Gość: aaa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.07, 21:41 czy ktos wie co bylo przyczyna wypadku na odcinku od shela do osiedla dzików? z tej górki spadł samochod i dachował, co się stało i czy kierowca żyje? bardzo żle to wyglądało. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: si Re: wypadek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.07, 22:44 wiem tyle że policja ma to gdzieś jak sie tam jezdzi i w końcu musialo dojść do wypadku-w dzien jeszcze psy tam śmierdzą ale wieczorem kiedy Tiry i nie tylko pędzą tam nikogo to nie obchodzi.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr feelgood Re: wypadek IP: *.flashnet.pl 27.11.07, 01:07 "...w dzien jeszcze psy tam śmierdzą..."- o ja pierdziu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michu Re: wypadek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.08, 21:02 rzeczywiscie ten odcinek jest niebezpieczny, jeszcze jak trzeba sie usuwac sie wyprzedzajacym TiRom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: wypadek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.07, 14:38 kierowca i pasażer zyja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: wypadek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.07, 15:24 przyczyna tego wypadku byla nadmierna predkosc tego kierowcy czyli bylego policjanta,ja z moimi 4 kolezankami jechalam w tej chwili z osiedla dzikow w strone shela on nas mijal niewiadomo kiedy zblizyl sie nas zdarzyl nas tylko minac,wpadlw poslizg wjechal na chodnik przewrocil sie na bok a nastepnie zaczęlo nim obracac i wpadlw row.osobiscie wzywałam karetke a moje kolezanki zatrzymywaly jadacych kierowcow lecz nikt zabardoz nie wiedzial co sie dzieje gdyz samochow nie bylo widac z ulicy...;/ludzie prosze nie zadajcie glupich pytan bo tego widoku nie zycze nikomu,cale szczescie ze na chodniku nie bylo zadnego pieszego i samochod nie walnal w was jak policja to podsumowala cieszcie sie ze wam nic sie nie stalo...jezdzijcie ostroznie...mam nadzieje ze ten mezczyzna do konca zycia zapamieta to wydarzenie i opamieta sie...bo my tego napewno nigdy niezapomnimy...w drodze na impreze na naszych oczach rozbil sie samochow i ledwo odratowali kierowce i ta kobiete.tyle Odpowiedz Link Zgłoś
napieracz27 Re: wypadek 27.11.07, 14:03 hej nie oreientujecie się może czy w sprawie tego wypadku ktoś obniósł jakieś obrażenia?? zajmuję się pomocą osobom poszkodowanym w wypaku i z tego wynika że możliwe iż ta pomoc należy się tej kobiecie i pasażerowi jeśli ktoś posiada jakiś konktakt z tymi osobami to proszę o odpowiedz lub kontak telefoniczny 500 825 737 Odpowiedz Link Zgłoś
tetetka1 Re: wypadek 28.11.07, 08:48 Dobrze że ktoś taki jak Ty jechał i zadzwonił na pogotowie - może dzięki Tobie kierowca żyje - ale swoja drogą kierowca nie był trzeźwy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gizmo Re: wypadek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.07, 15:33 jak macie jakieś zdjęcia to dajcie po to min innymi jest forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: wypadek IP: *.92b.tarnobrzeg.pilicka.pl 26.11.07, 16:32 z czyjegos nieszczescia chaialbys robic juz sensacje, fotki wywiady itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gizmo Re: wypadek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.07, 17:49 jestem fotografem i robię zdjęcia dla jednej z podkarpackich gazet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: wypadek IP: *.92b.tarnobrzeg.pilicka.pl 26.11.07, 18:35 takich ludzi sie czesto okresla "padliniarze" bo szukaja sensacji w czyims nieszczesciu takim ludziom sie powinno wspolczuc a nie zarabiac na nich i wypisywac glupory w gazetach, czesto sa to zwykle klamstwa wymyslone na potrzeby artykulu bo akurat pismak nie mial co nabagrolic i dodal nieprawdziwe informacje Odpowiedz Link Zgłoś
tetetka1 Re: wypadek 28.11.07, 08:50 ale niestety kierowca nie byl trzeźwy i jechal za szybka - to fakty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: wypadek IP: 80.54.16.* 29.12.07, 13:05 Współczuć?!!! Chyba głupoty.Bo to zwykły debil.Następny idiota który po pijanemu siada za kółko!Dobrze że nikogo nie zabił! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukgrin Re: wypadek IP: 80.51.159.* 08.01.08, 16:03 Witam, chciałbym bardzo prosic ludzi o zastanowienie sie najpierw zanim napiszą swój osąd, jestemm pracownikiem komendy i widziałem wynik badania krwi kierowcy, BYŁ TRZEZWY, stworzył zagrożenie dla innych został za to ukarany mandatem, nie dało się określic jaką prędkością jechał ale był w granicach 60 do 70 km na godzine, zastanów sie człowieku ile razy jechałeś sam taką prędkością po mieści ,czy to oznacza że jesteś pijakiem i piratem drogowym. Kierowca do dnia dzisiejszego ma problemy zdrowotne i czeka go jeszcze jakaś operacja w najbliższym czasie. Za bycie probieżem bez atestu powinieneś dostac po m....dzie i przeprosic za te bzdury co wypisujesz, życze ci zdrowego rozsądku w używaniu słów debil i idiota, bo myśle że bardziej pasują do ciebie, serdecznie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bnw Re: wypadek IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 30.12.07, 20:36 Kierowca żyje ale jest w ciężkim stanie. Odpowiedz Link Zgłoś
lugrin Re: wypadek 08.01.08, 10:51 Witam, chciałbym bardzo prosic ludzi o zastanowienie sie najpierw zanim napiszą swój osąd, jestemm pracownikiem komendy i widziałem wynik badania krwi kierowcy, BYŁ TRZEZWY, stworzył zagrożenie dla innych został za to ukarany mandatem, nie dało się określic jaką prędkością jechał ale był w granicach 60 do 70 km na godzine, zastanów sie człowieku ile razy jechałeś sam taką prędkością po mieści ,czy to oznacza że jesteś pijakiem i piratem drogowym. Kierowca do dnia dzisiejszego ma problemy zdrowotne i czeka go jeszcze jakaś operacja w najbliższym czasie. Za bycie probieżem bez atestu powinieneś dostac po m....dzie i przeprosic za te bzdury co wypisujesz, życze ci zdrowego rozsądku w używaniu słów debil i idiota, bo myśle że bardziej pasują do ciebie, serdecznie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś