Gość: mama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.08, 08:30 Czy w naszym miescie mamy lekarza pediatrę,który przyjedzie do domu małego pacjenta,JEZELI TAK O BARDZO PROSZE O NAMIARY. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: chore dziecko-POMOCY IP: 83.1.120.* 26.12.08, 10:19 napewno przyjedzie dr Zych- jest baaardzo dobrym lekarzem, mieszka na dzikowie, chyba to ulica Wiejska, nie mam przy sobie num tel, sprawdz moze w ksiązce labo znajdz na necie.polecam go z czystym sumieniem!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WIELKI JOŁ Re: chore dziecko-POMOCY IP: 80.48.174.* 26.12.08, 11:28 tak jest doktor MARCHEWKA a to nr do niego 015 823-09-30 lub kom. 602-758-674 z tego co wiem to przyjeżdza do domu pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOSC Re: chore dziecko-POMOCY IP: 193.33.174.* 26.12.08, 13:23 zadzwoń jeszcze do pediatry dr. kicińskiej. nie mam numeru do niej ale przyjmuje w poliklinice. numer napiewno znajdziesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jako Re: chore dziecko-POMOCY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.08, 21:47 tylko nie kicińska, ona nie jest lekarzem, zajmuje się tylko zdrowymi, każdy tylko nmie ona, nie ma pojecia o leczeniu, każdy tylko nie ona, może noconiowa?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: chore dziecko-POMOCY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.08, 22:32 dlaczego nie Kicińska mi uratowała życie nikt nie wiedział co mi jest i tylko w ciemno mnie leczyli a ona jedna zaczęła od badań a dopiero potem przepisywała leki i dzięki niej tylko żyje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qweszxc Re: chore dziecko-POMOCY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.08, 01:38 Może tu będziecie sie licytować? www.rankinglekarzy.pl/Śmiało!!! Potrzebująca pewnie sobie już bez was poradziła. :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jako Re: chore dziecko-POMOCY IP: *.flash-net.pl 31.12.08, 11:40 niezła autoreklama pani k. musi się pani jeszcez duuuużo nauczyć, bo lekarz z pani jest żaden :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lusia Re: chore dziecko-POMOCY IP: 83.1.118.* 28.12.08, 01:53 Nie znam dr.Kicińskiej, ale dr.Nocoń ODRADZAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnzar25@wp.pl Re: chore dziecko-POMOCY IP: *.smsiarkowiec.pl 28.12.08, 11:53 Najlepszy lekarz pediatra to Marek Pasierb.Cała rodzina lekarzy Pasierbów to bardzo dobrzy lekarze ,życzliwi,mili, interesują się chorymi.Nie potrafie znależć słów żeby wyrazić jaka rodzina Pasierbów jest super. Do doktora Pasierba chodze od bardzo dawna. Do doktor Czesławy Pasierb chirurga dziecięcego chodze z moją córką która miała zwichnięty staw biodrowy. Jestem bardzo z nich zadowolona i pozostali lekarze oi nazwisku Pasierb też są bardzo dobrzy. Podaje numer domowy do Doktora Pasierba pediatry 158221672.Na pewno przyjdzie z wizytą do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lili Re: chore dziecko-POMOCY IP: 83.1.122.* 30.12.08, 18:42 Dlaczego odradzasz dr. Nocoń ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mktwkr Re: chore dziecko-POMOCY IP: 80.50.161.* 31.12.08, 14:42 ludzie!!! a może tak dr bez kropki na końcu co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamciaaaaa Re: chore dziecko-POMOCY IP: *.gprs.plus.pl 30.12.08, 13:29 a ile taka wizyta domowa kosztuje??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: chore dziecko-POMOCY IP: 80.54.16.* 30.12.08, 16:04 Jesli chodzi o lekarzy o nazwisku PASIERB to moje zdanie jest podobne. Mieszkam ponad 20lat w Tarnobrzegu i mialam do czynienia z panstwem PASIERB.Szczegolnie miło wspominam p. CZESŁAWE ..... dawno temu nie dosc ,ze miła ,fachowiec rzetelnie udzielała informacji, to do zdejmowania gipsu gdzie trzeba bylo sily byla lepsza ,delikatna niz panowie z pogotowia,,, chodzila o dziecka, a taka krucha kobietka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: chore dziecko-POMOCY IP: 83.1.120.* 31.12.08, 14:55 Kiedy wybierałam dla nowonarodzonego dziecka lekarza rodzinnego mialam sporo mozliwosci, jeszcze wiecej doradców, a jeszcze wiecej wątpliwości.wiedziałam jedno nie będzie nim moj lekarz rodzinny- Kamiński- jeszcze nigdy mi nie pomógł.ale i nie zaszkodził;) Wybrałam dla synka dr pasierba, decyzji nie żałuję.Jest bardzo miły, bardzo duzo mi wtłumaczył, rozwiał wątpliwości, które mialam jako jesze niedoswiadczona mama.Za kazdym razem kiedy go odwiedzalismy( zwykle byly to szczepionki), dawał odpowiednie wskazówki dla okresu dziecka.wiem ze nie daje duzo antybiotyków.Ja go bardzo cenie i na pewno go nie zmienie:) ps. nie jestem z jego roziny heheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aster Re: chore dziecko-POMOCY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.09, 02:16 Potwierdzam.Rodzina lekarska z tradycją, a to zobowiązuje. Odpowiedz Link Zgłoś