Gość: marta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.08, 19:43 czy w Tarnobrzegu jest jakaś firma zajmująca się przeprowadzkami?Ale nie tylko przewożenie,ale i wnoszenie mebli itd. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jeja Re: przeprowadzki IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.02.08, 22:21 Samochód z napisem „przeprowadzki” widziałam jak często garażuje na parkingu wulkanizatora - w kierunku Sandomierza, po lewej stronie za stacją CPN-u (Wymysłów). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: przeprowadzki IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 28.02.08, 21:47 tak znam taką firmę firma nazywa się Mega tel. 603601063. polecam tą firme bo robiła mi kompleksową przeprowadze. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: przeprowadzki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.08, 23:10 a pamiętasz jaki koszt tego? Bo niektórzy mają konkretne ceny na sprzęty.Po drugie czy dają jakieś pudła czy to juz we własnym zakresie?No i jak rozumiem wnoszą rzeczy do mieszkań? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maeiek Re: przeprowadzki IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 29.02.08, 12:36 ja miałem przeprowadzke na terenie Tarnobrzega transport plus pomoc wynoszwnie iwnoszenie mebli miałem wszystko popakowane tak polecam 3 osoby do pomocy koszt usługi600zł to zalezy ile masz mebli i które pietro ja miałem trzecie i na parter. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: przeprowadzki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.08, 13:29 dzieki za info :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mateusz Re: przeprowadzki IP: 83.1.115.* 27.03.08, 18:28 Samochód robiący przeprowadzki stoi na parkingu koło dworca pks potam jest parking strzezony.pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś