Dodaj do ulubionych

200 głosów Dariusza Kłeczka

IP: *.171.160.14.crowley.pl 22.10.07, 10:33
ponoć tyle głosów zdobył przy ponad 3 000 p. Wójtowicza w samym tarnobrzegu z
większości obwodów, podało Echo Dnia. Ciekawe czy by mu starczyło zostać
radnym ? Nawet jakby można było by głosować w całym TBG. Dla mmnie klęska,
porażka, niewypał ... brak słów.
Obserwuj wątek
    • Gość: ifka Re: 200 głosów Dariusza Kłeczka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.07, 10:38
      hehe też się usmiałam jak usłyszałam o tym w leliwie hahaha
    • Gość: śmieciarz Skarbnica złomu nieużytecznego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.07, 10:45
      Hurra hurra hurra- na śmietnik historii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Olo Re: Skarbnica złomu nieużytecznego IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 22.10.07, 15:18
        Do Rady Miasta by wystarczało przewodniczący Lubas miał 95.
        • Gość: bbb Re: Skarbnica złomu nieużytecznego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.07, 18:52
          dac mu szmate i na oddzial sprzatac-tylko nie mopa bo nie umie
          obslugiwac
          • Gość: Sprzątaczka Re: Skarbnica złomu nieużytecznego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.07, 23:11
            nie życzę sobie być obrażaną, do szmaty tez trzebna mieć umiejętności, których
            ten niedojda z pewnością nie ma !! może za wycieraczkę popracuje ??
    • Gość: przekichane Re: 200 głosów Dariusza Kłeczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 23:59
      nowiny24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20071022/WYBORY/71022067/-1/wybory
    • Gość: Gość Re: 200 głosów Dariusza Kłeczka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.07, 08:00
      Trochę sie przeliczył!!! Dostał mniej głosów niż gości na weselu
      jego córki!!! Czyżby niedobre jedzonko,czy inny weselny niewypał!!
      • Gość: inka Re: 200 głosów Dariusza Kłeczka IP: *.covernet.pl 23.10.07, 11:48
        Słyszałam,że gości na weselisku było 250 a więc nie wszyscy
        głosowali, może mieli czkawkę poweselną. Jak teraz ten pyszałek o
        tapirowanej fryzurze będzie się czuł. Przed zatrudnieniem go w
        jakiejkolwiek placówce zdrowotnej powinien nostryfikować dyplom.
        Zdaje się, że on wszystko już zapomniał! Brawo Wyborcy, Brawo!!!!!
        • Gość: o matko!! Re: 200 głosów Dariusza Kłeczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.07, 12:58
          wraca do zespołu ratunkowego !!
          • Gość: emigrantka czemu go nie lubicie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.07, 15:49
            ciekawi mnie czemu takie ostre słowa, dawno mnie w tbg nie było, widocznie mało wiem.kogos zycliwego prosze o odpowiedz.pozdrawiam
          • Gość: Panisko Re: 200 głosów Dariusza Kłeczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.07, 16:50
            Nie zazdroszczę ratowanym.
            • Gość: medyk Re: 200 głosów Dariusza Kłeczka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.07, 18:08
              wypowiadał sie o nas lekarzach, że my z Tarnobrzega leczyć nie umiemy, że Waśc
              byś do nas nawet suczki nie oddał ... więc czekamy na Ciebie wybitny chirurgu,
              anestezjologu, ratowniku medyczny czy co tam jeszcze wykłamałeś i pokażesz jak
              sie leczy. Gorzej jak nie pokażesz to My ci pokażemy miejsce w szeregu zakuta
              pało !!
              • Gość: art Re: 200 głosów Dariusza Kłeczka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.07, 20:44
                medyk nie znam cie ale lubie cie za to co napisales o tym ...
              • Gość: ha,ha Re: 200 głosów Dariusza Kłeczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.07, 21:25
                medyk kocham cię za to co piszesz!:-)))))
                • Gość: Janek Re: 200 głosów Dariusza Kłeczka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.07, 23:28
                  Kleczek nie polityk, to prawda, ale tyle podlosci i nienawisci co w Was to az
                  mnie przeraza.
                  • Gość: Magda Re: 200 głosów Dariusza Kłeczka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.07, 14:29
                    a zważ Janku ile przez kadencję swoją ten moralista ludziom nienawiści przelał,
                    złego zrobił itp... zobacz Waść, że dostał ten już były Poseł 190 głosów z
                    Tarnobrzega!! jak myslisz dlaczego ?? dobrzy ludzie z Tarnobrzega już mu kilka
                    razy wybaczyli, wybierając go do Senatu, ten ich olał i nic prócz dla siebie nie
                    zrobił, potem wkradł się do partii przez układy i z 1 miejsca wystartowała na
                    Posła. Tarnobrzeżanie na niego zagłosowali, dali mu szansę, zmarnował ją mało
                    tego olał tych którzy na niego głos oddali. Mało teraz znowu wkradł sie do innej
                    partii (nazwy chyba sam nie kojarzy, bo co to za znaczenie ... byle by przy
                    korytku...) rugując Kobietę z 1 miejsca - wsadzając swoją tapirowaną czuprynę
                    nie bacząc, że kobieta.... Lecz miarka się Dareczkowi przebrała. Mało tego gdzie
                    mógł po wszystkich środowiskach jechał i wszędzie wojny wszczynał. Teraz ma odp.
                    społeczeństwa ... czyż za mało Janku ?? więcej argumentów sobie życzysz ?? nie
                    wspominając o tym, że Twój imiennik przyjął na jakieś stanowisko kierownicze do
                    Urzędu jego żonę (nie wiedzieć dlaczego )a Ten Wielki były poseł na spotkaniach
                    z różnymi grupami jechał po nim jak po burej...., byłam na jednym takim
                    spotkaniu z organizacjami Kościelnymi i włos się mi na głowie jeżył jak go
                    słyszałam... chyba wystarczy.... ja mu wybaczyłam bo Katoliczką jestem, ale mu
                    nie zapomnę !!
                    • Gość: vidzia Re: 200 głosów Dariusza Kłeczka IP: *.covernet.pl 12.11.07, 17:45
                      Oj Magda ja też doznałam od tego typa uniżenia i to z darma racji,
                      publicznie ot tak sobie. Nie przeciętny cham. Nie liczył się z
                      nikim, każdy dla nie był śmieciem. Tak sobie wówczas pomślałam, że
                      niedługo i on się doczeka zapłaty. Pysznił się jak gwiazdor,
                      gdy "dworzanie" zwracali się "panie pośle doktorze", oj jak on
                      wówczas rósł... Wszystko minęło i teraz trzeba spojrzeć ludziom w
                      oczy, niekoniecznie wyborcom...
                      • Gość: maly Re: 200 głosów Dariusza Kłeczka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.07, 08:50
                        www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/article?AID=/20071113/POWIAT03/71112196/-1/podkarpackie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka