mada_1 14.07.07, 10:12 Interesuje mnie praca na okres wakacji... W Tarnobrzegu i okolicach! Macie jakies propozycje? Czekam na odp.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fila Re: Praca na wakacje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.07, 16:08 rusz się na miasto prawie w co drugim sklepie potrzebują pracowników.trochę chęci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc19 Re: Praca na wakacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 20:30 "hahaha"- Luna jesli dales/as taka propozycjie to sam/a tam pracuj;] Odpowiedz Link Zgłoś
aflower Re: Praca na wakacje 14.07.07, 13:57 mysle ze najwiekszym prawdopodobienstwem zarobienia jakichkolwiek pieniazkow jest praca zbioru owocow:wisni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Praca na wakacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 20:26 Ale jestem w 100% przekonana ze nie zadtudnia osob niepelnoletnich i w tym jest najwiekszy problem;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Praca na wakacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 20:26 chodzi mi o prace w sklepie oczywiscie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zrx Re: Praca na wakacje IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 14.07.07, 20:43 wiśnie lub inne owoce,tu zawsze jest dużo pracy na świerzym powietrzu, tylko trzeba michę sobie zapewnić, bo po owocach daleko nie zajedziesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snupi Re: Praca na wakacje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.07, 10:31 szukaja pracowników do sklepów:deep,otl,diament,big star,ups,house,jędruś,tyle widziałam przechodząc raz przez miasto.jak ktoś szuka to znajdzie/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Praca na wakacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 20:37 troszeczke glupio ze nie przyjmuja do sklepow od 16 roku zycia;( Odpowiedz Link Zgłoś