Gość: będę mieć dziecko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.07, 17:26 jakiego ginekologa w tbg polecacie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: vv Re: będę mieć dziecko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.07, 20:56 Mądzikowa albo Bień Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jkk Re: będę mieć dziecko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.07, 21:23 gratuluje.podobno kleczek wrocil do szpitala uwazaj a tak powaznie to dr.bien lub madzik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jkjkk Re: będę mieć dziecko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.07, 22:33 Mądzikowa zdecydowanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: będę mieć dziecko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.07, 00:33 każdy, tylko nie bień, ani nie mądzikowa, byłam u obojga!!! oprócz potoku słow i obietnic jak to się mną zajmą żadnego profesjonalizmu i fachowości. gdyby nie Hara to bym już nie żyła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka Re: będę mieć dziecko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.07, 05:36 popieram przedmowczynie,tamci to tylko ladnie na wizytach prywatnych ladnie obiecuja, a jak przyjdzie sie na oddzial to udaja ze nie znaja.Hara gora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: będę mieć dziecko IP: 80.50.161.* 09.11.07, 07:47 Też chodziłam do Hary i nie narzekam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: będę mieć dziecko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.07, 08:17 Gdyby nie Hara to nie miałabym teraz synka ! Każdy lekarz jest dobry ale tylko jak się do niego chodzi prywatnie i nic złego się nie dzieje. Ja leżałam w czasie ciąży w szpitalu 4 razy po ponad miesiąc czasu, tam dopiero można zauważyć który lekarz jest dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: będę mieć dziecko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.07, 20:06 Mądzikowa- zdecydowanie Hara - tylko wszystkich kroi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosia Re: będę mieć dziecko IP: *.ghnet.pl 09.11.07, 21:50 bo Mądzikowa nawet tego nie umie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: będę mieć dziecko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.07, 08:39 Podajcie namiary na tego Harę - gdzie przyjmuje, tel., czy na NFZ czy prywatnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja też Re: będę mieć dziecko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.07, 08:29 A co sądzicie drogie kobitki o doktorze Ziobro który przyjmuje na Dzikowie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaxe/// Re: będę mieć dziecko IP: 80.51.27.* 09.11.07, 09:59 co do doktora Ziobro to bardzo go polecam!!! Też jestem teraz w ciąży i długo zastanawiałam się jakiego lekarza wybrać gdyż doktor Molisak do której chodziłam wcześniej nie spisała się najlepiej- wszystko okazało się gdy trafiłam do szpitala. Tam poznałam doktora Ziobro, długo się zastanawiałam, szukałąm , słuchałam różnych wypowiedzi. Ale postanowiłam do niego pójść i jest naprawde ok!!! zapewnił mi opieke, cały czas można być z nim w kontakcie. POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: będę mieć dziecko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.07, 10:02 Podobno tego typu pytania zadają sami tarnobrzescy ginekologowie... ponoć aktywni na forach. Środowisko lekarzy należy do najbardziej zawistnych! Choć zdarzają się wyjątki - jak wszędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja też Re: będę mieć dziecko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.07, 10:30 Zaskoczę Cię- nie jestem związana ze środowiskiem lekarzy, faktycznie jestem w ciąży i szukam opinni o ginekologach z Tarnobrzega. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he he Re: będę mieć dziecko IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 09.11.07, 14:01 To Zbigniew Ziobro z Ministra Sprawiedliwości został ginekologiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: będę mieć dziecko IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 09.11.07, 22:09 Co do kwestii tych rzekomo wspaniałych lekarzy ginekologów-położników stwierdzam, iż najlepiej wychodzi im prowadzenie prywatnych gabinetów i przyjmowanie pacjentek w ciąży przebiegającej bez jakichkolwiek komplikacji. Miałem żonę w ciąży i chodziła prywatnie do jednego z tarnobrzeskich ginekologów. Zapewne każda z pacjentek zostawiając w prywatnym gabinecie swoje ciężko zapracowane pieniądze w kwocie 50, 60 czy i więcej złotych liczy, iż jak pojawią się problemy zdrowotne z ciążą to wówczas lekarz prowadzący przyjdzie jej z pomocą. W naszym przypadku okazało się całkowicie inaczej. Żona trafiła do tarnobrzeskiego szpitala z kolką nerkową i oto wielkie zdziwienie. Lekarz prowadzący, który pracuje w tym szpitalu i wówczas przebywał na oddziale patologii ciąży nie raczył nawet okazać odrobiny zainteresowania swoją pacjentką, z której kieszeni do tej pory zdążył wyciągnć 600 zł., zas pozostali lekarze, którzy tam pracują włącznie z ordynatorem stosowali ciekawą metodę lecznia ograniczającą sie do obserwacji i czekania. Zapewne tylko na tym sie znają. Widząc ich opieszałośc i nieudolność byliśmy zmuszeni szukać ratunku w Nowej Dębie i tam o dziwo żona po dwóch dobach pobytu w szpitalu zdrowa wróciła do domu. Tam się jednak dało zrobić to czego tu nie potrafili zrobić przez 2 tygodnie. Po tych smutnych i przykrych doświadczeniach każdej przyszłj mamie powiem jedno aby nie łudziła się,że jak będzie chodziła prywatnie i w momencie pojawienia sie jakiegoś problemu zdrowotnego to będzie mogła liczyć na zainteresowanie i fachową pomoc. Wypisywanie na forach internetowych pochwał na temat tych lekarzy jacy to oni są mili, wspaniali a przy tym kompetentni wielokrotnie mija się z prawdą. Mili są i rozmowni ponieważ jest to podstawowa zasada marketingowa zwabiająca kobiety. Kompetentni owszem jak ciąża przebiega bez problemów. Następnie panuje przekonanie, że jak się chodzi prywatnie to lekarze przyjeżdżaja do porodów. Kolejna bujda na resorach. Kobiety powinny pamietać że to one muszą urodzić dziecko lecz nie lekarz, którego to tak naprawde nie wiele obchodzi. Stąd jeden wniosek, ci lekarze to wyskoiej klasy sympatyczni cwaniacy żerujący na naszych kieszeniach. Dlatego proponuje więcej dystansu i zdrowego rozsądku w ocenie tych rzekomych specjalistów aby w przypadku wystąpienia komplikacji zdrowotnych związanych z ciążą czy porodu nie doznać tego co nam bylo dane. Zresztą po tym zdarzeniu rozmawialismy z innymi małżeństwami, które znalazły się w podobnej sytuacji i to samo stwierdziły. Przykre to lecz prawdziwe, tym bardziej że na Narodowy Fundusz Zdrowia odprowadzane są z naszych pensji składkowe pieniądze a my dodatkowo korzystamy z prywatnych usług lekarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
aflower Re: będę mieć dziecko 09.11.07, 22:31 pan doktor Andrzej Kwiatkowski z Baranowa Srskiego, a pracujacy w Tbg szpiatlu z pewnoscia by wykazal zainteresowanie-tylko jego polecam, a mam problemy natury ginekologicznej i wreszcie trafilam na lekarza ktory wie co robi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aldek P.Daniela Mrysz, Wyspiańskiego 4/2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.07, 08:51 jest fantastyczna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość: będę mieć dz Re: będę mieć dziecko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.07, 22:27 Dzięki wszystkim za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś