Dodaj do ulubionych

wisłostrada raz jeszcze

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.08, 10:30
ja już nie będe pastwił sie nad TRAKTEM - partacze jakich mało , ale nad urzedasami , pewnie po poprawkach odbiorą ten " cudowny trakt" , wypną piersi , wezmą kasę z poczuciem dobrze spełnionego obowiązku ,a rzeczywistość ich podsumuje i to szybko , bo - NA OBU NITKACH JUż ROBIą SIE KOLEINY!!!! NA RAZIE SA TO MINIMALNE WGNIECENIA ,ALE JADąC NA ROWERZE MOżNA JE WYCZUć - TO JEST JESZCZE NIEODEBRANA DROGA !!!! TIRY ROZJEżDżą JA DO WIOSNY PRZYSZłEGO ROKU , pijany urzedniczyna miejski mówił w towarzystwie, ze to droga wojewódzka ,więc nie położą warstwy tzw asfaltu twardego ,tylko podkładowy , nie znam sie na tym ,ale koleiny juz się robią , gratulacje dla janka D , jak "robił" mleko w wielowsi , tak teraz "robi" asfalt , śmiecie, MKS i czort wie co jeszcze .....
Obserwuj wątek
    • xulu Re: wisłostrada raz jeszcze 03.07.08, 11:10
      rowerek... następnym razem przejrzyj forum, już są podobne tematy. Na przyszłość nie pisz WIELKIMI LITERAMI, w internecie oznacza to że krzyczysz.

polecam:
      Netykieta
      • a.part Re: wisłostrada raz jeszcze 03.07.08, 16:02
        ojej jaka szkoda ze nie jest stałym bywalcem mógłbyś mu jeszcze zagrozić banem <lol>
    • Gość: traktorek Re: wisłostrada raz jeszcze IP: *.merinet.pl 03.07.08, 17:32
      Dopuścić dziecko neostrady do internetu i pisze kulfony bez ładu i składu.
      Rowerek jaka jest konstatacja w związku z tym co napisałeś? Bo jak dla mnie to
      jest obraźliwy słowotok z którego nic mądrego nie wynika, jesteś słusznym
      uczniem Mastalarza
      • Gość: motorek Re: wisłostrada raz jeszcze IP: 83.1.114.* 04.07.08, 14:18
        Jeśli nie rozumiesz co pisz rowerek to przeczytaj to traktorku
        jeszcze raz zamiast szafowac epitetami typu "kulfony" czy "dziecko
        neostrady". Konkluzja tego co pisze rowerek jest jasna: robi sie
        dziadostwo a odpowiedzialni w mieście nie chcą lub nie potrafią
        wydusić na takich firmach należytej jakości. Może to truizm ale to
        są pieniądze nas wszystkich i trudno sie dziwić, że znajda się tacy
        którym nie jest wszystko jedno. Czasy "majster trzymaj ścianę a ja
        biegnę po wypłatę minęły" Powninni to zrozumieć również
        odpowiedzialni za budownictwo w Tarnobrzegu.
        • Gość: mieszkaniec Re: wisłostrada raz jeszcze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.08, 15:48
          Nie ma drogi ani chodnika na ktorym nie stoi woda nawet po malym
          deszczu, partactwo wykonawcow i niekompetencja inspektorow nadzoru.
          A gdzie okres gwarancyjny?.
          • Gość: rowerek Re: wisłostrada raz jeszcze IP: 80.51.159.* 04.07.08, 19:01
            do traktorka i po trosze do xulu , pisząc wielkimi literami wiedziałem co czynię
            ; nie jestem abnegatem ani pitekantropem , co dziecka mastalerza to daruj sobie
            takie porownania ,bo to takie same ziolo jak obecnie rządzący , co do reszty -
            zycie dopisało juz puentę ( wiesz co to znaczy?) jasio prezydent mn za
            wislostradę, szkołe katolicką, sprzedaż PGK i inne "kwiatki" dostał podwyzkę
            od rady , z wyrównaniem od stycznia ,może tobie to sie podoba - ze darmozjad
            dostaje coraz większa kase , mnie nie i już , co do meritum to na wislostradzie
            jest jeszcze jeden kwiatek - studzienka odpływowa powyzej lustra kałuzy - pas do
            Nagnajowa ,po poprawkach traktu!!!! jak dalej nie rozumiesz o co mi chodzi to
            zdrowia zyczę
    • Gość: motorek Re: wisłostrada raz jeszcze IP: 83.1.114.* 08.07.08, 20:09
      Ciąg dalszy - www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/article?
      AID=/20080708/POWIAT0304/31091096 . Afera zbliża się do końca. Jest
      źle i ... tak ma być.
      • Gość: KrzyK Re: wisłostrada raz jeszcze IP: 83.1.114.* 10.07.08, 17:39
        Może jednak nie jest tak źle.
        www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/article?AID=/20080710/POWIAT0304/383838263&ciacho=1
        Może ktoś tam ma jednak jaja.
    • Gość: DarkoPL Re: wisłostrada raz jeszcze IP: 80.51.159.* 13.07.08, 21:01
      Po trzy razy w każdą stronę - dzisiaj - i moja opinia jest
      następująca - jak dotychczas jeździ sie pretty OK, a jak ktos ma
      ściaganego z Westu odwijanego ze słupa Cara to jego problem,
      spokojnie 90-100 płynnie się jedzie - jak ktoś chce fruwać po 150 to
      niech sobie skrzydła doczepi - pofrunie i unosząc się nad powierznią
      nie będzie czuł ŻADNYCH nierówności. Przydałyby sie jeszcze "kocie
      łby" z odblaskami oddzielające oba pasy i byłoby całkiem COOL
      wieczorami i w nocy.
      • Gość: proboszcz Re: wisłostrada raz jeszcze IP: 83.1.120.* 13.07.08, 21:16
        gratuluję poczucia humoru.

dla mnie jednak to mało śmieszne, a żalosne.
        • Gość: niewiniątko Re: wisłostrada raz jeszcze IP: 83.1.121.* 13.07.08, 21:34
          rowerek tak trzymać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka