:11
      Oj zasłużyli zasłużyli... Mogłaś się koleżanko bardziej zaangażować w kampanię
      niż tylko siedzieć i pierdzieć w stołek. Chłopcy strażacy czynnie się
      zaangażowali tu i ówdzie działając przy plakatowaniu lub w inny sposób. Więc
      teraz zbierają zasłużone plony swoich starań. Myślę, że przemyślisz swoje
      postepowanie i włączysz się w przyszłą kampanię naszego najwyższego, a wtedy
      kto wie może za 3 lata też spotkacię nagroda w postaci 300 zł podwyżki...
      • Gość: Witek Wstyd urzędasy zebyście żale na forum wylewali IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.07, 11:00
        gówna warta ptak co w swoje gniazdo sra !! ta maxyma do Was, zawsze
        poszkodowani !! a jakość Waszej pracy ??
    • Gość: ciekawy Re: Podwyżki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.07, 13:17
      Mam prośbę : może ktoś życzliwy poda czy wszyscy strażacy dostali podwyżkę, a
      jężeli nie to którzy - mam swoje przemyślenia ale nie chce strzelać w ciemno...
      Jak już będę znał chociaż imiona tych gości to podam za co dostali...
      • Gość: ciekawa Re: Podwyżki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 13:25
        jesli chodzi o straznikow, to pierw zerknijcie w dane, ktorzy maja najwieksze statystyki. Mi sie wydaje ze dostali za to ze maja najwiecej mandatow pouczen i temu podobnocy, moge sie mylic.
        • Gość: ciekawy Re: Podwyżki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.07, 13:34
          Zatem Panie strażnik, podaj czy wszyscy dostali podwyżki, czy nie. Ja jestem w
          stanie wymienić 3-4 Twoich kolegów którzy MOCNO się angażowali i teraz pali
          mnie ciekawość czy w tym gronie są te osoby. Bo jezęli są to znaczy że
          zostali "spłaceni" za zasługi...
          Tylko tyle chciałbym wiedzieć.
          JEżeli się już odezwałeś to podam mi ich imiona ( wystarczy z uwagi tejemnicę
          służbową )
      • Gość: Wiarus Re: Podwyżki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.07, 13:45
        Odpowiem ci połowicznie: słyszałem że w tym zacnym gronie jest niejaki St C.ba
        zaangażowany znacznie co było tu i ówdzie widać. Chociaż jak mówiłem to tylko
        słyszałem jaka jest prawda może ktos bardziej zorientowany potwierdzi
    • Gość: albi Re: Podwyżki IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 18.06.07, 14:35
      Mnie też szlag trafia bo pozostały plebs dostał ok 30 zł podwyżki.
      • Gość: ktoś [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.07, 23:22
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • 11081999d Re: Podwyżki 18.06.07, 23:51
      dostali tylko ci najbardziej zasłużeni urzędnicy i strażnicy.czy się stoi czy
      się leży za plakaty się należy. reszta to plebs.IV RZECZPOSPOLIA przecież.BOŻE
      CHROŃ WŁADZE TEGO MIASTA BO TAK JAK TERAZ, TO JA NIE będę już miał tak dobrze.
      • Gość: URZĘDAS Re: Podwyżki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.07, 09:21
        JANEK, powiem Ci tylko tyle : jak ktoś wróblem się urodził kanarkiem nie umrze.
        Przyszedłeś z mleczarni i przyniosłeś ze sobą zwyczaje jakie tam panowały:
        przemyśl jednak to trochę. Mleczarnia to nie Urząd - nie jest twoją własnością
        i nie zachowuj się jak Mleczasz tylko jak Prezydent.
        Udało ci się skłócić do tej pory jednak wierny elektorat za cenę zaspokojenia
        kilku przydupasów za udział w kampanii... Myślę że to był błąd bo kilkunastu
        zaspokoiłeś a wrogów zrobiłeś sobie ze sporej grupy ludzi... W przyszłych
        wyborach pewnie będą głosować na każdego innego - nie wyłączając Mastalerza,
        ale sobie sam taki los zgotowałeś wprowadzając do UM republikę kolesiów .
        • Gość: na na na Re: Podwyżki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.07, 16:41
          URZĘDAS nie smuć się. Następnym razem może i ty dostaniesz (ale pewnie od N. M.
          hi hi hi). Oj przepraszam - zapomniałem, przecież on nie jest prezydentem i
          pewnie nigdy nie będzie. pozdrawiam
        • Gość: kacha Urzędasy płaczą !! nieroby i pasożyty miasta !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.07, 10:58
          podwyżek wam sie chce !! pała ryż i zimna woda !!
      • Gość: new Re: Podwyżki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.07, 12:51
        Janek strzeliłeś sobie gola!
        Wierny Ci urzędniczy lud raczej pokaże Ci du.ę w następnych wyborach...
    • Gość: jacek Re: Podwyżki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.07, 17:45
      prosze o nazwiska i kwote podwyżek , bo jak nie to ta dyskusja jest
      bezprzedmiotowa - jezeli wiecie a nie ujawniacie to macie w tym jakiś " ciemny
      współudział "
      • Gość: x Re: Podwyżki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.07, 07:39
        W sprawach lokalowych dwie... W straży podwyżki dostało sześciu ludzi... W TID
        trzy osoby... Co do pozostałych niestety nie wiem.
        Uściślę trochę informację: zamysł był taki : była grupa ponad 20 aktywistów
        którzy się zaangażowali i Ci dostali najwięcej. Do tego doszło coś ok. 8 gości
        którzy byli na doczepkę tak dla zmydlenia oczu i ci dostali ochłapy.
        Szum w Urzedzie jaki powstał po podwyżkach w straży myślę że ustawi pozostałych
        urzędników negatywnie do pierwszego - wszak to jego rozgrywki spowodowałuy ten
        ferment!
        A smród pociągnie się do nowych wyborów i skorzysta na nim każdy przeciwnik J.
        I dobrze - może się skończy w końcu ten prywatny folwark@!
        • Gość: emeryt Re: Podwyżki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.07, 20:28
          jeżeli dostali to innych musieli ograbić przez podniesienie w ty roku znacznie
          podatków. A jeżeli chodzi o przyszłe wybory to powinno w nich uczestniczyć
          chociaż 80% wyborców i będzie po kłopocie. Jak do wyborów idzie 20% to nie ma
          się co dziwić, że rządzą nami tacy ludzie.
    • Gość: urzedniczka Re: Podwyżki IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 21.06.07, 07:16
      Wszystko sie zgadza podwyzki/awanse byly tylko dal wybranych.Awansuja ludzie ktorzy pracuja po 3-4 lata w UM np.chlopczyk staz pracy w UM 4 lata - 4 awanse z wysoka podwyzka poborow.Jak to kotos wczesniej napisal zostali wynagrodzeni za lojalnosc, sluzebnosc kosztem reszty urzedasow.A to ze awans za prace to wielka bzdura za uklad.
      • Gość: URZĘDAS Re: Podwyżki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.07, 20:28
        W 101 % zgadzam się z Tobą - chłopiec który dostał podwyżkę za lojalność idzie
        jak burza - 3 lata PIĄTA podwyżka !!!
        A w kampanii się bardzo mocno zaangażował razem z drugim chłoptasiem ze straży:
        wieszali plakaty, zrywali cudze, roznosili ulotki - tylko gdzie apolityczność
        straży?
        Pytam gdzie? Bo za zaangażowanie w kampanię conajmniej powinni dostać nagany
        lub dyscyplinarkę wszak strażacy nie MOGĄ się angażować politycznie, prawda
        panowie C.ba i K...luga??
        • Gość: dyzek [...] IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 21.06.07, 22:41
          • Gość: URZĘDAS [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.07, 23:24
            • Gość: um Re: Podwyżki IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 22.06.07, 06:34
              Swieta racja ale co mozna zrobic ???
              Siedziec cicho ???
        • Gość: urzedniczka [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.07, 19:27
          • Gość: URZĘDAS Re: Podwyżki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.07, 23:24
            Kogoś nerwy ponoszą, ależ panowie w Waszym fachu niestety opanowanie jest
            potrzebne - gniew i furia nie przystoi strażnikowi...
          • Gość: URZĘDAS Re: Podwyżki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.07, 23:26
            I jeszcze jedno : koryto mamy prawie to samo, zatem można powiedzieć że piluję
            swojego!
        • Gość: dziorek Re: Podwyżki IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 22.06.07, 20:23
          URZEDAS czy tylko ci dwaj strażnicy dostali podwyżki bo jak było ich więcej
          twoją tezę szlag trafił. Wymieniając strażników z nazwisk najprawdopodobniej
          pracujesz w straży i jeszcze jedno Prezydent dawał podwyżki czy też naczelnicy
          poszczególnych wydziałów o nie występowali ?.
          • Gość: URZĘDAS Re: Podwyżki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.07, 23:23
            Hehe znalazł się detektyw - w całym urzędzie wszyscy wiedzą o kogo chodzi...
            Ale szukaj dalej może trafisz. Jak na tą chwilę to jest średnio-ciepło.
            Jeśli chodzi o nazwiska to nie wymieniałem nikogo, tylko podzieliłem się swoją
            wiedzą ze słuchu...
            Zatem czekam na kolejny strzał!
      • Gość: re - urzędnik Re: Podwyżki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.07, 12:26
        ładny bajzel jak widać w tym naszyum U Miasta- proponuję dla urzedników
        nizszego szcebla , aby cos napisali o swoich kierownikach oddziałów( plusy i
        minusy ) bo to oni za wszystkim stoją - bo albo na ich wniosek ktoś "
        dostaje" albo komuś "zatrzymują " , myślę ,że rola prezydenta jest tutaj
        raczej niewielka , wielka jest, gdy chodzi o podwyżki kierowników- tak myślę -
        a moze się mylę - pozdrawiam
        • nom73 Re: Podwyżki 24.06.07, 20:07
          Gość portalu: re - urzędnik napisał(a):

> ładny bajzel jak widać w tym naszyum U Miasta- proponuję dla urzedników
          > nizszego szcebla , aby cos napisali o swoich kierownikach oddziałów

... byleby nie w godzinach pracy. :-)
    • Gość: dyzek [...] IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 22.06.07, 07:08
      • Gość: URZĘDAS Re: do urzędasa miłośnika warzyw IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.07, 08:25
        Powiem tak: nie spodziewałem się repliki, bo toć poziom nie ten, a rozumku też
        nie za wiele by wiele od Cię wymagać... Współczuję zatem...
        • Gość: um Re: do urzędasa miłośnika warzyw IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 24.06.07, 19:22
          dlaczego tyle postow wycieto ???
          • urzedniktar Do mieszkanców 26.06.07, 08:47
            Czytaliście dzisiejsze Nowiny? Dziubiński pensje swoim podnosi. Natomiast Urząd
            w Tarnobrzegu znów najdroższy w województwie. Co o tym sądzicie?
            • Gość: uRZĘDNICZKA Re: Do mieszkanców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 19:23
              Podwyżki były, ale tylko dla wybranych!!! Jak jesteś urzędnikiem uczciwym nie
              masz szans.
        • Gość: URZĘDAS Re: do urzędasa miłośnika warzyw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 09:56
          Ciekawe dlaczego tyle postów wycięto, czyżby opaczność naciskała?
          • Gość: uRZĘDNIK Re: do urzędasa miłośnika warzyw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.07, 12:14
            Ciekawe dlaczego prezydent nic nie mówił na sesji o podwyżkach?
            • Gość: gość Re: do urzędasa miłośnika warzyw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 09:50
              A co miał powiedzieć że docenił tylko swoich przydupasów za bezgraniczą miłość
              i uwielbienie?!
              • Gość: 123 Re: do urzędasa miłośnika warzyw IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.07, 15:12
                A ktoś go o to pytał?
                • urzedniktar Re: do urzędasa miłośnika warzyw 04.07.07, 15:55
                  Myślę, że ktoś na sesji zapyta.
                  • Gość: Gość Re: do urzędasa miłośnika warzyw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 14:30
                    Janek poprostu ma to daleko w d..pie. A docenił swoich jak chciał. Za 2-3
                    miesiące sprawa przycichnie i urzędaski będą nadal jadły mu z ręki... Oni tylko
                    szczekają i nic nie zrobią JD.
                    • Gość: lexx Re: do urzędasa miłośnika warzyw IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.07, 18:07
                      Nie ucichną nie ucichną JD jeszcze się przekona ...
                      • Gość: ww Re: do urzędasa miłośnika warzyw IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 26.07.07, 19:37
                        To co zrobią?
                        • Gość: lexx Re: do urzędasa miłośnika warzyw IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.07, 09:02
                          Będą pamiętać i to w zupełności powinno wystarczyć.
    • Gość: Agat 42 Ale nędza !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.07, 09:35
      Przeczytałem ten wątek i ręce mi opadły. Tyle szumu i zamieszania o 300 zł.
      Gdyby w Tarnobrzegu była praca to zamiast plakać na forum, kazda z was
      urzędniczek poszłaby pracować gdzie indziej za 2 razy większe pieniądze i bez
      patrzenia na ten urzędowomiejski bajzel. Problem podstawowy tkwi w NIEUDOLNOŚCI
      rządzących tym miastem a cała reszta to tylko pochodne. Zamiast zapewnić rozwój
      zapewnia się podział coraz większej etatowourzędniczej biedy.
      • Gość: Kolega To wyżej napisał po raz 2 nie pezydent Mestalerz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.07, 10:50
        bidok płacze wszędzie gdzie się już da, ale coraz mniej osób słucha tego jego
        bełkotu. Smarkaczu do roboty z swoimi strąkami !!
        • Gość: józek Re: To wyżej napisał po raz 2 nie pezydent Mestal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.07, 10:56
          nareszcie w urzędzie jest tak, że nie wszyscy po równo jak za komuny !!
          a tak a propos to 50 % urzędasów do zwolnienia, urząd by nawet nie odczuł że
          kogoś nie ma a wręcz przeciwnie, zaczął by normalnie pracować !!
          • Gość: lexx Re: To wyżej napisał po raz 2 nie pezydent Mestal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.07, 21:02
            gułupiś józiu i tyle ci powiem
            • Gość: kinga Re: To wyżej napisał po raz 2 nie pezydent Mestal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.07, 23:55
              na tyle Cię stać lexx - niecudaczny urzędasie ?? tak jak napisałeś wyżej tak Ci
              sie należy podwyżka. Dyscyplinarnie takiego cepa i tyla !!
              • Gość: lexx Re: To wyżej napisał po raz 2 nie pezydent Mestal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.07, 20:39
                Kinga - w głupocie przebiłaś józia a gdyby chamstwo było lżejsze od
                powietrza latałabyś jak gołębica. Pozostaję bez szacunku.
                • Gość: olek [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.07, 00:02
                • Gość: Petent Re: To wyżej napisał po raz 2 nie pezydent Mestal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.07, 11:21
                  lex wiszący na dole w BOA i ślęczący tylko w internet, kawa ploty itp !! tak
                  jest za to Ci podwyżkę, również pozostaję bez czty szacunku !!
    • marcin_33 Ważna informacja 06.08.07, 18:55
      Jeżeli sie nie uspokoicie i nadal będziecie obrzucac się
      inwektywami, temat wyląduje w koszu.
    • Gość: jala Re: Podwyżki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.07, 23:49
      Uzędnicy ??/a za co?? za to że od piatku do poniedziałku nie mozna
      załatwic nic w uzredzie??? ostatnio chciałam załatwić sprawe w
      urzędzie około 14 w piątek i niestety PANI uzrędniczka niestety była
      tak zajeta kawą i wszystkim innym i ze męczęnniczą twarzą
      powiedziała żebym przyszła w przyszłym tygodniu bo w zasadzie ona
      musi wyjśc wczesniej i nie ma juz czasu.pania szlag trafia??? To
      chyba nas, luidzio !pracujacych! szlag trafia, ze w urzedach żeby
      cos załatwic trzeba sie wystać 2 tygodnie. Sa świetni urzędnicy ale
      jest ich malutko-niestety. W firmach prywatnych jest tak: jeslie
      jeses dobry, dobrze pracujesz to masz szansę na podwyzke W
      Panstwowych Organac jest tak: parujesz czuy nie prcujesz-podwyzka
      sie nalezy. idiotyzm i obraza.
    • Gość: interesant Re: Podwyżki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.07, 09:10
      Przestan pomawiac, ale zajmij sie praca i zastanow sie dlaczego
      ludzie zle muwia o urzednikach.
    • Gość: zyg-zak Re: Podwyżki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.07, 19:35
      "Jala" - przestań ty nigdy nie pracowałaś, a w urzędzie bywasz
      pewnie tylko po zasiłek lub dodatek i robisz pewnie piekło bo cię
      suszy a ci urzędnicy jeszcze chcą żebyś coś podpisała, wniosek
      wypełniła. Taka niesprawiedliwość - nie chciało się nosić teczki
      trzeba tachać woreczki.
      • Gość: mietek Re: Podwyżki IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.08.07, 19:40
        Jala zatrudnij się w urzędzie to zobaczysz ile się zarabia i czy
        całymi dniami siedzisz z kawą na biurku
        • edmund7 Re: Podwyżki 14.08.07, 18:55
          hej, no co jest? w urzędach nie jest tak tragicznie, mnie tam interesant nie
          przeszkadza w piciu kawki, czasem sie uśmiechnie i spojrzy tak sympatycznie:)...
          wcale tak źle nie płacą a i może jakaś podwyżka w tym roku sie trafi...życie
          jest piękne:)
          • Gość: aw Re: Podwyżki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.07, 02:03
            Czy za tę kampanię również będą podwyżki?
            • Gość: hamilton Re: Podwyżki IP: *.csm.pl 08.11.07, 10:23
              Trza się Pawła spytać, bo nawet do lewaków rozsyłał Wójtowiczowską
              propagandę :-)
              • Gość: 123 Re: Podwyżki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.07, 14:52
                @hamilton: marcin daj spokój.
      • Gość: Kuba Re: Podwyżki IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 08.11.07, 12:59
        zyg-zak tylko nie mów że komuś nie chciało się nosić teczki jak nie wiesz jak
        dostaje się prace w budżetówce.
        • Gość: urzędnik Re: Podwyżki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.07, 14:47
          wszyscy wiedzą jak się załatwia prace w budżetówce, komu i ile trzeba dać
          • Gość: strajk Re: Podwyżki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.07, 23:42
            może strajk
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka