Gość: Zdesperowany IP: 83.1.122.* 16.01.09, 19:51 Moja kobieta dzisiaj stwierdziła że jak myje naczynia to robi jej się słabo, źle się czuje i w związku z tym nie będzie myła. Dodam że gotować też nie umie. Co robić? POMOCY Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lechowski51 Re: Problem z babą 16.01.09, 19:53 Zatrudnij 20 letnia pomoc domowa ktora startowala w wyborach na Miss Tarnobrzega... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Problem z babą IP: *.inowroclaw.mm.pl 16.01.09, 19:58 Kup zmywarkę (sprzedaj żonę) a na obiad kupuj gotowce czyli mrożonki, zupy z torebki, gotowe kotlety. Co prawda jedzie to trucizną i nie ma smaku domowego jedzenia ale cosik trza papuniać. Kobieta która nie umie gotować jest jak chłop bez jajek. Tak wyglądają współczesne kobiety - wygodnictwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Onin Re: Problem z babą IP: 83.1.122.* 17.01.09, 08:15 Widze ze to jakas plaga, moja tez tylko zakupy, kospetyczka, fryzjer, basen, solarium. W domu nie posprzata bo sie pobrudzi, bo paznokcie. Trzeba twardo postawic warunki, inaczej bedzie po tobie, tak jak jest po mnie :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdesperowany Re: Problem z babą IP: 83.1.122.* 17.01.09, 08:17 Witam ponownie. Leżę w łóżku a baba właśnie myje gary, chyba się jej poprawiło :-) Kończę pisanie bo idę jej pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wnerwiona Re: Problem z babą IP: *.eranet.pl 17.01.09, 22:33 Ale jak jest za dobra to jej nie doceniacie.Sami nie wiecie co chcecie Jak by nie chodziła na Basen to by była za gruba Co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Problem z babą IP: 83.1.122.* 17.01.09, 09:14 no faktycznie robi mi sie slabo,bo ty w ogole w domu nie sprzatasz,nawet jak masz wolne od pracy,juz nie mowie o poswiecaniu czasu zwierzakowi,...just, no comments Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anciol Re: Problem z babą IP: *.sistbg.net 17.01.09, 11:42 Podobno to mężczyźni są najlepszymi kucharzami :-) Nauczcie się chłopaki gotować będziecie prawdziwym skarbem dla swoich kobiet a co do zmywania to zmywarka albo trzeba po mame zadzwonić ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakonnica Re: Problem z babą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.09, 07:43 Proponuje w przypadku powtarzania się problemów, zawinąć rękawy i zmywać naczynia. Co do gotowania to pokaż jej jak się gotuje. Kobiety szybko się uczą gdy mają dobrych nauczycieli. A jak i to nie pomoże to zagroz, że jak się nie poprawi to będzie bezrobotna i bezdomna. Może to do niej dotrze!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wagen Halt Re: Problem z babą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.09, 08:39 A moja twierdzi że ja nic nie robię tylko ciągle siedzę przed kompem ! :-) – wg. niej powinniśmy więcej czasu spędzać razem czyli leżeć przed TV i oglądać seriale … błehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakonnica Re: Problem z babą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.09, 08:56 No w końcu masz w stosunku do żony obowiązki, więc trzeba ich wypełniać. Nie masz na co narzekać jak karze ci leżeć i ogladać TV. Przeciez na leżeniu się nie kończy, napewno jakiś aerobik czy tez gimnastyka tez jest. A seriale ...no cóż my ich lubimy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośc Re: Problem z babą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.09, 09:45 Buahahah napięcie przedmiesiączkowe x) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Problem z babą IP: 83.1.122.* 19.01.09, 13:38 bezrobocie bardziej jemu grozi niz mnie ,zakonnico,wiec moze go odesle do zakunu-ten klan zawsze ma kase,wiecej pozytku bede miala,ogolnie facet do szczescia mi nie potrzebny myslcie co chcecie ale wiekszosc to osly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Problem z babą IP: 83.238.199.* 19.01.09, 19:02 >wiekszosc to osly < Ja! co masz na myśli? Przecież ty nawet pisać nie umiesz! Zobacz ile w tym zdaniu błędów - aż 4! O wcześniejszych zdaniach nie wspomnę. Wam kobietom chłop jest potrzebny tylko w młodym wieku aby nikt Was nie okrzyknął "stara panna" a później to już tylko do przynoszenia kasy. Między Bogiem a prawdą to, współczesne kobiety nie nadają się na żony. Interesuje was tylko kasa i chłop reprezentacyjny by można nim było pochwalić się. Do gotowania nie macie drygu, do łóżka też się nie nadajecie bo większość ciąż jest nieplanowana. Nie chce się wam zadków zabezpieczać i dlatego jesteście do kitu. Dla jasności sytuacji podam że większość kobiet zostaje wdowami bo to mężczyźni mają bardziej stresującą pracę, bardziej ciężka, odpowiedzialną. Oceniacie dobro faceta nie tylko po tym ile przynosi, ale także po tym czy lubi dzieci, pieski i kotki. Wydaje się wam że hobby chłopa to rozwrzeszczane dzieciary i szczekające, brudne i śmierdzące w domu zwierzaki. Nic bardziej błędnego. Chłop po harówie chce odpocząć.itd, itd,itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Problem z babą IP: 83.1.122.* 20.01.09, 12:20 panie to nie dyktando, chodzi o zrozumialy przekaz, wiec literowki moga sie zdarzac, zazwyczaj nie uzywam pl znakow w tego typu wypowiedziach,to jak mowa codzienna,ciekawe czy mowisz pelnymi poprawnymi zdaniami,NIEEE,potocznie w jezyku codziennym sie mowi, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRYS Re: Problem z babą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.09, 15:35 Święta prawda!!!!!!!!! Nic dodać, nic ująć.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRYS Re: Problem z babą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.09, 15:37 Popieram - Gosc. Oczywiście.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Problem z babą IP: 212.160.110.* 01.02.09, 12:24 Oj żeby ten chłop chciał harować tak jak piszesz to by to była prawda. A wy ani do pracy ani do seksu ani do dzieci ani do zwierzat. z tego wynika ze do niczego!A to kobieta sama dzieci płodzi?troche ksiazki z biologi poczytaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doradca Re: Problem z babą IP: 83.238.199.* 19.01.09, 19:06 >Moja kobieta dzisiaj stwierdziła że jak myje naczynia to robi jej się słabo, źle się czuje i w związku z tym nie będzie myła. Dodam że gotować też nie umie.< Weź ją od tyłu jak myje naczynia! Jak dobrze wykonasz swoje zadanie to będzie po domu szukać nieumytych naczyń by znów było wesoło. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cikawy Re: Problem z babą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.09, 20:38 Kobiecie tylko pokaż że umiesz np.gotować to masz zapewnione gotowanie przez siebie, dalej pokaż że umiesz odkurzać to masz pewne odkurzanie przez siebie, dalej pokaż że kąpiel dziecka to pikuś masz pewne że będziesz kąpał i tak odkrywanie swoich zdolności i talentów prowadzi do unicestwienia samego siebie. Najlepszą, najmądżejszą i najpiękniejszą jest zawsze żona (kolegi) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakonnica Re: Problem z babą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.09, 09:12 Mężczyzni, by nie narzekać radzę pogodzić się z faktem iż, kobieta wcale nie musi byc tylko kucharka czy sprzataczka w waszych domach. Sprobujcie wy, choc przez jakis czas wykonywać to co kobiety, czyli praca, dom - gotowanie, sprzatanie, pranie, opieka i wychowywanie dzieci a odechce się wam wszystkiego. Kobieta nie tylko ma głowę niespokojną cały dzien, bo w nocy też spokojnie nie spicie!! Chrapiecie, pocicie się no i chcecie uległości w sferze życia seksualnego. Czy to,jak na jedną osobę to nie za dużo!!!!Jest równouprawnienie kochani. Raczki w ruch i prosze mi tu nie narzekać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krys Re: Problem z babą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.09, 15:39 Porozkładajcie tabletki od bólu głowy po całym domu..:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajman Re: Problem z babą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.09, 08:59 Baby są niestabilne emocjonalnie często niedojrzałe -infantylne a pozatym NIEZDECYDOWANE jeśli trzeba podjąć jakąś decyzję konkretną i wziąć odpowiedzialność nie tylko za siebie to wtedy baba wzrusza ramionami i robi głupie miny i kto wtedy decyduje = podejmuje decyzję ................................ no właśnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koniu Re: Problem z babą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.09, 09:11 jakie macie sposoby na ciche dni u baby ... moja ostatnio tylko coś "burczy" pod nosem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
phelix Re: Problem z babą 29.01.09, 15:46 za młodu szalała, mało sie nie wsciekła, nie dbała o niebo, nie bała się piekła.kiedy rychła starość piekność lic wyjadła, z wielkiego kurestwa w dewocję popadła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waluś Re: Problem z babą IP: 83.1.124.* 01.02.09, 00:27 taka nigdy ci nie da cipki od tyłu tylko po bożemu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: Problem z babą IP: *.11.344a.static.theplanet.com 01.02.09, 03:39 Odpowiedz Link Zgłoś
phelix Re: Problem z babą 01.02.09, 07:39 zagoń ją Walusiu do pastowania podłogi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duduś Re: Problem z babą IP: 80.51.159.* 01.02.09, 09:51 wtedy się pochyli i będzie wam dobrze Odpowiedz Link Zgłoś