Dodaj do ulubionych

Do kachy135 !

08.09.04, 11:53
to ja doda odpisałaś na mój list o staraniach . Kto ci zleciła badania
prolaktyny i czy sa one za darmo ? Czy każdy ginekolog może je bez problemu
napisać ?
Obserwuj wątek
    • kacha135 Re: Do kachy135 ! 08.09.04, 12:10
      nie dostałam zadnego skierowania po prostu kazała mi zbadac poziom prolaktyny.
      Mozesz to zrobic w kazdym laboratorium , pobieraja ci krew i po dwóch godzinach
      mozesz miec juz wynik. Dowiedz sie dokładnie od swojej gin w ktorym dniu
      powinnas zbadac poziom. Ja robiłam to i przed i po owulacji. Badanie kosztuje
      ( w poznaniu) około 25 zł w zależnosci od laboratorium.Maoja gin dała mi przed
      badaniem 3 wskazówki , które podaje: 1 bez stresu, na czczo i bez stosunku dnia
      poprzedniego. MOzes zsobie zbadac od razu poziom progesteronu w drugiej połowie
      cyklu. Pozdrawiam ci serdecznie i zycze idealnych wyników
    • Gość: Rozwod Re: Do kachy135 ! IP: 213.77.14.* 08.09.04, 13:21
      Dzięki. A jaki następny podjełaś krok jeśli mozna spytać jak prolaktyna była w
      normie to co dalej ?
    • kacha135 Re: Do kachy135 ! 08.09.04, 13:31
      prolaktyne mam dobra od poczatku tego roku. miałam nadzieje ze do wakacji cos z
      tego wyjdzie ( co miesiac miałam monitorowaną owulacje i walczylismy z meżem we
      właściwe dni)no ale nic z tego nie wyszło. Tak jak pisałam poprzednio miałam
      jeszcze sprawdzany poziom progesteronu, on był ok,. W tym cyklu zaczynam coraz
      bardziej inwazyjne badania. Na pierwszy rzut idzie test penetracyjny(sprawdzą,
      czy przypadkiem nie mam wrogiego śluzu) a pod koniec roku ide na zbadanie
      drożności jajowodów.Pozdrawaim

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka