Dodaj do ulubionych

Majówka na działkach

IP: 83.1.123.* 30.05.09, 20:38
dlaczego sie nie odbyła zaplanowana impreza?
Obserwuj wątek
    • Gość: Janek Re: Majówka na działkach IP: 83.1.123.* 30.05.09, 22:17
      Prawdopodobnie wyjechał Prezes ogródków a bez niego nie moze się odbyć:}
    • Gość: Zoska Re: Majówka na działkach IP: *.adsl.inetia.pl 30.05.09, 22:54
      Zaden Prezes nie wyjechal tylko Ostafiński tak wszystko zaplanowal ze nie zrobil
      nic co to mialo nie byc wielkie otwarcie o 14 konkursy dla dzieci z nagrodami
      muzyka kociol z żarciem a wiecie co bylo wielkie GOWNO juz mam dosc tego oszusta
      na działkach ilez on bedzie tak ludzi w h..a robil WIELKI MI GOSPODARZ cudzym
      kosztem Dzień w Dzień tylko pijany sprawy nawet zalatwic nie mozna bo wiecznie
      mu malo!!!!
      • Gość: kaśka Re: Majówka na działkach IP: 83.1.123.* 30.05.09, 23:01
        To mi się podoba suuppeerrrrrrrr!!!tak trzymć
    • Gość: Dzialkowicz Re: Majówka na działkach IP: *.adsl.inetia.pl 30.05.09, 22:58
      E tam majowka mu nie wypalila to nic ale ja juz 2 lata proszę o posprzatanie
      stawu w ktorym to wczesniej ryby mial i nic z tym nie robi teraz w nim trzyma
      zaby. Ma uklady na eksport do francji :-)))) i dlatego sie posadki trzyma
    • Gość: Aniela sąsiadka Re: Majówka na działkach IP: 194.181.134.* 30.05.09, 23:46
      o 15,45 SAM ZARZĄD U GOSPODARZA BYŁ JUŻ TAK NARŻNIĘTY ŻE NIE MIAŁ
      GŁOWY DO IMPREZ a sam gospodarz niejaki z.Ostafiń... to nie wiedział
      gdzie się znajduje w domu czy na dzialce,stwierdzili że mają kasę
      działkowiczów i zgodę na party a że o 14,00 było tylko trzech żuli
      trza przenieść imprę na działkę gospodarza -i tam właśnie się
      raczyli.
      Szkoda że żaden z nich nie mógł zobaczyć iż koło godz 18,00 było
      pełno ludzi chętnych do zabawy,matki z dziecmi,starzy ,młodzi,ale
      brakło gospodarza,prezesa,całego wspaniałego zarządu dla czego? - bo
      dawno leżeli jak świnie uchlane za nasze pieniądze na swoich
      dzialkach a szczególnie u gospodarza
      WSTYD I HAŃBA!
      • Gość: sąsiad Re: Majówka na działkach IP: *.smsiarkowiec.pl 31.05.09, 01:06
        Ale piknik jak się patrzy,wszystkiego dobrego na kolejnych 20 latek
      • Gość: włodek Re: Majówka na działkach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.09, 19:45
        Ciekawy jestem jak sie z tego rozliczy? impreza sie nie odbyła!gdzie to wszystko
        sie podziało?
      • Gość: Zen Re: Majówka na działkach IP: 80.50.161.* 09.06.09, 12:25
        Anielciu, idź skarbie do okulisty, laryngologa a jeszcze lepiej do psychiatry.
        Mało tego, że nie dowidzisz, nie dosłyszysz, to jeszcze masz zwidy, może
        pijackie własnie. Primo, to świnię trudno zmusić do picia alkoholu. Sekundo, to
        każdy może zapraszać do siebie gości jakich chce. Obrażając innych wystawiasz
        świadectwo samej sobie - stąd można się domyślić jaki z Ciebie "aniołek".
        Pozdrawiam
        • Gość: działkowicz Re: Majówka na działkach IP: 83.1.123.* 11.06.09, 18:15
          Zen jaki ty szkolony! od kiedy Ty włoskim szastasz! popierwsze to świnie same
          piją nie trzeba je zmuszać a w według mnie To i Ty musisz sie leczyć na nogi bo
          na głowę zapózno!!!Aniołku!!!}}}}
    • Gość: Aniela Re: Majówka na działkach IP: 194.181.134.* 31.05.09, 13:57
      Powinien się z tego wytłumaczyć
      • Gość: działkowiczka Re: Majówka na działkach IP: 83.1.123.* 31.05.09, 20:12
        Teraz przez cały tydzień będzie sie tłumaczył !
    • Gość: an Re: Majówka na działkach IP: 194.181.134.* 01.06.09, 13:38
      No to dziś około 12,20 znów był na chajcu i tłumaczył że nie był
      chętnych więc musiał skończyć z imprezą a co do imprezy u niego na
      działce stwierdził że to jego prywatna sprawa i prezesa tam nie było
      • Gość: N.N Re: Majówka na działkach IP: 83.1.123.* 01.06.09, 13:54
        Kazdy ma go juz dosyć! chodzi jak jakiś Władca nikt tak sie sie zachowuje i co
        dzień zabajaczony wyjątek sie zdazy ze nie zadnej sprawy nieda sie zalatwić
        teraz bedzie cały tydzień Swięto!!!
        • Gość: kk Re: Majówka na działkach IP: *.smsiarkowiec.pl 02.06.09, 06:27
          co to za karierowicz ten gospodarz? na których działkach jest
          prezesem?
          • Gość: elemka Re: Majówka na działkach IP: 83.1.117.* 02.06.09, 09:46
            Co wy wszyscy pierdo..cie!!! Wcale nie chodził Gospodarz pijany w ten dzień bo
            osobiście byłam u niego w domu i widziałam więc już tak nie gadajcie głupot fakt
            faktem trochę prawdy w tym jest co piszecie ale już nie przesadzajcie że w ten
            dzień chodził pijany i w następny bo go widziałam rozmawiałam z nim więc wiem co
            mówię
            • Gość: działkowicz Re: Majówka na działkach IP: 83.1.123.* 04.06.09, 14:54
              elemka! to ty chyba razm z nim pie...sz bo ja go widziałem osobiscie z elemką
              moze to akurat z tą! na działkach popijali dobry agent z niego ma swoch
              przydupasów co tu duzo mowić chyba nie wiesz co mówisz
              • Gość: elemka Re: Majówka na działkach IP: 83.1.117.* 06.06.09, 16:44
                po pierwsze to bierze antybiotyki już od dwóch tygodni a po drugie to chyba
                analfabetami jesteście bo nawet nie umiecie dobrze napisać nazwisko GOSPODARZA
                ale obsmarować go to pierwsi się rzucacie
                • Gość: dzialkowicz Re: Majówka na działkach IP: 83.1.123.* 06.06.09, 17:38
                  To chyba jestes spółka! z tym gosopdarzem bo wiesz o co chodzi nie chodzi o
                  nazwisko zachowuje sie bardzo arogancko! do działkowiczów wyjątek do swoich
                  kumpli co razem piją to jest superrrrrrrr gospodarz czas na zmianę
    • Gość: franko Re: Majówka na działkach IP: 83.1.115.* 07.06.09, 10:37
      tak na antybiotykach chyba się zaszył i pić mu już nie wolno
    • Gość: Zen Re: Majówka na działkach IP: 80.50.161.* 09.06.09, 12:07
      Guzik wiecie, prawda taka jest, ze w nocy padało, prognozy na wieczór były "z
      opadami". To nie gospodarz, tylko inni członkowie zarządu bali się ryzyka i
      odwołali imprezę, bo było duże ryzyko niepowodzenia z powodu deszczu. Gospodarz
      wypić lubi, czasami za dużo, bywa też czasami niegrzeczny, ale działkowcy też
      nie są zawsze grzeczni. Ja nie zazdroszczę mu funkcji, spróbujcie zapytać sami
      siebie, czy podołalibyście zadaniu gospodarza ogrodu?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka