IP: 85.218.131.* 21.06.08, 13:01
Planuje tygodniowy urlop w Tarnobrzegu i przy okazji sprawdzenie i naprawę samochodu. Szukam mechaników do ....
1.Naprawa centralnego zamka.
2.Zalożenie haka.
3.Pranie profesjonalne tapicerki.
4.Wymiana sprzęgla. I tutaj zależy mi najbardziej na profesjonalnym zakladzie , a nie jakimś "magiku" który rozkręci samochód i będzie sie zastanawial co robić , i tutaj cena nie jest najważniejsza , ma być dobry .
Obserwuj wątek
    • Gość: teges Re: mechanik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.08, 13:05
      ASO
    • Gość: cwsm111 Re: mechanik IP: 85.218.131.* 21.06.08, 13:15
      ASO profesjonalny? 20 mechaników i nigdy nie wiesz na kogo trafisz. Ja wole zaplacic mechanikowi dobre pieniądze niż przeplacić za części w ASO . Dzwonilem do ASO, robocizna przystępna sprzeglo trzy razy droższe i na moje pytanie jakiej to jest firmy - polecane przez nas .Jesli ja place 1000 zloytch za samo sprzęglo to chce przynajmniej wiedzieć jakiej jest firmy
      • Gość: pinto Re: mechanik IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 18.12.13, 21:06
        polecam BOSCH CAR SERVICE na Sikorskiego obok WORD
    • Gość: Jurek Ogórek Re: mechanik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.13, 11:06
      Mogę polecić 605 538 940 Auto Naprawa w Miechocinie za CPN. Nie wiem jak teraz jest z terminami, ale ja byłem zadowolony i z ceny i jakości usługi.
    • Gość: eafs Re: mechanik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.13, 12:42
      ciężko o dobrego mechanika. Może na stacji WORD
      • Gość: Andrzej Re: mechanik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.13, 12:53
        691427782
        Masz tu numer komórkowy,
        problem wkrótce będzie z głowy...
    • Gość: bxcb Re: mechanik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.13, 20:36
      zioło polecam na meksyku
      • Gość: kubutek Re: mechanik IP: *.dip0.t-ipconnect.de 17.12.13, 22:02
        Polecam pana Miecia z Mokrzyszowa wylot na Stale po prawej stronie to dobry mechanik
    • paluch686 Re: mechanik 14.05.17, 23:36
      Mogę polecić Tobie warsztat fastserv.pl - zawsze u nich naprawiam swój samochód.
      • nom73 Re: mechanik 19.05.17, 23:33
        Złota łopata dla Ciebie za odkopanie tego wątku sprzed 9 lat.
        PS. strona beznadziejna, klikam na obrazek to zamiast się powiększyć to się pomniejsza, rewelacja. :)
      • nom73 Re: mechanik 19.05.17, 23:38
        paluch686 napisał(a):

> Mogę polecić Tobie warsztat fastserv.pl - zawsze
        > u nich naprawiam swój samochód.

Kim jest Growth Hacker?

Wbrew powszechnemu uznaniu nie jest to osoba, która zajmuje się działaniami w mediach społecznościowych. Growth Hacker jest to bowiem osoba, która dzięki doskonałej znajomości marketingu i analityki internetowej potrafi wykorzystać zarówno stare jak i nowe, niekonwencjonalne metody i działania by pozyskać jak najwięcej nowych klientów dla Twojego biznesu. Growth Hacker to osoba kreatywna, nie bojąca się nowych wyzwań, która w każdym biznesie będzie potrafiła znaleźć nowy kanał, by dotrzeć do Twojego potencjalnego klienta.

:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka