Dodaj do ulubionych

Świadectwo Pana Prezydenta

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.07, 19:00
Piękne świadectwo:

koinoniagb.tbg.net.pl/swiadectwa/wojtowicz_ba.html
i
www.tarnobrzeg.pl/php/index.php?action=aktual_item&menu=&id=899&tyt_nagl=2007-09-
17&nazwa=szczególnie%20ważne&id_kat=4

- czyli katolik w życiu prywatnym i ten sam katolik w miejscu pracy
Obserwuj wątek
    • Gość: :) Re: Świadectwo Pana Prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.07, 07:56
      dobre :)
      • Gość: johny Re: Świadectwo Pana Prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.07, 08:52
        Boże co za obłuda!!!!!!!!
        • Gość: belferka Re: Świadectwo Pana Prezydenta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.07, 11:26
          nie znam tego pana ,ale znam jego małzonkę - 100 % obłudy i fałszu , zakłamana i
          wykorzystwujaca pozycję męża pani - nawiedzenie to na pokaz
          • Gość: gość Re: Świadectwo Pana Prezydenta IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 02.10.07, 13:43
            Pan Prezydent Dziubiński to człowiek o dwóch obliczach!!! To smutne,
            że reprezentuje mieszkańców naszego miasta...
      • Gość: jola Re: Świadectwo Pana Prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.07, 10:02
        dobre.... bagno!Najbardziej obłudny facet w mieście.Do jednego wora
        nadają się z Kłeczkiem,Lubasem i tą całą bandą!!
    • Gość: 100% Poparcia 100% Poparcia IP: *.91b.tarnobrzeg.pilicka.pl 01.10.07, 11:10
      Nie słucham Radia Maryja, ale po tym co przeczytałem 100% poparcia dla Pana
      Andrzeja Wójtowicza
      • Gość: Biurwa Re: 100% Poparcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.07, 15:12
        Uczucia , w tym religijne, należy zostawić dla najbliższych.
        Epatowanie religijnością jest fałszywe z samego załozenia. Posłem
        winien zostać człowiek prawy, moralny i uczciwy i dla mnie bez
        znaczenia jest czy jest on katolikiem czy też innego wyznania. Ale
        jak czytam FORUM - to mysle, że jestem odosobniona w tych poglądach.
      • Gość: Biurwa Re: 100% Poparcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.07, 15:12
        Uczucia , w tym religijne, należy zostawić dla najbliższych.
        Epatowanie religijnością jest fałszywe z samego załozenia. Posłem
        winien zostać człowiek prawy, moralny i uczciwy i dla mnie bez
        znaczenia jest czy jest on katolikiem czy też innego wyznania. Ale
        jak czytam FORUM - to mysle, że jestem odosobniona w tych poglądach.
        • Gość: qweszxc Re: 100% Poparcia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.07, 17:02
          masz racje Biurwa. Mam nadzieje ze Szefowi też sie to nie podoba,
          ale On podobno nierychliwy. Trza poczekać.
    • Gość: jadzka Re: Świadectwo Pana Prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.07, 18:26
      ha,ha,ha to świadectwo Wójtowicza jest dowodem na to ,że to nie
      znoszący sprzeciwu bufon,żyjący pewnie w dalszym ciągu jak pies z
      kotem z tą swoją mądrą babą!Jak słyszę takie bzdury opowiadane pod
      publiczkę to bierze mnie na mdłości.
      • Gość: moher Brawo! Idealny kandydat na posła! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.07, 21:44
        Fałsz, obłuda, zakłamanie to bardzo dobra rekomendacja dla kandydata
        na posła i to z jakiej "porządnej" partii
        • Gość: Kleckow i Miusterz Re: Brawo! Idealny kandydat na posła! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.07, 22:02
          uwaga wyżej paszkwile to Misuserza i Klecka !! Tyle ta parka potrafi !! może
          wazelinki Wam potrzeba ??
          • Gość: lech Re: Brawo! Idealny kandydat na posła! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.07, 09:58
            spieprzaj dziadu!
            • Gość: Zdruzgotany Re: Brawo! Idealny kandydat na posła! IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 07.10.07, 18:42
              Ktoś kiedyś mądrze stwierdził mówiąc o tej kategorii ludzi: "Modli się pod
              figurą, a ma diałbła za skórą". W moim odczuciu jakoś dziwnie powiedzenie to
              koresponduje z osobą owego pana. Nie znam go od strony rodziny, może faktycznie
              jest taki religijny i praktykujący, za to w miejscu pracy odzwierciedla to co
              najgorsze, a więc arogancję, obłudę, zarozumiałość, lekceważenie bliźniego,
              którego zgodnie z przykazaniem miłości powinien kochać jak siebie samego etc,
              etc... Miałem przyjemność przez pryzmat pracy samorządowej wielokrotnie mieć do
              czynienia z osobą tego delikwenta i to co wyżej napisałem, to moje odczucia. Kto
              ma odmienne zdanie i stanie mu na drodze traktowany jest jak wróg. Wstepując do
              PiS-iu i kandydując w najbliższych wyborach do Sejmu RP trafił w dziesiątkę.
              Obłuda, zakłamanie, opowiadanie po 2 latach nieudolnych rządów że jest bardzo
              dobrze i tylko z tej dobroci 2 mln. Polaków opuściło Ojczyzne w poszukiwaniu
              chleba to fundament tych luidzi. Jak sie słucha pana W. przy okazji okazji
              różnego rodzaju debat tematycznych sesji Rady Miasta Tarnobrzega - szczególnie w
              kwestiach strategii rozwojowych - pomimo iż miasto jest zadłużone na 45 mln.
              zł. to możemy usłyszeć iż jest to kraina mlekiem i miodem. Ja bym proponował
              temu panu aby skorzystał z innego powiedzenia i zaczął sie do niego stosować, a
              mianowicie "módl się nawet w chliwie byle sprawiedliwie" bo to publiczne
              obnoszenie się ze swoją religijnością dziwnie do niego nie pasuje.
              • Gość: kontestator Re: Brawo! Idealny kandydat na posła! IP: 80.51.115.* 07.10.07, 20:12
                Jak to jest możliwe, że takie dwulicowe typy znajdują uznanie u hierarchów, a
                ludzie prawdziwie niezłomni, nieugięci, wierni zasadom spychani są na margines
                życia społecznego i przyszywa się im łatę aspołecznego, obcego, biernego...aż do
                zaszczucia. Zawsze takie typy się skrzykną, zorganizują, zwąchają wokół jakiegoś
                geszeftu a w eter idzie fama, że to aktywni, przedsiębiorczy, bezinteresowni
                działacze. Przecież to się odbywa z ewidentnym, jawnym i naocznym pogwałceniem
                zasad Ewangelii. Przecież to widać gołym okiem, czarno na białym, że jest to
                służba dla dwóch i więcej panów. Przecież te opinie pochodzą od ludzi z tego
                środowiska, ludzi którzy ich widzą, znają, słyszą. Czyżby wszyscy się mylili. I
                to bagno się głaszcze, pochwala, przyklepuje, gratuluje, błogosławi. Jakie będą
                tego owoce, czy to się Panu Bogu podoba? Dokąd to wszystko zaprowadzi?
                • xulu Re: Buaaahahahaha........ 07.10.07, 20:52
                  bez komentarza ......
                  • Gość: gbur R IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.07, 07:30
                    Chyba wszyscy tak myślą, ale wracamy do czasów sprzed ćwierć wieku -
                    wszyscy tak myślą ale boją się mówić tyb bardziej, że KK wspiera tę
                    obłudę.
              • purpurerose Re: Brawo! Idealny kandydat na posła! 08.10.07, 11:48
                Zgadzam się ze Zdruzgoconym. A. Wójtowicz to zarozumiały bufon nie
                znoszący sprzeciwu i za nic mający innych ludzi. Sam byłem świadkiem
                jak jakieś 3 lata temu publicznie wydarł się na korytarzu w TDK-u
                (podczas sesji Rady Miasta) na przewodniczącego Rady Osiedla
                Wielopole (takiego młodego nie pamiętam nazwiska). Gniew pana
                Wójtowicza spowodowany był konstruktywną krytyką na forum RM jego
                działań inwestycyjnych na osiedlu. Zakończył słowami: "Teraz to pan
                już nic ze mną nie załatwisz dla Wielopola". Zgroza! Ale fanatycy
                religijni (obojętnie jaką wyznają religię) tak mają, są przekonani o
                swojej wyższości i nie omylności nad innymi dlatego, że uważają iż
                są "bliżej boga" i to on kieruje ich poczynaniami. A bóg jest
                przecież nieomylny...
                • Gość: 123 Re: Brawo! Idealny kandydat na posła! IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 08.10.07, 20:00
                  Drogi bezradny pośle darku. Wiem że oczyma wyobraźni widzisz już swą wyborczą
                  porażkę. Wiem że ty nie masz żadnych skrupułów i jak kiedyś donosiłeś i mąciłeś
                  w poliklinice tak teraz znowu donosisz i mącisz ale z łaski swojej odwal się od
                  czyich uczuć religijnych.
                  On przynajmniej nie jest takim fałszywym pseudokatolikiem jak ty.
                  • Gość: gbur Re: Brawo! Idealny kandydat na posła! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.07, 21:15
                    Gościu 123 - urzędnicy Magistratu powinni myć ząbki o tej porze bo
                    rano od 7.30 mają je szczerzyć w fałszywym uśmiechu do natrętnych
                    petentów.
                    A serio - dla mnie religijność i wiara w Boga jest indywidualną
                    wartością, którą powinniśmy realizować zgodnie z tym co
                    przedstawiali pierwsi Chrześcijanie.
                    Niestety jak wszędzie w życiu po idealistach przyszli domokrążcy
                    (KK) i Krzyż przerabiają na drabinę do władzy i pieniędzy.
                    • Gość: 123 Re: Brawo! Idealny kandydat na posła! IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 08.10.07, 21:31
                      Ależ drogi gburze, właśnie scharakteryzowałeś, wypisz-wymaluj, zachowanie posła
                      kłeczka.
                      A religijność Wojtowicza, pozostawmy Wójtowiczowi.

Ps: jutro pracuje od 8:30 więc mogę pójść spać godzinkę później ;-)
                      • Gość: gość Re: Brawo! Idealny kandydat na posła! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.07, 01:13
                        Wojtuś (123) umyj ząbki i obciągnij pryncypałowi lub zastępcy
                        pryncypała.
                        • Gość: gość Re: Brawo! Idealny kandydat na posła! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.07, 17:17
                          Opinie o Wójtowiczu są bardzo trafne osoba o takim podejściu do
                          petentów dawno już powinna być wycofana z życia publicznego a w
                          szczególności z tego urzędu gdzie większość spraw dotyczących
                          zwykłych obywateli zależy od niego takiego gbura i aroganta dawno
                          już powinno wywieść się na taczkach i nie sugeruję się tu żadną jego
                          przynależnością ale zwykłym ludzkim podejściem do drugiego
                          człowieka.Nie ma w nim ani odrobiny zrozumienia drugiego człowieka
                          jakiejkolwiek chęci pomocy komuś a o miłości bliźniego to już nawet
                          nie ma co wspominać Żal tylko że nie potrafi sam krytycznie na
                          siebie spojrzeć , zastanowić się nad sobą i cichutko wycofać się pod
                          byle jakim pretekstem .Ale jak widzę on jest już tak bezczelny że
                          chce się dostać jeszcze wyżej, może doszedł do wniosku że tu już
                          więcej zła się nie da zrobić. Tylko ktoś kto nie miał z nim
                          bezpośredniego kontaktu w jakiejś sprawie może go uważać za takiego
                          wspaniałego.Nie piszę tego z racji zbliżających się wyborów ale
                          dlatego że właśnie teraz na taki temat trafiłam .Podejżewam że on
                          nawet na swoim własnym folwarku byłby trudny do
                          zniesienia!!!!!!!!!!!
                          • Gość: Gość1 Re: Brawo! Idealny kandydat na posła! IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.10.07, 10:54
                            Gościu w 100% zgadzam się z zamieszczoną przez Ciebie opinią na temat
                            Wójtowicza. Jego zarozumialcza, nadęta i gburowata osoba jest odzwierciedleniem
                            zwykłego prostego męskiego szowinisty, który zresztą jak sam napisałeś nie jest
                            w stanie wydobyć z siebie nawet minimum samokrytycyzmu. Jak taki człowiek może
                            działać w kościele katolickim, prowadzić organizację "Koinonia" czy coś w tym
                            rodzaju, uczestniczyć w zawierzaniu miasta Chrystusowi Królowi czy nawet w ręku
                            trzymać księgę Pisma Świętego. Znam go doskanale i wciąż nie moge zrozumieć jak
                            tak obłudna osoba może sprawować urząd wiceprezydenta miasta!!! Nie wspomnę o
                            jego urzędniczych wpadkach, które bardzo drogo kosztowały budżet miasta, czyli
                            nas wszystkich podatników a mam na myśli budowę Zespołu Szkól Ponadgimnazjalnych
                            Nr 1 przy ul. Kopernika na gruncie prywatnym będącym własnością niejakiego
                            developera Ptaszkiewicza, któremu zapłacono 375 tys zł. za działke o pow. 0,51
                            ha. Kolejna sprawa to wydanie pozwoleń na budowę w granicach strefy ochronnej,
                            ale tym razem to niekompetentni urzędnicy sa winni bo podsunęli mu decyzję do
                            podpisania jakby ten rzekomo o tym nie wiedział. Co do kwestii kandydowania z
                            PiS-uaru to dobrze trafił, powiem inaczej nieomylny zwąchał sie z niemylnym
                            zwanym również oczywistą oczywistością czyli premierem Kaczyńskim który podobnie
                            jak Wójtowicz na wszystko patrzy przez różowe okulary i pomimo iż może być
                            bardzo źle to i tak w jego przekonaniu jest bardzo dobrze. Wyrazem tego była
                            wczorajsza debata. Nie ma się co martwić na zaś, przeciej wyborcze szanse tego
                            kandydata sa bardzo marne, a potwierdzają to wyniki jakie otrzymywał w wyborach
                            do Rady Miasta Tarnobrzega rzędu 120 i 250 kilku głosów. Zobaczymy jak go
                            społeczeństwo oceni.
                          • Gość: gbur Re: Brawo! Idealny kandydat na posła! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.07, 16:05
                            "Gość" mnie zniesławił poprzednim porównaniem.
                            Beeeeeeee.
                            • Gość: tez gosc To jest straszne! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.07, 01:04
                              To jest straszne!
                              • Gość: bulba Re: To jest piękne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.07, 11:29
                                On jest wspaniały, chociaż tylko w autoprezentacji, ale wspaniały.
                                • Gość: gość Re: To jest piękne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.07, 21:29
                                  filifionka.wrzuta.pl/audio/sDyLb6eAII/parareklama_-_ponizamy
                                  • Gość: mk Tej reklamy trzeba koniecznie posłuchać IP: *.eranet.pl 19.10.07, 20:45
                                    Tej reklamy trzeba koniecznie posłuchać - cały Andrzej
                                    • Gość: gość Re: Tej reklamy trzeba koniecznie posłuchać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.07, 00:58
                                      I tak nic nie pomogło
                                      • Gość: Ciekawski Re: Tej reklamy trzeba koniecznie posłuchać IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 20.11.07, 22:02
                                        A co tam słychowac u naszego przegranego o mało co nie posła Andrzeja
                                        Wójtowicza? Czy nadal zajmuje się z zamiłowania ewangelizacją jak pisał w
                                        ulotkach przedwyborzczych?
                                        • Gość: west Re: Tej reklamy trzeba koniecznie posłuchać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.07, 14:20
                                          Nadstawia drugi policzek.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka