Gość: teges IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.08, 11:07 tarnobrzeskie forum wzbogacilo sie o kolejnego moderatora-przydupasa,ciekawe ile watkow bedzie kasowanych hehe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xulu Re: kolejny przydupas 06.07.08, 16:46 Będą kasowane te, które łamią regulamin i netykietę forum. Tak też było do tej pory.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gbur Re: kolejny przydupas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.08, 19:53 Największym grzechem nie jest kasownie wątków niewłaściwych lub ubliżających, ale nie kasowanie zawierających podstawowe błędy ortograficzne! Czy moderator nie ma filtrów na ortografię? Ja osobiście muszę niektóre teksty z błędami czytać kilka razy dla zrozumienia treści. Skasowane wątki z błędami będą nauczką dla piszących i nie będą wprowadzać złych nawyków dla czytających. Odpowiedz Link Zgłoś
absit Re: kolejny przydupas 06.07.08, 20:18 a ewentualne zaświadczenie o dyslekcji komu przedstawić?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an te, które łamią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.08, 13:58 Ja na tym forum spotkałam się z sytuację, kiedy wykasowano wszystkie komentarze do wątku bez powodu - podejrzewam, iż chodziło o to, że dyskusja składała się z kilku postów wysłanych w ciągu kilkudziesięciu minut z podobnych adresów IP (ta widoczna końcówka była taka sama) - a wiem, że była to zbieżność przypadkowa i posty nie pochodziły od jednej osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan serce Re: kolejny przydupas IP: 83.1.117.* 06.07.08, 19:40 zgadzam sie nie tylko te watki ktore łamią reglamin są usówane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds Re: kolejny przydupas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.08, 13:50 Swego czasu czytając posty xulu też zauważyłem łamanie regulaminu przez niego, a teraz jaki to się służbista zrobił. Nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teges [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.08, 13:51 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
shaz-za Re: kolejny przydupas 11.07.08, 13:56 czy to prawda ze nowy mod jest gejem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gal anonim Re: kolejny przydupas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.08, 14:49 w przeciwieństwie do ciebie tegesie Odpowiedz Link Zgłoś
xulu Re: kolejny przydupas 11.07.08, 17:22 teges, proszę ci bardzo nie podszywaj się pod innych użytkowników, używając nicka osoby która ma założone konto... Odpowiedz Link Zgłoś