Gość: Mrek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.08, 13:24 Witam, może ktoś wie gdzie można odbyć szkolenie z BHP, najlepiej tanio:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: skunaksun Re: Szkolenia BHP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.08, 13:34 TARBONUS 39-400 TARNOBRZEG ul. Moniuszki 1 tel.:(15) 823 69 20 fax.:(15) 823 69 20 wew. 12 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeja Re: Szkolenia BHP IP: 83.1.112.* 25.09.08, 19:31 no proszę, już wiem kto ty jesteś - pracownik Tarbonusa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: Szkolenia BHP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.08, 08:09 Ja byłam na ulicy Piłsudskiego, bardzo miły pan i cena OK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Szkolenia BHP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.13, 13:51 Ja też byłam na Piłsudskiego, ale teraz już tam nie ma biura, ale słyszałam, że dalej można skorzystać ze szkoleń. Ja dzwoniłam pod 512389895 to była ta firma xyz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdasdsf Re: Szkolenia BHP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.08, 11:26 OLYMPUS Centrum Edukacji i Rozwoju Biznesu oddział w Stalowej Woli ul. Popiełuszki 4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torla Re: Szkolenia BHP IP: *.play-internet.pl 17.10.13, 13:36 ze swojej strony mogę polecić firmę Sułkowski - prowadzą takie szkolenia on-line więc wychodzi taniej, cenę możesz sprawdzić na ich stronie bo jest zależna od ilości uczestników Odpowiedz Link Zgłoś
1katamarian Re: Szkolenia BHP 17.10.13, 15:00 firma Sułkowski Żałosna autopromocja. Na wszystkich okolicznych forach to samo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Re: Szkolenia BHP IP: *.ibe.edu.pl 10.12.13, 11:29 wyśpij się, specjalisto od BHP, baranie jeden Odpowiedz Link Zgłoś
edward75 Re: Szkolenia BHP 17.05.14, 22:15 Polecam Ośrodek Szkoleniowy Futura: www.futura-bhp.com, który prowadzi m.in szkolenia bhp dla pracowników, pracodawców, szkolenia okresowe bhp, wstępne, także w języku angielskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcela Re: Szkolenia BHP IP: *.rzeszow.hypnet.pl 07.07.14, 22:57 Nie ukrywam, że dla mnie najlepszym ośrodkiem szkoleniowym był Delphi. A dlaczego? Po prostu, naprawdę szybko załatwiliśmy wszystkie formalności, szkolenie było ciekawie przygotowane, nie tak standardowo i do tego istnieje możliwość szkoleń BHP za pomoca e-learningu, co przydało nam się świetnie dla kilku naszych pracowników, którzy nie mogli być na tradycyjnym szkoleniu. Odpowiedz Link Zgłoś
kingalasek1 Re: Szkolenia BHP 20.08.14, 23:03 My korzystamy z usług firmy www.semex-bhp.pl/. Ich wieloletnie doswiadczenie Nas przekonalo...i szczerze znają sie na tym...ogromnym plusem jest to że prowadzą doradzctwo całodobowe...i są bardzo konkurencyjni cenowo...jestem zadowolony w 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hydra Re: Szkolenia BHP IP: *.adsl.inetia.pl 18.05.14, 22:43 Nie da się zrobić na stanowisku robotniczym czy podobnym szkolenia bhp zgodnie z prawem w oderwaniu od pracodawcy, u którego pracujesz, więc wszystkie te oferty zrobienia szkolenia gdzieś w terenie lub korespondencyjnie to naciąganie ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nick Re: Szkolenia BHP IP: *.flash-net.pl 19.05.14, 14:12 Nieprawda. Można robić akie szkolenia wt rybie e-learningowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Szkolenia BHP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.14, 12:35 Ciekawe co piszesz - jesteś typowym baranem bez jakiejkolwiek znajomości przepisów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Szkolenia BHP IP: *.flash-net.pl 02.07.14, 09:46 Tak kolego.. świat idzie do przodu i trzeba się z tym pogodzić. Zapewne szkolenia e-learningowe odbierają Ci chleb jako teczkowcowi latającemu po firmach... no cóż... świat już nigdy nie będzie taki sam. Odpowiedz Link Zgłoś
matiwilusz Re: Szkolenia BHP 02.07.14, 09:23 A myślałeś może nad szkoleniami w formie e-learningowej? Bo ja prawdę mówiąc się nad tym zastanawiam w swojej firmie (szkolenie dla pracowników biurowych). W moim otoczeniu spotkałem się z dobrą opinią na temat szkoleń oferowanych przez e-SpecjalistaBHP, czy ktoś z Was ich kojarzy? Odpowiedz Link Zgłoś
tomasz_k8 Re: Szkolenia BHP 04.07.14, 10:47 Tak. U mnie w firmie przeprowadzaliśmy szkolenie e-learningowe dla osób kierujących pracownikami właśnie z E-SpecjalistaBHP. Z tego co wiem, dla pracowników biurowych cena nie jest wygórowana. Kurs składa się z 5 lekcji, dostępnych przez 30 dni. Myślę, że warto zapoznać się z ofertą. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
adampablo Re: Szkolenia BHP 30.08.14, 19:28 Korzystamy z opcji szkoleń e-lerningowych z Bhp w firmie www.semex-bhp.pl/.Bardzo wygodny sposób szkoleń nie ukrywam....koszty- nie drogo warto...pracownicy zadowoleni...świat idzie do przodu..więc i w tej dziedzinie nowinki techniczne się pojawiają. pracujemy z nimi już od 4 lat...firma polecona, sprawdzona w 100% Odpowiedz Link Zgłoś
fottka Re: Szkolenia BHP 12.08.14, 21:43 Ja osobiście polecam szkolenie "na żywo" - może częściowo też dlatego, że sama szkolę www.ergonomicca.pl/ ale też i dlatego, że jeżeli osoba szkoląca właściwie przekaże informacje i skupi się na aspekcie ergonomicznym to można sporo wynieść dla siebie. Ale przy braku czasu i chęci zaoszczędzenia szkolenie e-learning jak najbardziej. O e-SpecjalistaBHP miałam okazję słyszeć dobre opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krisowy Re: Szkolenia BHP IP: 109.95.204.* 03.09.14, 15:12 Tanio, szybko i przez internet? Osobiście polecam szkolenia BHP elearningowe od www.elearning-24.pl Firma sprawdzona i solidna. Odpowiedz Link Zgłoś
e-ftalo Re: Szkolenia BHP 28.09.14, 19:39 przecież w Tarnobrzegu jest oddział OSPSBHP.Trzeba się skontaktować z prezesem i ustalić szczegóły www.ospsbhp.pl/index.php/main/page/pg_flink/tarnobrzeg/idpage/85 Odpowiedz Link Zgłoś