Dodaj do ulubionych

Gdzie tankować w Tarnobrzegu ?

IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 27.08.03, 14:04
Do tej pory tankowałem na stacji Shell, ale do szału doprowadza mnie młody
człowiek o śniadej cerze który wszystkimi metodami próbuje wciskać V-Power.
Nie pytając wlewa tą benzynę i kłóci się gdy zwróci mu się uwagę.
Na której stacji jest jakaś dobra obsługa ?
Obserwuj wątek
    • Gość: GuyRitchie ... tankuj z beki na Działkowców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.03, 14:24
      Gość portalu: moto napisał(a):
      > Do tej pory tankowałem na stacji Shell, ale do szału doprowadza mnie młody
      > człowiek o śniadej cerze który wszystkimi metodami próbuje wciskać V-Power.
      > Nie pytając wlewa tą benzynę i kłóci się gdy zwróci mu się uwagę.
      > Na której stacji jest jakaś dobra obsługa ?

Kochany moto, rozumiem, ze nie pociagaja cie czekoladki a zwlaszcza meskie
      ciacha czekoladowe, ale proszeee nie narzekaj na Shella. Jesli nie lubisz
      stacji z barkiem, myjnia, czystymi toaletami, niezlym paliwem, piweczkiem a i
      wodeczka rowniez to proszee tankuj z beki u goscia pokatnego. Obsługa mila,
      nawet sam nie bedziesz musial ciagnac z rurki bo gostek to zrobi za ciebie i
      nie opijesz sie oleju opalowego. No bo co innego z beki mozna zatankowac... A
      tak powaznie na tyle ile znam Tbg to tam sa dwa orleny, shell i statoil. Jaki
      Ty masz problem? Rozumiem nuda, urlop i pustka w glowie.... A po za tym to ten
      colo z Shella to jakas fajna czekoladka?

• Gość: demo Re: ... tankuj z beki na Działkowców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.03, 14:44
        Kiedyś to się tankowało na plantach browce z korony i nikt nie narzekał, a
        teraz młodzież jakieś vipałery łoi. Do czego ten świat zmierza?
        • Gość: GuyRitchie ...swiat zmierza do napedu plazmowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.03, 14:57
          Gość portalu: demo napisał(a):
          > Kiedyś to się tankowało na plantach browce z korony i nikt nie narzekał, a
          > teraz młodzież jakieś vipałery łoi. Do czego ten świat zmierza?

demo kochany, co tam na plantach tankowales to najlepiej wie ta cycata
          jekspendientka z "pod lipka". zes u niej na zamkniecie zostawal to połeru
          musiales miec! A teraz na filozofa sie robisz i o kierunkach globalizacji
          demokracji biurwokracji i swiata rozmyslasz. I cos wykumal? demo kochany, swiat
          zmierza do plazmy!!
          tak bedzie sie nazywalo nowe wino z tarczyna.

• Gość: demo Re: ...swiat zmierza do napedu plazmowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.03, 16:17
            Gość portalu: GuyRitchie napisał(a):

> Gość portalu: demo napisał(a):
            > > Kiedyś to się tankowało na plantach browce z korony i nikt nie narzekał, a
            >
            > > teraz młodzież jakieś vipałery łoi. Do czego ten świat zmierza?
            >
            > demo kochany, co tam na plantach tankowales to najlepiej wie ta cycata
            > jekspendientka z "pod lipka". zes u niej na zamkniecie zostawal to połeru
            > musiales miec! A teraz na filozofa sie robisz i o kierunkach globalizacji
            > demokracji biurwokracji i swiata rozmyslasz. I cos wykumal? demo kochany,
            swiat
            >
            > zmierza do plazmy!!
            > tak bedzie sie nazywalo nowe wino z tarczyna.
            nie ja zawsze uciekał i uciekał (bo ona to może i cycata ale zarost na klacie
            to mnie przerażał), a jak się budziłem w dzikowie w krzakach z "TURem" pod
            pachą to znaczy żem uciekł
            • Gość: GuyRitchie ...Eugienia miala na imie i szczypior... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.03, 08:39
              > Gość portalu: GuyRitchie napisał(a):
              > > Gość portalu: demo napisał(a):
              > > Kiedyś to się tankowało na plantach browce z korony i nikt nie narzekał,
              a teraz młodzież jakieś vipałery łoi. Do czego ten świat zmierza?
              > > demo kochany, co tam na plantach tankowales to najlepiej wie ta cycata
              > > jekspendientka z "pod lipka". zes u niej na zamkniecie zostawal to połeru
              > > musiales miec! A teraz na filozofa sie robisz i o kierunkach globalizacji
              > > demokracji biurwokracji i swiata rozmyslasz. I cos wykumal? demo kochany,
              > swiat zmierza do plazmy!! tak bedzie sie nazywalo nowe wino z tarczyna.

> nie ja zawsze uciekał i uciekał (bo ona to może i cycata ale zarost na klacie
              > to mnie przerażał), a jak się budziłem w dzikowie w krzakach z "TURem" pod
              > pachą to znaczy żem uciekł

Demo kochany, uwiodla Cie Ona na zapleczu i posiadles ja na worze z cebula,
              ktora juz zielony szczypior puszczala bo za cieplo bylo a cebula nie lubi jak
              jest cieplo bo wlasnie wypuszcza szczypior. Wiec nie opowiadaj mi zes uciekal,
              bo jej nigdy bys nie uciekl. Drzwi cialem zaslaniala... Nie pytaj mnie skond
              wiem bo ten szczypior do dzis mi sie odbija... A wracajac do tankowania w Tbg
              to demo TURA przyjmowales a przecie to nie dobre. Jebie wyraznie psim
              gownem...
              • Gość: MOTO Re: ...Eugienia miala na imie i szczypior... IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 28.08.03, 09:59
                Wy internauci jak dzieci, wam tylko szczypior w głowie.Pewnie że lubię dobre
                stacje ze sklepem, myjnią, czystymi toaletami itp.Barek nie jest dla mnie
                interesujący bo wódki nie piję już od paru lat.Mam na nią chyba jakieś
                uczulenie - na drugi dzień boli mnie głowa.Chodziło mi o coś innego, próbuje mi
                się sprzedać niechcianą benzynę mniej więcej w taki sposób jak niedawno umyto
                mi szyby pod tzw.Pałacem Kultury.Pozdrowienia dla wszystkich zmotoryzowanych
                juz i tych co bedą nimi w przyszłości.
                • Gość: GuyRitchie ... jak to jest gdy pijesz i jedziesz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.03, 15:34
                  Gość portalu: MOTO napisał(a):
                  > Wy internauci jak dzieci, wam tylko szczypior w głowie.Pewnie że lubię dobre
                  > stacje ze sklepem, myjnią, czystymi toaletami itp.Barek nie jest dla mnie
                  > interesujący bo wódki nie piję już od paru lat.Mam na nią chyba jakieś
                  > uczulenie - na drugi dzień boli mnie głowa.Chodziło mi o coś innego, próbuje
                  mi się sprzedać niechcianą benzynę mniej więcej w taki sposób jak niedawno
                  umyto mi szyby pod tzw.Pałacem Kultury.Pozdrowienia dla wszystkich
                  zmotoryzowanych juz i tych co bedą nimi w przyszłości.

moto kochany, szczypior to zdrowie. a demo to zdeka pikuje po Turze. stad te
                  historie opowiada. Eugienia mu tura nie dawala wiec skondon mial i gdzie pil??
                  demo mow mi zaraz skond tura miales i czemu do dzikowa latales w krzakach
                  pijany ległszy wszak ty kurna pole kukurydzy obsiewasz na kajmowie co go wielka
                  koparka pochlonela niczym armagedon i przemielila . dlatego tez demo ma takie
                  wglebienie w glowie bo go lycha kopary chwycila gdy dzieciem bywszy w ogrodzie
                  pod wisnia spal a niania co jej wlosy z nosa w warkoczyki sie pletly i nigdy
                  sie nie myla bo jak raz sie umyla to jej starego na rowerze kopara przejechala
                  na przprawie wislnej i stara niania od tego czasy w obecnosci kopary kapieli
                  nie zazywala wiec smrod od niej szedl nieziemski i mama doskonale wiedziala
                  gdzie jej synek poleguje ale stara niania opryszczona bo pryszczyca ja dopadla
                  na skutek spozycja swini zarazonej co jo we wlasnym domu chowala i karmila tym
                  co sama zjadala postanowila zatankowac wino czeresniowe po 18 zlotych za
                  butelke zwrotna. zostawila demo we kolysce i poszla wino spozyc w towarzystwie
                  zenka co go poznala gdy siku robila na drodze polnej kiece podciagnowszy a tu
                  zenek z rowa wylazl demo lezal wiec sam tyle lat rosnac i kolyske rozsadzil
                  wiec glowka mu wypadla z kolyski i tak go kopara dosiegla. od tej pory demo nie
                  tankuje czeresniowych win. a TUR demo czeresniowy bukiet posiada skond nabyty i
                  najstarszy mieszkaniec chmielowa nie wie choc tura tankuje jeszcze od gomolki
                  co swiec panie nad jego dusza w grobie sie przewraca widzac te wina rozmaite bo
                  sam lubil tylko cytrynowke na kapuscie kiszonej pedzona. czyli demo ty TURA pic
                  nie mogles bo przecie przez gardlo ci nie przechodzi. no chyba ze eugienia tak
                  ci szczypiorem po oczach zasunela zes etykiety nie widzial bo przcie smaku nie
                  masz od kiedy wino czerwone deserowe PSOTNA PSZCZOLKA pomyliles z kompotem
                  sliwkowym.
                  • Gość: Moto Re: ... jak to jest gdy pijesz i jedziesz IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 28.08.03, 15:54
                    Nie wiem co pijecie, ale podoba mi się to jak to działa.
                  • Gość: demo ...po tej turze jestem skory... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.03, 11:32
                    U Eugenii toć mozna sie było kąpać w "Turze". A wino to bylo wspaniałe i nie
                    było ono wiśnowe tylko z prawdziwego grona z południowego stoku gór
                    pieprzowych "szato dwikozy". Posmak wisniowy zawdzięczają specyficznemu
                    upodobaniu tamtejszych kretów, które nażarłwszy sie wisni co je stary sadownik
                    uprawia, srają gdzie popadnie. Sadownik probował je wszystkie powystrzelać
                    berettą co z walk z UPą zaostała ale biedak zszedł, po tym jak zabil przez
                    pomylkę swojego kundelka łatka co z nim spółkował erotycznie. Teraz jakby
                    więcej mają aromatu i to już nie to (mam jeszcze kilka strych dobrych roczników
                    w piwniczce).
                    • Gość: GuyRitchie najlepsze sa stoki poludniowe zasrane przez krety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.03, 11:55
                      > U Eugenii toć mozna sie było kąpać w "Turze". A wino to bylo wspaniałe i nie
                      > było ono wiśnowe tylko z prawdziwego grona z południowego stoku gór
                      > pieprzowych "szato dwikozy". Posmak wisniowy zawdzięczają specyficznemu
                      > upodobaniu tamtejszych kretów, które nażarłwszy sie wisni co je stary
                      sadownik
                      > uprawia, srają gdzie popadnie. Sadownik probował je wszystkie powystrzelać
                      > berettą co z walk z UPą zaostała ale biedak zszedł, po tym jak zabil przez
                      > pomylkę swojego kundelka łatka co z nim spółkował erotycznie. Teraz jakby
                      > więcej mają aromatu i to już nie to (mam jeszcze kilka strych dobrych rocznikó
                      > w piwniczce).

Ty sie walk wyzwolenczych demo nie czepiaj bo bys teraz tylko szampany i inne
                      liberfraumis pijal a nie porzadne mocne wina owocowe gdyby stary upa nie
                      wystrzelal gdy na cyku porzadnym byl bo od ruskich braci bimber ostry bral co
                      go ruskie pedzili na mysich gownach bo myszow bylo dostatek a w spichrzach
                      wiecej gowien niz zboza a ziemniaki nie obrodzily bo mokre lato bylo i wszystko
                      w blocie utonelo i tanki i piechota tak wiec jak cyknal szklaneczke wodeczki to
                      strzelal gdzie popadnie i tak rykoszetem ugodzil generala tego co sie kulom nie
                      klanial a jak sie klaniac mial jak gorset mial zalozony bo to gej byl i do tego
                      pod mundur ponczochy zakladal dziadek wiec go udupil i uciekac musial przed
                      zemsta ubecji i tak az pod pieprzowki zaszedl lupiac wsie po drodze gwalcac
                      kobiety i chlopcow tam do niego sie przyplatal ten burek co obszczekiwal
                      obszarnikow gdy juz spieprzac na zachod musieli to dziadek wisnie chodowac
                      zaczal i tak wino pedzil i taka jest historia szato dwikozy
                      • Gość: demo Re: najlepsze sa stoki poludniowe zasrane przez k IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.03, 12:50
                        Ja walki wyzwoleńcze mam we krwi. Bo zanim zostałem czarny i gram rapa to sam
                        żem potop norweski zatrzymał. Bo oni pomyśleli,jak finowie ruskom
                        dopieprzyli,że właściwie to oni nigdy nic i huzia na Tarnobrzeg a właściwie to
                        na Sandomierz bo chcieli nam wcisnąć meble z Ikei(co je regiment szwedzki
                        podarował) na ołtarz papieski. Pomyślałem wtedy że jak to ojciec święty
                        biskupów na Klippanie będzie przyjmował - hańba!!! .Ja wziął wąż gumowy ten co
                        Eugenię oplątuję jak się zabawiamy w antykoncepcję. I poszedł i zdzielił
                        jednego i drugiego, a oni do mnie z łosośem o mały włos żem ducha nie wyzionął.
                        Ale jak ich potraktował koprem i cytryną to mi platforme chcieli podarować. Ale
                        ja od ropy mam gazy i żem podziękował.
                        • Gość: GuyRitchie antykoncepcja na sofie IKEA-zrob sobie dobrze sam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.03, 16:02
                          > Ja walki wyzwoleńcze mam we krwi. Bo zanim zostałem czarny i gram rapa to sam
                          > żem potop norweski zatrzymał. Bo oni pomyśleli,jak finowie ruskom
                          > dopieprzyli,że właściwie to oni nigdy nic i huzia na Tarnobrzeg a właściwie
                          to > na Sandomierz bo chcieli nam wcisnąć meble z Ikei(co je regiment szwedzki
                          > podarował) na ołtarz papieski. Pomyślałem wtedy że jak to ojciec święty
                          > biskupów na Klippanie będzie przyjmował - hańba!!! .Ja wziął wąż gumowy ten
                          co Eugenię oplątuję jak się zabawiamy w antykoncepcję. I poszedł i zdzielił
                          > jednego i drugiego, a oni do mnie z łosośem o mały włos żem ducha nie
                          wyzionął.Ale jak ich potraktował koprem i cytryną to mi platforme chcieli
                          podarować. Ale ja od ropy mam gazy i żem podziękował.

demo kity mi wciskasz zes na szweda chodzil bo wiem iz cala kampanie pod
                          kirholmem zes przelezal opity winem kurlandzkim mocnym co sie zwie ŁOTEWSKI
                          ENERGETYK i pedza je z tamtejszej odmiany winogron ktore spowijaja ichniejsze
                          smietniki a obradza owe wino zwlaszcza gdy jebie z kubla okropnie ryba zepsuta
                          a to filetem nadgryzionym czy to nawet pampersami a jaki wtedy bukiet wino ma
                          zapomniec tego smaku do dzis nie mogie a ty demo zes polegl pod butla czwarta
                          bo leb masz slaby po tej koparze i wybaczyc ci moge nawet to zes rozchelstane
                          dziewki andaluzujskie ganial bo ci sie zdawalo zes we espaniole zajechal choc
                          mroz byl okrutnie siarczysty to zes buty zdrzal i swieci panscy wiedza czemu na
                          łotwie zycie przetrwalo bo syf ze skarpet sie rozszedl ze dojrzaly rokford
                          wymieka choc kiedys kawalek zostawilem w lodowie i pojechalem tankowac
                          TRAKTORZYSTE specjal spod debicy dojrzewajacy w oparach spalarni opon co mu
                          niewymownie dymny zapach nadaje ale potem detka sie odbija i ten rokford cala
                          lodowke mi wypelnil az zycie na osiedlu przywisle zamarlo a i w rzece co obok
                          plynie wisla zwanej woda stanela na niebie slonce zaszlo ptaki zamilkly
                          pracowite pszczolki do ulow zleciali i nawet te szerszenie jebane ktore mnie
                          kiedys upierdzielily w szyje bom je draznil do dziupli plonaca szmate wrzucajac
                          i pozar calego dzrewa wywolalem i pomnik przyrody zjaralem pod ktorym krol
                          Kazimierz sral i nawet wiechcec ktorym se tylek wytarl sie zachowal i jest
                          teraz eksponowany w muzeum Kazimierza obok tak cennych rzeczy jak jego sperma
                          zasuszona ktora niczym krew swietego januarego w neapolu raz do roku sie
                          uplynnia i kto wtedy ten cud zobaczy to tak jakby ze trzy wiagry polknal i
                          dlatego do Eugieni latalem i ten szczypior poznalem ale nie o tym chcialem
                          gadac tylko ze ci skarpety jechaly okrutnie i biegales nago po sniego co to
                          niby kwieciem andaluzji mialo byc i w takim stanie demo niby jak mogles na
                          szweda isc!!
                          • Gość: demo moje skarpety straszą w Totku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.03, 18:00
                            Pod kirholmem to nie ja, bo żem wtedy z "państwową komisją gier i zakładów"
                            płytę cuntry nagrywał. Były tam też moje skarpety i dlatego oni już dziś nic
                            nie mówią, ba nawet się nie ruszają tylko raz na program prądem ich potraktują
                            to główką kiwną. A norwega to żem gonił,a to ty pewnie żeś dzielnie Eugenii
                            pilnował, bo jak żem wrócił z wyprawy to mi wąż do niej nie pasował. Pojechal
                            żem na targ do Rozwadowa kupić drugi ale kosztował on 59 srebrnikow. Wrócil żem
                            do domu i powiedział Eugenii ze mnie drogo kosztuje a ona uciekła.
                            • Gość: GuyRitchie ...sen mialem,sen proroczy,liczby totka wysniłem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.03, 13:30
                              > Pod kirholmem to nie ja, bo żem wtedy z "państwową komisją gier i zakładów"
                              > płytę cuntry nagrywał. Były tam też moje skarpety i dlatego oni już dziś nic
                              > nie mówią, ba nawet się nie ruszają tylko raz na program prądem ich
                              potraktują to główką kiwną. A norwega to żem gonił,a to ty pewnie żeś dzielnie
                              Eugenii pilnował, bo jak żem wrócił z wyprawy to mi wąż do niej nie pasował.
                              Pojechal żem na targ do Rozwadowa kupić drugi ale kosztował on 59 srebrnikow.
                              Wrócil zem do domu i powiedział Eugenii ze mnie drogo kosztuje a ona uciekła.

demo kochany zadnych totkow nie uskuteczniaj bo kurna rodzine z torbami puscisz
                              a i dzieci twe bose glodne beda po ulicy biegaly bo ojciec ich czyli ty demo w
                              kolekturze ostatni hajs zostawisz i to nawet nie na wino nie na dziwki nie na
                              kolegow jak chlop porzadny tylko pojdziesz i wydasz na zaklady wzajemne a z kim
                              ty sie demo w tej kolekturze zalozysz a zalozysz sie z besta o szesciu glowach
                              tak jak szostka w totku i pozre cie ona przetrawi i odda tylem tak jak owych
                              czlonkow komisji spod rur prozniowych w ktorych kulki lataja jak odkurzacz
                              zalacza tak samo siedziec bedziesz i kiwac sie a jak swiatlo zgasnie i
                              odkurzacz odlacza to bestia ta bedzie spolkowala z kazdym z czlonkow komisji
                              osobno a potem i razem wszyscy co juz danton opisal w swych siedmiu kregach
                              piekiel a jak widzisz to i nawet takie klamstwo w totku jest bo liczb szesc
                              ciagna a nie siedem jak danton napisal wiec ja sie kurna zapytuje besti z
                              kolektury gdzie jest siodma liczba ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka