Dodaj do ulubionych

NETIA - internet - przejście z TP SA

03.12.08, 22:01
witam,

czy ktoś zmienił internet z TP SA na Natię w Tarnobrzegu?
Jak to chodzi?

dzięki za info z góry.
Obserwuj wątek
    • Gość: Matrioszka Re: NETIA - internet - przejście z TP SA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.08, 10:59
      kolega przechodził we Wrocławiu... 2 miesiące. w momencie podpisywania umowy
      możliwości techniczne były. zaraz potem według netii występowały kolejne awarie,
      a kolega netu nie miał.

handlowiec nawciska kitu, da do podpisania umowę, a potem będzie unikał kontaktu
      bo swoją dolę zgarnął. a potem użeraj się po infoliniach i ślij pisma.

jedyne co chwali to nieco taniej. nie wiem czy to nieco jest warte ryzyka.
    • Gość: bim Re: NETIA - internet - przejście z TP SA IP: *.adsl.inetia.pl 04.12.08, 21:48
      Przeszedłem do Netii ponad rok temu. Mam 1Mb łącze i sobie chwalę. Procedura
      trwała ok 1 miesiąca, ale warto było. Najdłużej trwało załatwianie sprawy przez
      Netię w TP SA.
      • Gość: ff Re: NETIA - internet - przejście z TP SA IP: 83.1.114.* 05.12.08, 22:35
        netia chodzi tak samo jak tp.sa. prosta przyczyna, netia dzierzawi lacza od tp. wiec jesli ktos ma neo i sobie chwali jakosc a znalazl oferte odpowiadajaca mu w netii to smialo korzystac ;)
        • Gość: qweszxc Re: NETIA - internet - przejście z TP SA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.08, 00:04
          ff napisał(a):
          > netia chodzi tak samo jak tp.sa. prosta przyczyna, netia dzierzawi
          lacza<

Właśnie... 'dzierżawi'

Gdyby było tak samo, to tepsa by zbankrutowała...
          PS Nie narzekam na tepsę.

• Gość: bim Re: NETIA - internet - przejście z TP SA IP: *.gprs.plus.pl 06.12.08, 12:41
      Jest jeszcze kwestia ceny usługi, a tu Netia bije TP SA. Przynajmniej tak było w
      ubiegłym roku. Każdy musi policzyć co mu się bardziej opłaca. Ja zmieniłem
      radiówkę na łącze stałe w tej samej cenie. Im więcej klientów skorzysta z
      konkurencji monopolisty tym lepiej dla nas wszystkich.
    • Gość: :) Re: NETIA - internet - przejście z TP SA IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 16.04.13, 10:35
      Chcę przejść a TP SA do Netii ....gdzie to załatwiać w Tarnobrzegu ?
      • Gość: Gość Re: NETIA - internet - przejście z TP SA IP: *.adsl.inetia.pl 16.04.13, 23:13
        Juz 3 lata minęły jak przeszedłem do Netii inie narzekam, jest ok. Wystarczy zadzwonić na infolinię Netii i sami to załatwią.
        • Gość: :) Re: NETIA - internet - przejście z TP SA IP: *.tktelekom.pl 17.04.13, 18:09
          Dzięki :))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka