Dodaj do ulubionych

ubezpieczenie auta

IP: *.flash-net.pl 06.02.09, 23:45

gdzie najtaniej mozna ubezpieczyc samochod 1.6
Obserwuj wątek
    • Gość: tataolivki 5 Re: ubezpieczenie auta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.09, 11:50
      najtaniej to mbank -była reklama w telewizji -ta z kardynałem -trochę
      jest z tym motka bo trzeba mieć konto ale to tylko za pierwszym
      razem i naprawdę mają najtaniej !!!I co ważne upusty z poprzednich
      ubezpieczycieli sa brane pod uwage na tzw gębe hahahahah. dla
      młodych co maja pierwszy raz samochód cenowa rewelacja !!!!
      • Gość: AgentPZU Re: ubezpieczenie auta IP: 83.1.120.* 07.02.09, 13:26
        nie bądź tak do przodu... "na gębę" nie sztuka wypisać polisę.

jak spowodujesz szkodę to przed wyplaceniem poszkodowanemu zakład ubezpieczeń
        poprosi Cię o udowodnienie zniżek.

jak nie będziesz mieć to zaplacisz te 60% odszkodowania z własnej kieszeni... a
        poza tym zakład doliczy Ci składkę i może wytoczyć proces za świadome
        wprowadzenie w błąd i zatajenie istotnych informacji mających wpływ na
        kalkulację polisy.

tak więc...do pierwszego razu. ;) jak ktoś jeździ rzeczywiście bezszkodowo -
        jak najbardziej można sobie zmniejszyć skladkę. powodującym szkody nie radzę.
        • Gość: jeja Re: ubezpieczenie auta IP: 83.1.112.* 07.02.09, 16:26
          popatrz na axa.pl
    • Gość: ubezpieczona Re: ubezpieczenie auta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.09, 21:25
      Commercial Union Direct - polecam
    • Gość: ... Re: ubezpieczenie auta IP: 83.1.114.* 08.02.09, 16:04
      Tylko MTU, zresztą sam porównaj epolisa.mtusa.pl/klient/MS_Kalkulator.aspx napewno żadne AXA. LIBERTY. LINK4 ceny nawet 200% większe niż w MTU
      • Gość: kierowca Re: ubezpieczenie auta IP: 80.48.174.* 08.02.09, 21:59
        OC to mozna ubezpieczać gdzie najtaniej ale z AC to radze uważać.
        Gdzie szukac tego towarzystwa, kiedy przyslą osobe do wyceny
        uszkodzonego auta? Taka firma ma jedną osobe na kilka województw do
        wyceny szkody i mozna tygodniami czekać.
        • Gość: Gość Re: ubezpieczenie auta IP: 91.198.179.* 09.02.09, 08:54
          A ja polecam Hestię mają naprawde konkurencyjne stawki. W
          Tarnobrzegu na Szerokiej jest nowe biuro. Pozdrawiam
          • Gość: abc Re: ubezpieczenie auta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.09, 09:27
            A ja nie.
      • Gość: mati Re: ubezpieczenie auta IP: *.poczta.lublin.pl 11.02.09, 09:48
        Proponuję MTU. Umowę podpiszesz na każdej Poczcie. W zaszłym roku ubezpieczałem ( OC ) samochód 17-letni, pojemność 1,8 litra, 60% zniżki, na dwie raty i zapłaciłem 138zł (I rata).
    • Gość: woodek Re: ubezpieczenie auta IP: *.flash-net.pl 09.02.09, 10:54
      najtaniej? ja polecam wybrać jakieś ubezpieczenie ze średniej półki cenowej, z
      lepszymi warunkami. Zazwyczaj najtańsze jest najgorsze, i odwrotnie. Są w tbg
      małe biura które maja po kilka firm i ci powiedzą ile w jakiej firmie zapłacisz,
      a ty sobie poczytasz regulaminy i umowy, i na końcu wybierzesz to które ci
      najbardziej pasuje.
      • Gość: ktos Re: ubezpieczenie auta IP: 83.1.121.* 09.02.09, 21:38
        Ubezpieczone OC mam w TUW (Towarzystwo Ubezpieczeń Wzajemnych) i jak na razie
        nie narzekam.Ceny przystępne i opinie od wielu osób,którym wypłacane były
        odszkodowania pozytywne.
        AC natomiast kiedyś opłacałem w PZU,no ale nie będę tego komentować.
        • Gość: woodek Re: ubezpieczenie auta IP: *.flash-net.pl 10.02.09, 10:32
          ja miałęm kiedyś w PZU, potem 4 lata w Hestii i od tego roku w HDI, jak narazie
          jestem zadowolony, zobaczymy jak bedzie dalej
          • bart0sh Re: ubezpieczenie auta 10.02.09, 10:34
            HDI jest tańsze niż Hestia? Jakie masz auto?

--
            Oportunizm+konformizm=poprawność polityczna.
            • Gość: Alien Re: ubezpieczenie auta IP: *.flash-net.pl 10.02.09, 16:54
              Żeby ubezpieczyć auto musisz pochodzić po wszystkich ubezpieczycielach i
              podzwonić...
              Ja w tym roku pierwszy raz ubezpieczałem auto (0 zniżek)
              Łaziłem do uniqua, hestii, warty, generali i wszelkich innych jakie są w Tbg,
              ponadto dzwoniłem i wyliczałem składkę na stronach wszystkich tych że się tak
              wyrażę wirtulanych ubezpieczycieli tzn: link4, liberty direct, cudirect, mbank itp.
              ceny jakie mi proponowano za pełny pakiet wynosiły od 2200 do 3700. W końcu
              poszedłem do PZU (2400). ale przynajmniej bez zapisów, że wypłacają tylko 70%
              odszkodowania, albo od każdej wypłaty odliczają sobie 1000zł.
              Więc dokładnie przeczytaj co Ci kto oferuje.
              I czy warto dla zaoszczędzenia 100zł potem łazić i się denerwować wypłacą czy
              nie wypłacą..?
            • Gość: woodek Re: ubezpieczenie auta IP: *.flash-net.pl 11.02.09, 16:58
              wszystko zależy od auta, i ubezpieczajacego, nie ma reguły że jedna firmajest
              najtansza
            • Gość: migotka Re: ubezpieczenie auta IP: *.flash-net.pl 13.02.09, 21:28
              hej batrh0sh to laguna 2001rok
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka