Gość: klaksndsasd IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.08, 09:47 Jak Uczelnia Wyższa w Naszym regionie jest Najlepsza PWSZ Tarnobrzeskie, a może KUL? Ja dobre opinie słyszałem o OLYMPUS Szkoła Wyższa w Stalowej Woli. A wy co myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nb Re: Uczelnia Wyższa IP: 80.51.27.* 31.07.08, 12:02 Witam serdecznie, Z całym szacunkiem i wbrew zapewne opiniom uczestników forum tarnobrzeskiego dla mnie jedną z lepszych Uczelni Wyższych w regionie jest PWSZ w Tarnobrzegu. Faktem jest, że na tę Uczelnię zostają przyjmowani ludzie z nienajlepszymi wynikami w nauce ale nie generalizujmy-nie wszyscy-są także co prawda nieliczni, ale jednak osoby ambitne, które nie mają środków finansowych na rozpoczęcie studiów na renowmowanych Uczelniach w znanych miastach. Uważam, że poziom nauczania na PWSZ jest wysoki, wykładowcy są przygotowani do pracy zarówno pod względem (wiedzy)teoretycznym jak i praktycznym. Wbrew pozorom Uczelnia, wykładowcy, poziom nauczania jak i program są wysokie natomiast niestety-znaczna większość studentów to lenie, imprezowicze(aczkolwiek podkreślam po raz kolejny-nie wszyscy). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Uczelnia Wyższa IP: 212.244.182.* 21.08.08, 14:14 Ja złożyłam papiery na WSHP w Sandomierzu na kierunek administracja. Mam nadzieję, że będę zadowolona. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zołi Re: Uczelnia Wyższa IP: *.csm.pl 21.08.08, 14:31 Gość portalu: gość napisał(a): > Ja złożyłam papiery na WSHP w Sandomierzu na kierunek administracja. > Mam nadzieję, że będę zadowolona. > Pozdrawiam Oj na pewno będziesz, już teraz zarezerwuj sobie kolejkę w PUPie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Uczelnia Wyższa IP: *.flash-net.pl 22.08.08, 11:14 pwsz-srz anglistyka:)grunt to studiowac co sie lubi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Uczelnia Wyższa IP: 83.1.120.* 24.08.08, 22:38 Nie zgadzam się z tą opinią.Miałam na praktykach studentów to wiem jak są przygotowani.Brak konkretnych wytycznych,metodyka leży na łopatkach,pustka całkowita. Odpowiedz Link Zgłoś