Dodaj do ulubionych

Praca na wakacje

14.07.07, 10:12
Interesuje mnie praca na okres wakacji... W Tarnobrzegu i okolicach! Macie
jakies propozycje? Czekam na odp..
Obserwuj wątek
    • Gość: hahaha Re: Praca na wakacje IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 14.07.07, 13:45
      Luna
      • Gość: fila Re: Praca na wakacje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.07, 16:08
        rusz się na miasto prawie w co drugim sklepie potrzebują pracowników.trochę chęci.
      • Gość: gosc19 Re: Praca na wakacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 20:30
        "hahaha"- Luna
        jesli dales/as taka propozycjie to sam/a tam pracuj;]
    • aflower Re: Praca na wakacje 14.07.07, 13:57
      mysle ze najwiekszym prawdopodobienstwem zarobienia jakichkolwiek pieniazkow
      jest praca zbioru owocow:wisni
      • Gość: gosc Re: Praca na wakacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 20:26
        Ale jestem w 100% przekonana ze nie zadtudnia osob niepelnoletnich i w tym jest
        najwiekszy problem;/
        • Gość: gosc Re: Praca na wakacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 20:26
          chodzi mi o prace w sklepie oczywiscie;)
          • Gość: zrx Re: Praca na wakacje IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 14.07.07, 20:43
            wiśnie lub inne owoce,tu zawsze jest dużo pracy na świerzym powietrzu, tylko
            trzeba michę sobie zapewnić, bo po owocach daleko nie zajedziesz
    • Gość: snupi Re: Praca na wakacje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.07, 10:31
      szukaja pracowników do sklepów:deep,otl,diament,big star,ups,house,jędruś,tyle
      widziałam przechodząc raz przez miasto.jak ktoś szuka to znajdzie/
      • Gość: gosc Re: Praca na wakacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 20:37
        troszeczke glupio ze nie przyjmuja do sklepow od 16 roku zycia;(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka