Gość: Klient IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.09, 12:51 Poszukuje Hondy Civic 1.4 tanio Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: XXL Re: Honda Ctvic 1.4 IP: 83.1.121.* 29.03.09, 12:19 nie kupuj,chyba ze masz portfel wypchany duza kasą,zobaczysz jakie są ceny częsci.wiem coś na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dejta_spokój Re: Honda Ctvic 1.4 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.09, 08:41 buhaha expert pewnie jakiś MEGA tarnobrzeski specjalista-mechanik- wizjoner z koziej d…py – do każdego auta części są drogie jak kupujesz tylko oryginalne w ASO Civic to auto tanie w eksploatacji – bardzo popularne i dlatego jest bardzo dużo dobrych zamienników mam 5 lat Civica to moje I auto a kolejne będzie z tym samym „znaczkiem” polecam kopalnię wiedzy na temat HONDY www.civicklub.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: landryn Re: Honda Ctvic 1.4 IP: 208.77.19.* 30.03.09, 09:18 zapomniałes chyba dodac ze garazujesz go u tesciowej w piwnicy z zamurowanym wejsciem, jak kupowac to tylko sprawdzone polskie marki typu polonez, duzy fiat kombi, zuk, tarpan, jelcz, star i z czesciami nie byloby problemu, orginalne ze zlomowiska full wypas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: właściciel Hondy Re: Honda Ctvic 1.4 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.09, 10:26 Do XXL - Może drogie jesli oryginalne, ale na szczęście rzadziej je trzeba kupować. Poczytaj testy awaryjności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do XXL Re: Honda Ctvic 1.4 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.09, 11:11 niezawodność + niskie spalanie w trybie "econo" + vtec :-) + full niezłej jakości zamienników = Honda Civic Odpowiedz Link Zgłoś