Dodaj do ulubionych

Gdzie najlepiej zrobić prawko-tylko szczere odp.

IP: *.wdm.pl 06.03.09, 19:18
Interesuje mnie ośrodek gdzie:
- instruktorzy znają się na rzeczy a nie robią za balast w
samochodzie
- nie gadają przez komóry w trakcie jazdy /chyba że muszą/
- nie palą papierosów
- nie urywają godzin
- przeprowadzają egzamin wewnętrzny i dopiero świstek do word a nie
jak w niektórych OSK robią jaja że przy zapłacie za całość kursu
otrzymuje sie kwit /wiem gdzie tak jest dlatego ten OSK odpada/

Cena nie gra roli.Proszę o rzetelne opinie-najlepiej ci co zdali za
pierwszym góra drugim razem!
Obserwuj wątek
    • Gość: kierowca merca Re: Gdzie najlepiej zrobić prawko-tylko szczere o IP: 83.1.121.* 06.03.09, 20:12
      najlepiej i najpewniej to .ADAMOWICZ,serbinów zdawalnośc i jakośc 100%
      • Gość: aga Re: Gdzie najlepiej zrobić prawko-tylko szczere o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.09, 15:54
        chyba zartujesz, Adamowicz to porażka. Czy ty zdawales tam egz wew.
        z teorii i praktyki? Jak ja tam "chodzilam" na wykladach bylam 2
        razy. egz wewn nie bylo. Zaświadczenie dostałam po wpłaceniu całej
        kasy i wszystko co ich interesowało. Instruktor palił w aucie. NIE
        POLECAM
    • Gość: przyszły taksiarz Re: Gdzie najlepiej zrobić prawko-tylko szczere o IP: *.wdm.pl 06.03.09, 20:31
      Czy uważasz kierowco merca że to właśnie ten OSK spełnia wszystkie
      moje warunki ?
    • Gość: irek Re: Gdzie najlepiej zrobić prawko-tylko szczere o IP: *.centertel.pl 06.03.09, 20:59
      polecam Formułe i kurs u pana Marcina,,,,,naprawde zna sie na rzeczy
    • Gość: ana Re: Gdzie najlepiej zrobić prawko-tylko szczere o IP: *.smsiarkowiec.pl 06.03.09, 21:32
      zgadzam się, zdecydowanie adamowicz
      • Gość: Ala Re: Gdzie najlepiej zrobić prawko-tylko szczere o IP: 83.1.116.* 06.03.09, 23:51
        a ja polecam instruktora z Nowej Deby p.Kwaśnika (mam nadzieje ze
        nie przekrecilam nazwiska), to jest osoba, ktorej Ty poszukujesz.
        Jesli jestes zaintersowany, to napisz, a ja podam Ci numer telefonu.
        Nie bede tlumaczyc, dlaczego nie polecam miejscowych panow.
        • Gość: dj Re: Gdzie najlepiej zrobić prawko-tylko szczere o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.09, 11:22
          ja robilem w formule, bylo ok,wiec polecam. pozdr. dla pana marcina - objecalem
          i zdalem!;)
          • Gość: Ala Re: Gdzie najlepiej zrobić prawko-tylko szczere o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.09, 17:00
            nie polecam Adamowicza Instruktor non stop gadał przez telefon
            komórkowy Uczył tak sobie
            • Gość: fefa Re: Gdzie najlepiej zrobić prawko-tylko szczere o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.09, 19:13
              polecam dobrą szkołe ale jazde TYLKO z KUBĄ miałam z nim 30 godzin
              i zdalam za pierwszym!!!
              • Gość: ola Re: Gdzie najlepiej zrobić prawko-tylko szczere o IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.09, 22:11
                Ja polecam Automobilklub,fajni rzeczowi instruktorzy,luzna
                atmosfera,bardzo dobrze tłumaczą,
                zdałam za pierwszym razem
                • eww122 Re: Gdzie najlepiej zrobić prawko-tylko szczere o 09.03.09, 10:12
                  Ja polecam OSTROWSKIEGO facet super dobrze tłumaczy wszyscy moi znajomi u niego
                  robili i zdawali za 1 góra 2 razem facet super
                  • Gość: przyszły taksiarz Re: Gdzie najlepiej zrobić prawko-tylko szczere o IP: *.wdm.pl 09.03.09, 22:26
                    A gdzie ten Ostrowski ma biuro ?
    • Gość: yeyi Re: Gdzie najlepiej zrobić prawko-tylko szczere o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.09, 10:32
      "u Piotra" jest bardzo fajnie! Polecam! Ucza rzeczowo, nie palą w aucie!
      • Gość: a.g. Re: Gdzie najlepiej zrobić prawko-tylko szczere o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.09, 21:07
        a ja polecam formule , robie tam teraz kurs i jest ok
        • Gość: kris Re: Gdzie najlepiej zrobić prawko-tylko szczere o IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.09, 16:05
          Automobil jest ok - dużo z najomych tam robi kurs i wszyscy są
          zadowoleni -ja też!!!
      • Gość: gosciu Re: Gdzie najlepiej zrobić prawko-tylko szczere o IP: 194.181.134.* 16.09.09, 17:00
        nigdy w zyciu nie polecam nikomu U PIOTRA TO PORAZKA WSZYSCY MOI
        ZNAJOMI CO SDIE TAM KIEDYŚ ZAPĘDZILI ZAŁUJA . NIMILI LUDZIE I
        KRZYCZA .
        • Gość: Zajanana U Piotra najlepiej ale tylko z Zenkiem!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.10, 12:08
          U piotra spoko jest ale nauka to tylko z Zenkiem Krukiem z ul. Kruczej :)
          Zajebisty instruktor :D
    • Gość: bizon Re: Gdzie najlepiej zrobić prawko-tylko szczere o IP: *.171.160.14.static.crowley.pl 12.03.09, 18:57
      ciekawe ile zarabia taki nauczyciel jazdy od jednego klienta, skoro taka
      kampania reklamowa uruchomiła się na forum ?
      • Gość: instruktor Re: Gdzie najlepiej zrobić prawko-tylko szczere o IP: 83.1.121.* 12.03.09, 19:36
        w bobrej szkole instruktorzy zarabiaja 8 zl jestem jednym z nich
        jaka placa taka nauka mam to gdzies
        • domi0606 Re: Gdzie najlepiej zrobić prawko-tylko szczere o 12.03.09, 20:44
          po pierwsze mam nadzieje że p.Adam to czyta i Cie wywali z tej szkoły i to z
          tako opinia że nigdzie nie znajdziesz pracy to ile chciałby szanowny PAN
          instruktor zarabiać ???
          po drugie jeżeli jeździsz od 8.00 rano do godziny 20.00 to jest 12 godzin pracy
          czyli ok 6 kursantów czyli 48 zł dniówka a to razy 30 dni w miesiącu daje 1.440
          zł niejeden chciałby tyle zarabiać i by się zamienił
          ma pan wymagania niema co
          • Gość: bizon Re: Gdzie najlepiej zrobić prawko-tylko szczere o IP: *.171.160.14.static.crowley.pl 12.03.09, 21:41
            www.youtube.com/watch?v=mGGfKWAagLs
            zapomniałeś jeszcze o takich atrakcjach
            • domi0606 Re: Gdzie najlepiej zrobić prawko-tylko szczere o 12.03.09, 23:04
              tak ale to nie dotyczy wszystkich instruktorów a ja podałam ogólne wiadomości na
              coś takiego to może liczyć tylko instruktor albo na prawdę przystojny albo taki
              który ma dobrze opanowaną gatke no chyba że uczy jeździć swoja dziewczynę ale
              najczęściej to jeździ taki instruktor który ma coś w sobie to prawda ale nie
              żeby od razu decydować się na coś takiego a ten PAN który przedstawił się jako
              instruktor nie może liczyć na taki dodatek bo sam tekst zakwalifikował go do
              grupy ludzi którzy na to nie zasługują więc biedak nadal będzie się obijał i
              miał płacone i będzie czuł się ogromnie pokrzywdzony przez cały świat tylko chce
              MU przypomnieć że nikt nie kazał bić tego kursu i powinien wiedzieć na co się
              decyduje
              pozdrawiam
              • Gość: instruktor Re: Gdzie najlepiej zrobić prawko-tylko szczere o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.09, 23:45
                domi.... ty sie matmy aucz !:) 12x8zl =96zl , razy 30 dni w miesiacu daje
                2880zl - czy to duzo?? niby duzo,ale... po pierwsze... 12 godz na dobe i 30 dni
                w miesiacu nie jestes w stanie byc w pracy, bo Ci psychika siadze,zwlaszcza w
                tej robocie!!! normalnie placa instruktorowi min 10 zl! to daje 12x10zl-120 ,
                razy 30 dni w miesiacu -czyli 3600!! 2880 a 3600 to jest roznica - no nie??
                dlatego pierdziele dobra szkole i ide gdzie indziej... zeby zarobic te 2880 to
                musze jezdzic non stop i mam w dupie co kogo naucze tylko mysle jak tu
                najwieksza ilosc godz. przejezdzic zeby zarobic- bo nie czarujmy sie... chodzi o
                kase! dlatego wole jezdzic gdzies i zarabiac te 2880,ale wiem ze jezdze mniej i
                chce mi sie uczyc! powiem wam... w dobrej szkole za takie marne pieniadze kazdy
                mo kumpel instruktor mysli tylko jak tu wyjezdzic najwieksza liczbe godz zeby
                zarobic jak najwiecej kasy , a nie zeby nauczyc kogos jezdzic!! i dopuki pan
                adam nie zmieni traktowania swoich istruktorow, to poziom nauczania nie bedzie
                wysoki! i nie pomoze tu autoeklama na forum! pozdrawiam ! PS. czy jakas szkola
                jazdy szuka instruktora?? prosze o kontakt.
                • Gość: Instruktor Re: Gdzie najlepiej zrobić prawko-tylko szczere o IP: *.helionet.pl 13.03.09, 00:28
                  wiesz co gosciu to co piszesz jest ZENUJACE. jesli chcesz zarabiac 30
                  zl na godzine to moze trzeba bylo zrobic studia a nie jakas smieszna
                  szkole wieczorowa konczaca sie matura bo na dzienna szkole rzucales
                  kamieniami i wtedy prace jako instruktor traktowac jako dorywcza, ale
                  szkoda mi ludzi ktorych ucza wlasnie tacy ludzie jak ty ktorzy mysla
                  tylko o kasie a nie o tym zeby kogos nauczyc, widocznie takie
                  wychowanie wyniosles z domu, a matematyki moze jestes dobry ale tylko
                  w dodawaniu godzin i liczeniu kasy powodzenia i sukcesów ktore
                  zapewne bede nieciekawe. a co do instruktorów z dobrej szkoly to sie
                  od...... bo nie wszyscy sa na takim poziomie jak Ty,
    • Gość: Kierowca Re: Gdzie najlepiej zrobić prawko-tylko szczere o IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.09, 08:00
      Polecam OSK Wojtek. Egzamin wewnętrzny po zakończeniu jazd i wykładów. Jak nie
      zdałam testów na egz wew. to mnie nie dopuścili do jazdy. Dopiero po zdanym
      egzaminie z jazdy dostałam dokumenty do word.Polecam
      • domi0606 Re: Gdzie najlepiej zrobić prawko-tylko szczere o 13.03.09, 15:28
        Tak masz racje może i nie jestem najlepsza w matematyce ale pan instruktor jest
        w tym za to świetny chociaż w tym gratuluje postępu szkoda że niszczy pan
        opinie tylu świetnym osobom i to przez takich jak pan ta szkoła traci opinie a
        po drugie chce pan więcej zarabiać to proszę zacząć uczyć będzie więcej uczniów
        i więcej płatne za godzinę
        pozdrawiam i życzę szczęścia w szukaniu innej pracy (mam nadzieje że tam znajdę
        się tacy instruktorzy którzy nie mają klapek na oczach i poznają się na takich
        ludziach jak pan )
        • domi0606 Re: Gdzie najlepiej zrobić prawko-tylko szczere o 13.03.09, 15:38
          p.s ja liczyłam od liczby kursantów nie od godzin czyli jednak nie jest tak źle
          z moja matematyką
          • Gość: Instruktor Re: Gdzie najlepiej zrobić prawko-tylko szczere o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.09, 16:46
            o jejku, ale mnie wszyscy pojechali... naprawde jest mi smutno , bo wychodzi na
            to ze tylko ja chce dobrze zarobic,a wszyscy inni pracuja nie dla pieniedzy
            tylko dla idei - ludzie,to wy smieszni jestescie,ja tylko napisalem jakie sa
            warunki pracy w dobrej szkole!nie pasuje mi 8 zl za godzine jak w innych
            osrodkach zarabiaja 10zl! wiem co powiecie...zebym szukal gdzie indziej jak mi
            nie pasuje - zapewniam ze szukam!:) pozdrowienia dla wszystkich ktorzy nie
            pracuja dla pieniedzy i dla tych obludnych ktorzy boja,albo wstydza sie do tego
            przyznac! to wy zalosni jestescie!
            • domi0606 Re: Gdzie najlepiej zrobić prawko-tylko szczere o 13.03.09, 16:58
              żałosny jest pan i niech pan podpisuje się tak jak dawniej czyli z małej litery
              bo post w którym wypomniał mi pan braki nauki był pisany z małej litery a
              natomiast wypowiedź następnego pana instruktora pisana była wielka literą i
              szczerze mówiąc popiera pana Instruktora przez duże I
    • Gość: gosc Re: Gdzie najlepiej zrobić prawko-tylko szczere IP: 149.156.67.* 13.03.09, 18:00
      jesli chodzi o szkole "Na Serbinowie"pana Adamowicza to ja jej tez nie polecam
      mimo ze robilem tam kurs..moze i zdawalnosc jest wysoka ale po pierwsze nie ma
      egzaminu wewnetrznego, po drugie przynajmniej mi za kazdym razem ucinali godziny
      ze o gadaniu przez kom to nie wspomne;(a jesli chodzi o instruktorow to tez
      zalezy na kogo sie trafi bo nie powiem uczyli swietni fachowcy ale niestety nie
      wszyscy takowymi byli...czasem odnosilem wrazenie ze oni naucza dobrze jezdzic
      ale tylko kogos kto juz sam umie te podstawowe rzeczy (jezdzil juz wczesniej) a
      oni ewentualnie ucza manewrow i takie tam ale jezeli ktos idzie "zielony"to
      jednak nie jest to dobra szkola niestety choc duzo osob ja chwali ..kiedys moze
      i tak bylo ale teraz szkola pozostawia wiele do zyczenia:)
      • Gość: Ewka Re: Gdzie najlepiej zrobić prawko-tylko szczere IP: 80.51.159.* 13.03.09, 23:45
        Polecam Dobrą Szkołę pana A. Borowca. Naprawde świetni cierpliwi,
        tłumaczący wszystko po sto razy instruktorzy...zdałam za 1
        razem...zresztą nie tylko ja a to o czymś świadczy prawda?
    • Gość: Łukasz Re: Gdzie najlepiej zrobić prawko-tylko szczere o IP: *.flash-net.pl 14.03.09, 14:52
      Polecam TOSM Tarnobrzeg. Naprawde dobrze uczą
      • Gość: lolek Re: Gdzie najlepiej zrobić prawko-tylko szczere o IP: *.flash-net.pl 14.03.09, 23:38
        szczerze to w dobrej szkole może jest dwoch gosci w porzadku.jakub i 2 krzyskow.
        szef jak szef i ma swoje klimaty co nie musi kazdemu pasic, patrz dziewczyny.:)
        jak do nich trafisz (krzyski)i masz pojecie to polecam bo idzie sie dogaddac i
        cie naucza. jest jeszcze jeden decydent ktory jest wiecznie głodny lub lac mu
        sie chce i trzeba stawac tu i tam, gada tez przez komore sporo. nie bede
        wymienial kto bo po co. tego nie polecam za boga. takze jest srednio ale nie
        zle, zreszta jak wszedzie bo nie ma idealnej szkoly, zreszta 30 godzin to za
        malo zeby nauczyc sie a jedynie zalapac o co biega. kwestia na kogo trafisz,
        twojego podejscia i umiejetnosci. a egzamin to prawdziwe rodeo, zycze powodzenia
        zdawac w word tarnobrzeg ...
        • Gość: Ada Re: Gdzie najlepiej zrobić prawko-tylko szczere o IP: 212.160.110.* 24.03.09, 15:32
          ...zrobiłam kurs na "Serbinowie " u Pana Adamowicza...nie jestem
          zadowolona..denerwuje mnie to ze strasznie ucinają godziny..wyjeżdża się po
          czasie i kończy jazdę 10 min. przed czasem..i tak się trochę tego uzbiera..Nie
          każdy z instruktorów się przykłada..Ja z z tej szkoły polecam Jarka i
          Marcina(dokładnie w takiej kolejności)A tak ogólnie to nie polecam tej
          szkoły..dużo się traci..i czasu i kasy..
          • Gość: Karolina Re: Gdzie najlepiej zrobić prawko-tylko szczere o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.09, 15:39
            Zgadza sie, i potwierdzam co napisala przedmowczyni. Jak robilam kurs to
            przykladowo mialam godziny od 15 do 16 i gdy juz byla 15:45 kazal jechac pod
            osrodek, a spokojnie mozna bylo jesze przejchac przez miasto. Robiac niedawno
            kurs, musialam prosic aby pocwiczyc lewoskrety na skrzyzowaniach.
            • Gość: ania Re: Gdzie najlepiej zrobić prawko-tylko szczere o IP: 83.1.121.* 26.03.09, 19:31
              ja polecam szkole TURBO zdałam za pierwszym razem moja mama też
              super szkoła profesjonalna super wyklady nowe samochody polecam kusr
              950 zl oplaca się
              • Gość: wnosiemamto Formuła - polecam! IP: *.chello.pl 27.03.09, 10:37
                Nie wiem, jak się ten pan nazywa, ale to ojciec p.Marcina chyba.
                Rewelacyjny nauczyciel!
                • Gość: Kierownica Re: Formuła - polecam! IP: *.smsiarkowiec.pl 11.08.09, 18:46
                  Zgadzacie się?Wybieram się na kurs i mam dylemat. Wybrać Wojtka, Automobilklub,
                  Turbo czy Formułę. Dodam, że nic, zupełnie nic nie potrafię w związku z
                  prowadzeniem pojazdu.
                  • Gość: vairosyz Re: Automobil ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.09, 22:26
                    Ja polecam Automobil - sama byłam zielona, uczyłam się od podstaw i już na drugiej jeździe śmigałam! Cierpliwi, powtarzający wszystko po kilka razy instruktorzy. Przede wszystkim jest miła atmosfera, nie palą w samochodzie, rozluźniają rozmową ;-) Jestem mega zadowolona!
                    A zdanie egzaminu praktycznego zależy wyłącznie od Ciebie, a nie od instruktora! Przede wszystkim proś instruktorów o powtórzenie, proś o to, co chciałbyś robić! Nie ma to tamto - Ty płacisz, Ty wymagasz!
                    Polecam z czystym sumieniem Automobil. A poza tym - taniej niż w większości szkół ;-)
                    • Gość: monia Re: Automobil ;-) IP: *.chello.pl 14.09.09, 15:10
                      A dla mnie najlepszym instruktorem na świecie jest p.Ostrowski
                  • Gość: PAN Re: Formuła - polecam! IP: 194.181.134.* 16.09.09, 17:09
                    POLECIŁABYM CI WOJTKA I TA MIŁĄ PANIA EDYTKE.
            • Gość: kinia Re: Gdzie najlepiej zrobić prawko-tylko szczere o IP: *.tarnobrzeg.pbw.org.pl 05.01.10, 12:35
              zgadzam sie w 100% z przedmówczyniami. oto wady osk na serbinowie;:
              ucinanie go dzin o pol godziny, gadanie przez telefon i jeszcze nie
              ucza wszystkiego tylko podstawowych manewrów. jak ktoś jest zielony
              ludzie to nie ma po co tam iść bo to tylko strata czasu i kasy...
    • Gość: franc Re: Gdzie najlepiej zrobić prawko-tylko szczere o IP: 83.19.236.* 16.09.09, 12:33
      Czy w WORD Tarnobrzeg nadal celowo uwalają ludzi żeby dokupowali dokształty w
      jednej ze znanych szkół jazdy?
      • Gość: cbś Re: Gdzie najlepiej zrobić prawko-tylko szczere o IP: 83.1.121.* 17.09.09, 07:26
        szkola sie nazywa na W o tym myslisz
      • Gość: forumowicz Re: Gdzie najlepiej zrobić prawko-tylko szczere o IP: *.wdm.pl 17.09.09, 21:27
        Jaki to OSK ?
    • Gość: Nikol Re: Gdzie najlepiej zrobić prawko-tylko szczere o IP: 83.1.112.* 16.09.09, 13:18
      Najlepiej w TOSM koło zakładu energetycznego
      • Gość: szofer Re: Gdzie najlepiej zrobić prawko-tylko szczere o IP: *.smsiarkowiec.pl 19.09.09, 19:37
        Zrób sobie od razu prawko i lewko.
    • Gość: gość j Re: Gdzie najlepiej zrobić prawko-tylko szczere o IP: 194.181.134.* 13.10.09, 19:35
      jak słysze młode kozy chichrące sie że ten czy inny młody
      instruktorek jestsuper to rzygac sie chce normalnie po co głupie
      kozy idzieci nauczyc sie czy żeby wam chłopaki komplementy mówili .
      porazka ,,,
      • Gość: gg Re: Gdzie najlepiej zrobić prawko-tylko szczere o IP: *.flash-net.pl 17.10.09, 00:52
        Wracając do tematu- gorąco polecam Automobilklub na Wyspiańskiego i
        instruktora Mariusza D. zdałam za pierwszym razem.
        • Gość: exkursant Re: Gdzie najlepiej zrobić prawko-tylko szczere o IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.09, 14:32
          Potwierdzam Automobilklub jest OK
          • Gość: kursant Re: Gdzie najlepiej zrobić prawko-tylko szczere o IP: *.flash-net.pl 30.10.09, 22:04
            Kończe kurs w Automobilu i potwierdzam wszystkie dobre opinie o tej
            szkole,bezstresowo,profesjonalnie i tanio.
            • Gość: kriss Re: Gdzie najlepiej zrobić prawko-tylko szczere o IP: *.flash-net.pl 05.11.09, 13:29
              Ja też polecam Automobil, są tani (coś ok 950zl) i dobrzy.
              • Gość: okuli Re: Gdzie najlepiej zrobić prawko-tylko szczere o IP: 194.181.134.* 05.11.09, 17:14
                cena o niczym nie swiadczy ja ich nie polecam .
                • Gość: katia Re: Gdzie najlepiej zrobić prawko-tylko szczere o IP: *.xdsl.centertel.pl 09.11.09, 23:53
                  Robiłam kurs w Automobilu na wakacjach i zdałam za pierwszym
                  razem,polecili mi tę szkołę znajomim ,którzy też tam robili kurs i
                  byli bardzo zadowoleni -ja sie nie zawiodłam -polecam AutomobilKlub.
                  • Gość: kierowca Re: Gdzie najlepiej zrobić prawko-tylko szczere o IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.09, 15:06
                    TYLKO TARNOBRZESKI OSRODEK SZKOLENIA MOTOROWEGO W TARNOBRZEGU! PERFEKCYJNA SZKOLA!
                    • Gość: junior Re: Gdzie najlepiej zrobić prawko-tylko szczere o IP: 83.1.120.* 13.11.09, 16:02
                      szkola turbo jest ok zdałem za 1 razem polecam
                      • Gość: TOSMOWICZKA Re: Gdzie najlepiej zrobić prawko-tylko szczere o IP: *.smsiarkowiec.pl 16.11.09, 19:57
                        TYLKO TARNOBRZESKI OŚRODEK SZKOLENIA MOTOROWEGO SUPER SZKOŁA! PANI GRAŻYNKA
                        FAJNA KOBIETA. INSTRUKTORZY DOŚWIADCZENI. POZDRAWIAM CAŁY TOSM!!!!!!!!!!!!
                        ZDAŁAM ZA 1 RAZEM!
                        • Gość: lin Re: Gdzie najlepiej zrobić prawko-tylko szczere o IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.09, 23:18
                          kobra
    • Gość: gggggggggg Re: Gdzie najlepiej zrobić prawko-tylko szczere o IP: *.smsiarkowiec.pl 20.11.09, 13:53
    • Gość: MS Re: Gdzie najlepiej zrobić prawko-tylko szczere o IP: 80.51.159.* 28.11.09, 14:55
      Ja mogę polecić TOSM nieopodal szpitala. Zadałem za pierwszym razem (choć
      zaczynałem od kompletnego zera).

Jazdy dopiero po wykładach, i egzaminy wewnętrzne po wykładach i jazdach. Polecam
      • Gość: kierowca Re: Gdzie najlepiej zrobić prawko-tylko szczere o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.09, 10:33
        A co sadzicie o tej szkole na listopada w tym budynku co tam jest
        przychodnia rehabilitacyjna?
    • Gość: klintistłut Re: Gdzie najlepiej zrobić prawko-tylko szczere o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.09, 11:34
      najlepiej jak najdalej tarnobrzeg,
      • Gość: Kaproni 0909 Re: Gdzie najlepiej zrobić prawko-tylko szczere o IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.01.10, 20:47
        POlecam WOJTKA Uczą świetnie, nie ucinają godzin, kulturalni.Ja
        uczyłem się na początku w AUTOmobilu tarnobrzeskim,Z MARUSZEM
        Ziętkowskim O ZGROZO!!!
        CHAMSKI, ZŁoŚliwy zaczynałem np o 10.10, a kończyłem o 10.50.
        POLECAM również pana OSTROWSKIEGO- spoko gość!
        • Gość: irek Re: Gdzie najlepiej zrobić prawko-tylko szczere o IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.10, 21:40
          to ty gościu sporo instruktorów przeszedłeś...
          • Gość: mucha Re: Gdzie najlepiej zrobić prawko-tylko szczere o IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.10, 10:32
            Robilem kurs w Automobilu ale jezdziłem z Mariuszem Dadia i mam
            bardzo pozytywne zdanie o tej szkole i tym instruktorze,zdałem za
            pierwszym razem
    • Gość: kasieńka Re: Gdzie najlepiej zrobić prawko-tylko szczere o IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.10, 18:36
      Ja uczęszczałam na kurs do Auto-Szkoły tam na 11go Listopada bo
      akurat mialam blisko, ale nie żałuję. Zdałam co prawda za 2gim razem
      ale pierwszy raz byl z mojej winy porażką, gdyż wymusiłam
      pierwszeństwo na skrzyżowaniu..byłam też słabym materiałem na
      kierowce w każdym razie jeśli ktoś poszukuje szkoły nauki jazdy to
      polecam Auto-Szkołę. Pozdrawiam
    • Gość: bibi Re: Gdzie najlepiej zrobić prawko-tylko szczere o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.10, 22:28
      Moim zdaniem najlepiej zrobić prawo jazdy u Adamowicza .
      Dobrze uczy i bez stresu usiadłam za kierownicą po raz pierwszy .
      Stwarza bardzo dobra atmosferę że nie denerwowałam się a tym samym szybko
      chłonęłam wiedzę .
      Według mnie jest bardzo dobrym nauczycielem senior Adamowicz jak i jego syn !
      • Gość: antał Re: Gdzie najlepiej zrobić prawko-tylko szczere o IP: *.wdm.pl 12.01.10, 01:08
        Dobry żart z tym OSK.Są lepsi od nich!
        • Gość: Magda Re: Gdzie najlepiej zrobić prawko-tylko szczere o IP: *.flash-net.pl 16.01.10, 13:08
          Kilka tygodni temu zadałam egzamin za pierwszym razem, kurs
          kończyłam w Automobilklubie na Wyspiańskiego.Wybierając tę szkole
          kierowałam się bardzo dobrą opinią jaką ma na rynku.Opinia ta
          potwierdziła sie w 100%,wyklady prowadzone profesjonalnie( zawsze
          b.duzo ludzi na wykładach jak sie spóżniałam nie miałam gdzie
          siedzieć -tyle ludzi).Jazde mialam z przemiłymi instruktorami
          Mariuszem i Marcinem Ż.(rowniez z polecenia znajomych) super
          atmosfera,profesjonalne podejscie do kursanta. Z czystym sumieniem
          polecam Automobil!!!!!!!!!!!!
    • lulu19-88 Re: Gdzie najlepiej zrobić prawko-tylko szczere o 16.01.10, 15:53
      Bardzo polecam Pana Kasieniaka z Sandomierza - firma Auto-Expess. Może nie jest
      najmłodszy, ale nie ma drugiego, który tak nauczył (10 lat był egzaminatorem).

tel. 0 502 760 128

Jeszcze jedna uwaga: najlepiej jeździć z nim, a nie z którymś z pracowników.
    • Gość: kierowca Re: Gdzie najlepiej zrobić prawko-tylko szczere o IP: 80.48.174.* 18.01.10, 12:36
      a ja polecam szkole jazdy WOJTEK ;) wszystko to co wymieniles znajdziesz wlaśnie
      w tej szkole, maja dużą zdawalność, dobrze uczą...z instruktorów polecam pana Romana
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka