Gość: Switek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.08, 16:24 typ rodzinny dla synekury ABW co na to! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: proboszcz Re: Pan dr Smłowski a prycypał dr Dziamba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.08, 16:34 polska język trudna język? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Switek Re: Pan dr Smłowski a prycypał dr Dziamba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.08, 16:49 Pan Smiłowski jest kuzynem żony dr Dziamby! Po co ten wygłupianie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Switek Re: Pan dr Smłowski a prycypał dr Dziamba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.08, 16:58 a dr Michaleczko i Jego stress co powie czy zadrga powieka Pana Dziamby- pzypominam w okresie stanu wojennego otrzymał paszport za zaslugi na dla PRL na dolary w LIBII? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Pan dr Smłowski a prycypał dr Dziamba IP: 80.51.159.* 17.06.08, 19:57 do switka ; nie mieszaj do tego śp Janusza , bo to jakie relacje były między nimi to jedno ,a to gdzie pracował janusz to drugie( w szpitalu tylko na 1/2 etatu) - prędzej to dziambie flaki gniły z zazdrości niż Januszowi , oby żył w pamięci ludzi...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: proboszcz Re: Pan dr Smłowski a prycypał dr Dziamba IP: 83.1.120.* 17.06.08, 20:00 Daj namiary na swojego dilera. Może wtedy będę w stanie wznieść sie na wyżyny elokwencji i będę w stanie zrozumieć sens twych postów. Pisz zgodnie z zasadami gramatyki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obcy Re: Pan dr Smłowski a prycypał dr Dziamba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.08, 11:16 O co Wam chodzi?. Cala ta dyskusja to jeden belkot. Nie chce nikomu ublizac, ale choc troche piszcie po polsku, by cos z tego zrozumiec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOLA Re: Pan dr Smłowski a prycypał dr Dziamba IP: 80.50.161.* 24.07.08, 09:40 LUDZIE CZY WY WIECIE O KIM PISZECIE TAKIE BZDURY? DR.DZIAMBA URATOWAŁ MI ŻYCIE Z CAŁYM SWOIM ZESPOŁEM LEKARZY , PAN DR.ŚMIŁOWSKI LECZY MNIE OBECNIE I JEST WSPANIAŁYM LEKARZEM,BARDZO MIŁY I UPRZEJMY.TAKICH LEKARZY POTRZEBUJE NASZA CHORA SŁUŻBA ZDROWIA.POZDRAWIAM!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matka od niedawna Re: Pan dr Smłowski a prycypał dr Dziamba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.08, 20:18 Dr Śmiłowski- sympatyczny lekarz i bardzo dobry. Ściągał mi szwy po cesarce. Dr Dziamba- bardzo dobry lekarz! Dlaczego się czepiacie!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byla rodząca Re: Pan dr Smłowski a prycypał dr Dziamba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.08, 20:26 Rodziłam w szpitalu w Tarnobrzegu 7 lat temu będąc prywatną pacjentką dr. Dziamby. Doktor ten, po 9 mies. przyjmowania mnie w prywatnym gabinecie, za wizyty które płaciłam,w momencie kiedy znalazłam się w szpitalu nie odpowiadał nawet na moje dzień dobry, po prostu udawał że mnie nie zna.. nie liczyłam na szczególne traktowanie, ale takie zachowanie to dla mnie brak kultury i chamstwo. Pamiętam ze szpitala dr. Śmiłowskiego, który chyba wtedy dopiero zaczynał pracę, lub nie pracował tam długo. Był bardzo sympatyczny, miły, pozytywnie nastawiony do pacjentek, służył odpowiedzią i pomocą. Oczywiście nie zapomnę śp. dr. Michałeczki dzięki któremu urodziłam zdrowe dziecko. Niestety to, że sie mówi na p. ordynatora "doktor natura" to prawda. Miejmy nadzieje,że się w końcu opamięta i przestanie narażać życie i zdrowie innych przetrzymując pacjentki długo po terminie porodu.! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: Pan dr Smłowski a prycypał dr Dziamba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.08, 23:51 a co powicie o Andrzeju Harze ?? który tylko za uposażenie dokonuje zabiegów co ?? jak on jeszcze może funkcjonować na tym oddziale, cham i tyle moim zdaniem !! to jest właśnie tarnobrzeski szpital !! śmiech mnie bierze na wszystkie służby które przestrzegają prawa !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: conus Re: Pan dr Smłowski a prycypał dr Dziamba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.08, 17:32 Ciekaw jestem czy pan Dziamba zatrudni jako szef dr śmiłowskiego który NIE MA PACJENTEK? I CO ZA TYM IDZIE NIE BĘDZIE KRĘCENIA LODÓW JAK TO MÓWI P.POSEŁ Z PO SAWICKA! Odpowiedz Link Zgłoś