Dodaj do ulubionych

Szkolenia BHP

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.08, 13:24
Witam, może ktoś wie gdzie można odbyć szkolenie z BHP, najlepiej
tanio:)
Obserwuj wątek
    • Gość: skunaksun Re: Szkolenia BHP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.08, 13:34
      TARBONUS

39-400 TARNOBRZEG
      ul. Moniuszki 1
      tel.:(15) 823 69 20
      fax.:(15) 823 69 20 wew. 12
      • Gość: jeja Re: Szkolenia BHP IP: 83.1.112.* 25.09.08, 19:31
        no proszę, już wiem kto ty jesteś - pracownik Tarbonusa
      • Gość: scapolo Re: Szkolenia BHP IP: 83.1.112.* 25.09.08, 22:15
        Witek, to Ty?
    • Gość: Ala Re: Szkolenia BHP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.08, 08:09
      Ja byłam na ulicy Piłsudskiego, bardzo miły pan i cena OK.
      • Gość: Marta Re: Szkolenia BHP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.13, 13:51
        Ja też byłam na Piłsudskiego, ale teraz już tam nie ma biura, ale słyszałam, że dalej można skorzystać ze szkoleń. Ja dzwoniłam pod 512389895 to była ta firma xyz.
    • Gość: asdasdsf Re: Szkolenia BHP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.08, 11:26
      OLYMPUS Centrum Edukacji i Rozwoju Biznesu oddział w Stalowej Woli
      ul. Popiełuszki 4
    • Gość: torla Re: Szkolenia BHP IP: *.play-internet.pl 17.10.13, 13:36
      ze swojej strony mogę polecić firmę Sułkowski - prowadzą takie szkolenia on-line więc wychodzi taniej, cenę możesz sprawdzić na ich stronie bo jest zależna od ilości uczestników
      • 1katamarian Re: Szkolenia BHP 17.10.13, 15:00
        firma Sułkowski

Żałosna autopromocja. Na wszystkich okolicznych forach to samo...
      • Gość: ss Re: Szkolenia BHP IP: *.ibe.edu.pl 10.12.13, 11:29
        wyśpij się, specjalisto od BHP, baranie jeden
    • edward75 Re: Szkolenia BHP 17.05.14, 22:15
      Polecam Ośrodek Szkoleniowy Futura: www.futura-bhp.com, który prowadzi m.in szkolenia bhp dla pracowników, pracodawców, szkolenia okresowe bhp, wstępne, także w języku angielskim.
      • Gość: Marcela Re: Szkolenia BHP IP: *.rzeszow.hypnet.pl 07.07.14, 22:57
        Nie ukrywam, że dla mnie najlepszym ośrodkiem szkoleniowym był Delphi. A dlaczego? Po prostu, naprawdę szybko załatwiliśmy wszystkie formalności, szkolenie było ciekawie przygotowane, nie tak standardowo i do tego istnieje możliwość szkoleń BHP za pomoca e-learningu, co przydało nam się świetnie dla kilku naszych pracowników, którzy nie mogli być na tradycyjnym szkoleniu.
      • kingalasek1 Re: Szkolenia BHP 20.08.14, 23:03
        My korzystamy z usług firmy www.semex-bhp.pl/. Ich wieloletnie doswiadczenie Nas przekonalo...i szczerze znają sie na tym...ogromnym plusem jest to że prowadzą doradzctwo całodobowe...i są bardzo konkurencyjni cenowo...jestem zadowolony w 100%
    • Gość: hydra Re: Szkolenia BHP IP: *.adsl.inetia.pl 18.05.14, 22:43
      Nie da się zrobić na stanowisku robotniczym czy podobnym szkolenia bhp zgodnie z prawem w oderwaniu od pracodawcy, u którego pracujesz, więc wszystkie te oferty zrobienia szkolenia gdzieś w terenie lub korespondencyjnie to naciąganie ludzi.
      • Gość: Nick Re: Szkolenia BHP IP: *.flash-net.pl 19.05.14, 14:12
        Nieprawda.
        Można robić akie szkolenia wt rybie e-learningowym.
        • Gość: Marek Re: Szkolenia BHP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.14, 12:35
          Ciekawe co piszesz - jesteś typowym baranem bez jakiejkolwiek znajomości przepisów.
          • Gość: Marek Re: Szkolenia BHP IP: *.flash-net.pl 02.07.14, 09:46
            Tak kolego.. świat idzie do przodu i trzeba się z tym pogodzić.

Zapewne szkolenia e-learningowe odbierają Ci chleb jako teczkowcowi latającemu po firmach... no cóż... świat już nigdy nie będzie taki sam.
    • matiwilusz Re: Szkolenia BHP 02.07.14, 09:23
      A myślałeś może nad szkoleniami w formie e-learningowej? Bo ja prawdę mówiąc się nad tym zastanawiam w swojej firmie (szkolenie dla pracowników biurowych). W moim otoczeniu spotkałem się z dobrą opinią na temat szkoleń oferowanych przez e-SpecjalistaBHP, czy ktoś z Was ich kojarzy?
      • tomasz_k8 Re: Szkolenia BHP 04.07.14, 10:47
        Tak. U mnie w firmie przeprowadzaliśmy szkolenie e-learningowe dla osób kierujących pracownikami właśnie z E-SpecjalistaBHP. Z tego co wiem, dla pracowników biurowych cena nie jest wygórowana. Kurs składa się z 5 lekcji, dostępnych przez 30 dni. Myślę, że warto zapoznać się z ofertą. Pozdrawiam
        • adampablo Re: Szkolenia BHP 30.08.14, 19:28
          Korzystamy z opcji szkoleń e-lerningowych z Bhp w firmie www.semex-bhp.pl/.Bardzo wygodny sposób szkoleń nie ukrywam....koszty- nie drogo warto...pracownicy zadowoleni...świat idzie do przodu..więc i w tej dziedzinie nowinki techniczne się pojawiają. pracujemy z nimi już od 4 lat...firma polecona, sprawdzona w 100%
      • fottka Re: Szkolenia BHP 12.08.14, 21:43
        Ja osobiście polecam szkolenie "na żywo" - może częściowo też dlatego, że sama szkolę www.ergonomicca.pl/ ale też i dlatego, że jeżeli osoba szkoląca właściwie przekaże informacje i skupi się na aspekcie ergonomicznym to można sporo wynieść dla siebie.
        Ale przy braku czasu i chęci zaoszczędzenia szkolenie e-learning jak najbardziej. O e-SpecjalistaBHP miałam okazję słyszeć dobre opinie.
    • Gość: krisowy Re: Szkolenia BHP IP: 109.95.204.* 03.09.14, 15:12
      Tanio, szybko i przez internet? Osobiście polecam szkolenia BHP elearningowe od www.elearning-24.pl

Firma sprawdzona i solidna.
    • e-ftalo Re: Szkolenia BHP 28.09.14, 19:39
      przecież w Tarnobrzegu jest oddział OSPSBHP.Trzeba się skontaktować z prezesem i ustalić szczegóły
      www.ospsbhp.pl/index.php/main/page/pg_flink/tarnobrzeg/idpage/85
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka