Dodaj do ulubionych

odzyskać miłość

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 19:38
Pytanie dla mężczyzn, ale także, a może przede wszystkim dla kobiet.
Jak odzyskać kobietę, z którą kiedyś się było i którą nadal się kocha? Cały
czas istnieje tzw "koleżeństwo".
Ale Ona jest teraz w nowym związku. I chyba nie jest to "coś poważnego".
Obserwuj wątek
    • Gość: stały Re: odzyskać miłość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.07, 19:42
      jak miałeś to trzeba było trzymać
    • Gość: MONIA [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 09:36
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: thunder Re: odzyskać miłość IP: 80.51.159.* 14.07.07, 10:10
        O_O to straszne!! a co na to twój mąż? musze przyznac ze jestem w podobnej
        sytuacji tezx sie przyjaznimy na dzien dzisiejszy zastanawiam sie czy nie lepiej
        by było zebym w ogóle go nie widziała bo wiem ze nie wrócimy juz do siebie ale
        do cholery nie wyobrazam sobie zycia bez niego!! moze ktos mi powie co mam
        zrobic... :-(
        • Gość: taka sobie starsza Re: odzyskać miłość IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 14.07.07, 12:25
          Tak trzymaj, nie rezygnyj ze związku polegającego na prawdziwej miłości.
          Wiem, że kobieta (mężczyzna również) potrafi dać miłość swojej rodzinie i tej
          drugiej osobie.
          Takie nieformalne związki często pomagaja przetrwać wiele kryzysów w
          małżeństwie.
          Po wielu, wielu latach przyznasz mi rację.
          pozdrawiam
          taka sobie starsza
          • Gość: thunder Re: odzyskać miłość IP: 80.51.159.* 14.07.07, 13:53
            ja sobie tak mysle czesto ze dajmy na to ja jestem czyjaś zona kocham swego meza
            tak jak wyobrazam sobie kochac kogos z kim sie w koncu ozenie a tu np dowiaduje
            sie ze jest on w takim własnie nieformalnym związku który pozwala mu przetrwac
            ze mną? no nie kumam za bardzo chyba bym oszalała czy jak jest ta prawdziwa
            miłosc to moze istniec jednoczesnie nieformalny związek? ja wychodze z załozenia
            ze albo rybki albo pipki jak to sie mówi niech mi ktos cos zrobi nie podoba mi
            sie takie podejscie do sprawy jak sie wie ze ktos jest z kims to po co robic
            problem poogladaj sie za kims kto jest sam moze ...? spoko odzyskujcie ale nie
            kosztem innych. mysle ze nie mozna odzyskac miłosci która zgasła
            • Gość: taka sobie starsza Re: odzyskać miłość IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 25.07.07, 08:49
              A słyszałaś może takie stwierdzenie ..... że robimy to dla dobra naszych
              dzieci, czyli nasze pociechy muszą mieć za wszelką cenę mamusię i tatusia!
              To nie ważne, że nasze małżeństwo już dawno przestało istnieć, po prostu
              mieszkamy wspólnie, ale obok siebie.
              Moim zdanem nie ma nic bardziej fałszywego, jak to że stanowimy wzorowe
              małżeństwo na pokaz, dla ludzi !!!
          • Gość: eb Re: odzyskać miłość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.07, 07:14
            masz racje ale wszystko trzeba przezyc do wszystkiego dojrzec "...tyle wiemy o
            sobie ile nas sprawdzono...."A TO DAJE TYLKO DOSWIADCZENIE
      • Gość: Gość Re: odzyskać miłość IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 14.07.07, 22:10
        Wiesz Monia, Caps Lock ci się włączył, nie drzyj się.
    • Gość: Gość Re: odzyskać miłość IP: *.inowroclaw.mm.pl 14.07.07, 21:53
      Zwykle w takich sytuacjach "czas goi rany", przy czym u jednych trwa to dłużej a
      u innych krócej.
      • Gość: tyntyryntyn Re: odzyskać miłość IP: 80.51.159.* 16.07.07, 12:30
        czas nie goi ran tylko przyzwyczaja do bólu
    • Gość: sis Re: odzyskać miłość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 22:45
      Daj sobie spokój. Nie warto próbować odzyskać czegoś czego i tak zapewne nie
      było.
      To że ty kochałeś nie oznacza, że Ona Ciebie też kochała. Jeżeli Cię zostawiła
      to zapewne i tak się tylko bawiła, aż jej się znudziło „i poszła do innej
      piaskownicy”. Kobiety już takie są. A żeby nie było że jestem męskim szowinistą
      to oczywiście mężczyźni też tacy są. I kobiety i mężczyźni udają że kogoś
      kochają, wykorzystują naiwność i prawdziwe uczucie innych osób bo tak im jest
      wygodnie! Bo mają się z kim pokazać, i nikt im nie zarzuci że są „sami”, że nie
      mają powodzenia itd. Ale dla mnie to jest zwykłe „ku…..wo” zarówno w tym
      męskim jak i w kobiecym wykonaniu.
      Piszesz że istnieje ”koleżeństwo”, Zapewne jest to dla niej wygodne bo zdaje
      sobie ona sprawę że nadal ją kochasz i że jej nigdy nie odmówisz pomocy.
      Perfidnie to wykorzysta. A za twoimi plecami zapewne śmieje się z twojej
      naiwności i nie obraź się – głupoty.

Aha, a tym wszystkim którzy zaraz zapewne stwierdzą i napiszą, że mam złe
      doświadczenie z kobietami. Odpowiadam. Macie rację Kiedyś się zakochałem,
      zaufałem kobiecie i uwierzyłem. A ona to wykorzystała. Na koniec stwierdziła że
      się już znudziła i poszuka sobie nowe "mięso" Byłem tak zakochany, tak
      zaślepiony, że nie widziałem spraw oczywistych dla wszystkich innych wokół. A
      moje przebudzenie było bardzo bolesne.
      Pozdrawiam
      • Gość: yut6ui Re: odzyskać miłość IP: 80.51.159.* 17.07.07, 10:23
        najgorsze jest to ze nie chce sie budzic
      • Gość: Jan Serce Re: odzyskać miłość IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 19.07.07, 14:12
        Sis wiec jedno kobiety nie lubią mieć łatwego życia trzeba im go utrudniać i to
        jak najbardziej aż będą płakać wtedy będą cię kochać a jak okażesz że się
        zakochałeś to już po tobie jestes wtedy tylko zabawką w ich rękach.Masz
        przykład na sobie ale przynajmniej będziesz długo pamiętał.
        • Gość: sis Re: odzyskać miłość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 19:35
          Masz rację Jan Serce!!! Potwierdziła to tez moja kumpela, jak by nie było
          kobieta i jej dobra przyjaciółka. Powiedziała, że tu cyt "byłeś dla niej za
          dobry, gdybyś raz na jakiś czas potraktował ja jak szmatę, to wtedy dopiero by
          doceniła twoje normalne postepowanie!!! A tak raz się coś zepsuło o okazało się
          że jestem najgorszym skur.... itd.
    • Gość: krak Re: odzyskać miłość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 13:27
      Po pierwsze warto walczyć o wszysko co dla nas jest ważne. Czy miłość jest nie
      ważna? Dla mnie jest najważniejsza żyć nieszczęśliwie, nie kochać to poprostu
      być lubić ból i dręczyć się. Dla miłości powino się robić szalone rzeczy bo ona
      jest nie przewidzialna i najpiękniejsza, noi najważniejsze Szlona. Walczysz
      każdego dnia o wszysko. Nie zależy to od wieku. Co jest najważniejsze dla,
      którego warto walczyć dla pieniążków. Je masz a potem możesz stracić przez mały
      błąd. Seks on przmija i jest krutkim uniesieniem. A Miłość jak nie masz
      pieniędzy to osoba, która Kochasz i Ona Cię Kocha jest przy Tobie, gdy Ty albo
      ona nie może mieć dzieci lub jesteście starsi i nie macie Ochoty ani Kochać się
      to jest i tak przy Tobie. Jak jesteście starsi to co takie stare pruchno, a jak
      naprawdę Kochasz to będziesz widział piękno bo ją Kochasz, a ona Ciebie. Czy
      nie warto walczyć o szczęście w całym życiu. To nie rozmowa na forum Dalsza.
      • Gość: zrx Re: odzyskać miłość IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 17.07.07, 16:01
        co wy wszyscy wiecie o miłości!!!!!
    • Gość: Pasikowski Re: odzyskać miłość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 18:56
      W. Pasikowski miał rację: "miłość to jest coś, czego ku..wa nie ma"!!!
      • Gość: ja Re: odzyskać miłość IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 18.07.07, 19:27
        Święta prawda!
        • Gość: eee Re: odzyskać miłość IP: *.sistbg.net 23.07.07, 17:42
          biedni sa ci co w miłosc nie wierzą
      • Gość: * Re: odzyskać miłość IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 30.07.07, 21:29
        Miłość to tylko chemia i nic wiecej!
    • Gość: hmm Re: odzyskać miłość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 23:30
      No niestety, pomyliłem się. To jednak jest coś poważnego. Ale ja jestem
      cierpliwy...
      • Gość: **** Re: odzyskać miłość IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 19.07.07, 14:04
        Każda miłość sprowadza się do miłosci do pieniędzy.Miłość do pieniędzy jest
        najtrwalsza a nie do człowieka.
    • Gość: lk Re: odzyskać miłość IP: 80.51.159.* 19.07.07, 16:24
      nie baw sie w to...nie warto. było, minęło, pozostał tylko uparty śmiech
      • Gość: ona Re: odzyskać miłość IP: *.leek1.gr.home.nl 21.07.07, 20:13
        Alfred de Musset

Któż wie,jak boże młyny mielą?
        Któż wie, czy fala nad topielą,
        Czy ryk otchłani,nawałnice,
        Pioruny albo błyskawice
        Nie są potrzebne,wielki Boże,
        By perłę urodziło morze?
        • Gość: ^^^^^ Re: odzyskać miłość IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 21.07.07, 20:54
          Następny poeta narkoman.
    • Gość: hmmm... Re: odzyskać miłość IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 30.07.07, 21:39
      Skoro jesteście w nowych związkach to daj sobie spokój. Miłość na boku wypala
      doszczętnie i niesienie cierpienie!
      • Gość: hmm Re: odzyskać miłość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.07, 21:54
        Tylko ona jest w nowym związku. Ja nie potrafię być w tej chwili z inną
        kobietą. Nie było by to szczere, a dlaczego miałbym oszukiwać jakąś kobietę!?
        A w związku z tym że widzę że Ona jest teraz szczęśliwa, to nie zrobię nic co
        mogło by to Jej szczęście zniweczyć...
        Jej szczęście było i jest dla mnie najważniejsze.
        • Gość: drzewianka Re: odzyskać miłość IP: *.sistbg.net 31.07.07, 13:39
          wzruszajace bez kitu
          zacznij myslec o sobie troche, lepiej na tym wyjdziesz
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka