Gość: KOLA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 15:05 w której cukierni najlepirj zamopwic torta na wesele??? Jaki jest koszt tak na 130 osób? pozdrawiam kola Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KOLA Re: Wesele-tort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 09:33 Czy ktoś mógłby służyć mi radą??? Dziękuję::) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiki Re: Wesele-tort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 10:44 Najlepiej zamówić w Motyczy. Jaki to koszt nie mam pojęcia. A gdzie naprzeciwko Bartosza za ulicą jest sklep gdzie są przyjmowane zamówienia Motyczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Wesele-tort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 09:19 Jeżeli masz dużo czasu to w Motyczy, ale możesz tam nie zdążyc bo mają dużo zamówień, ja tak miałam i polecam piekarkę z Mokrzyszowa panią Zawadzka dom chyba nr 51 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TORT Re: Wesele-tort IP: *.sandomierz.pilicka.pl 29.07.07, 14:34 Z mOTYCZA SĄ NIEDOBRE CIASTA I STRASZNIE WIEŚNIACKIE TORTY, ZUPEŁNIE BEZ POLOTU, JAK 20 LAT TEMU............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samika Re: Wesele-tort IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.07, 15:36 nam na 120 piekła pani Czernik z Chmielowa-POLECAM dobre, dopracowane ciasta. Pani należy dostarczyć produkty. Teraz na urodziny zamówiłam tort w Valentino 1kg-40zł Odpowiedz Link Zgłoś