Dodaj do ulubionych

ANIU DROGA !!!

21.10.05, 13:57
Poniewaz w weekend mnie nie bedzie, przyjmij juz dzisiaj(u Ciebie juz
wieczor) najserdeczniejsze Zyczenia nastepnych 28. lat w stadle malzenskim -
w szczesciu, zdrowiu i radosci! Na razie 28, potem nastepne i nastepne :)))
img395.imageshack.us/img395/7728/rose233uu.gif
Obserwuj wątek
    • owcarek_podhalanski Re: ANIU DROGA !!! 21.10.05, 16:01
      A jo dziś zyce Anecce syćkiego najpikniejsego z okazji Wigilii Rocnicy Ślubu!
      Hau!
    • rak-pustelnik Re: ANIU DROGA !!! 21.10.05, 19:12
      Też Ci Aniu życzę dalszych stu lat w stadle! Ja 28 rocznicę obchodziem ponad 5
      lat temu, ale ja nie mam ślubu kościelnego i tak naprawdę według Kościołą nadal
      jestem kawalerem. Z tego powodu czuję się bardzo młodo i nikt nie dałby mi z
      wyglądu więcej niż 80 lat!
      Tubylec
      • owcarek_podhalanski Re: ANIU DROGA !!! 22.10.05, 09:25
        Jo byk, Tubylecku, doł Ci więcej niz 80 roków. I to lo Twojego dobra. Bo nie
        wiem, kielo kobitek Cie otaco, ale podejrzewom, ze co najmniej 10. No to kiebyś
        mioł ino 80 roków, to na jednom kobitke przybpadałoby ... 8!!!
        A ftóra baba fcioła by ośmiolatka! No chyba ze by fciała, ale wtedy wpadłaby w
        takie same tarapaty, w jakie wpodł pon psycholog Andrzej S. Hau!
        • mysha_b Re: ANIU DROGA !!! 22.10.05, 18:22
          Owcarku, coz to z Ciebie taki minimalista i na dodatek nie doceniasz naszego
          Tubylca i zanizasz w sposob niedopuszczalny liczbe kobitek wokol niego.
          I nie musisz sie martwic, ze Tubylec juz ogladal sie za spodniczkami w wieku 8.
          lat. Chociaz kto to moze wiedziec????? Ale mam wrazenie, ze Tubylec idzie na
          hurt, nie na detal - tak wiec cofanie sie zbytnie w czasie nie jest
          koniczne :)))
          • rak-pustelnik Re: ANIU DROGA !!! 23.10.05, 18:34
            Ach Ty Myszo-kłamczuszo! Napisałaś, że przez weekend nie będziesz na forum,
            Owcarek też w weekendy jest nieczynny, Ania ma uroczystości, a Linea gdzieś
            zginęła, więc nie zaglądałem na forum, a tu taka niespodzianka!
            Tubylec
            • mysha_b Re: ANIU DROGA !!! 23.10.05, 19:32
              :)))))))), myszo-klamczuszko? Nie sadzilam, ze dozyje chwili, kiedy Tubylec tak
              czule sie do mnie odezwie. Jestem w siodmym niebie :))))))

Ale gwoli wyjasnienia przypomne Ci Tubylcu, ze Ania i my jestesmy w zupelnie
              innych strefach czasowych. Wiedzialam, ze nie bedzie mnie na forum do wieczora,
              czyli 22 pazdziernika czasu australijskiego. Nasza godz 18. z minutami to u Ani
              juz niestety 23 pazdziernik. A nie wypadalo mi skladac zyczen po czasie :)))
              • rak-pustelnik Re: ANIU DROGA !!! 23.10.05, 20:12
                Nie wiedziałem, że tak łątwo jest wprawić Cię w siódme niebo! jeśli chcesz, to
                mogę odtąd zawsze pisać Myszeczko! Czekam z niecierpliwością na ogłoszenie
                wyniczków głosowanka. Sniło mi się ubiegłej nocki, że prezydencikiem został
                Donaldzik i ciekway jestem, czy moje sny się sprawdzają.
                Tubylec
                • mysha_b Re: ANIU DROGA !!! 23.10.05, 22:25
                  Niestety, nie mozesz pisac "myszeczko", bo jest to zrezerwowane dla Owcarka.
                  Spozniles sie :)

I jak sie juz przekonales, Twoje sny sie nie sprawdzaja. Teraz sie tylko
                  zastanawiam, czy to byl sen z rodzaju koszmarnych, czy wrecz odwrotnie. Tak
                  wiec nie bede sie wyrywac z gratulacjami.

Ja nie przezylam rozczarowania, bo jak juz wspomnialam, moim kandydatem na
                  prezydenta byl i nadal jest Koszalek-Opalek, czyli nie jestem zbytnio
                  oryginalna, bo jak reszta Polakow, ktorzy wybierali miedzy Kaczorem, Donaldem i
                  Myszka Mikke - tkwie w jakims surrealistycznym swiecie. Tyle tylko, ze ja zdaje
                  sobie z tego sprawe... :)))
                  • owcarek_podhalanski Re: ANIU DROGA !!! 24.10.05, 10:41
                    Na a jo głosowołek na Pluto, bo to swój cłek. To znacy swój pies! Hau!
                    • mysha_b Re: ANIU DROGA !!! 24.10.05, 13:48
                      Czy to nie bedzie Ci wziete za nepotyzm, albo - nie daj Boze - mafijne uklady?
                      Bo jesli tak, to ja juz szykuje warkocz czosnku, siatke cebuli i kielbase
                      jalowcowa na oslode - ktore otrzymasz ode mnie w prezencie podczas wizyty w
                      wiadomym miejscu. Smadnego nie przyniose, bo i tak pewnie klawisze by wypili :(
                      • owcarek_podhalanski Re: ANIU DROGA !!! 24.10.05, 13:56
                        Wystarcy, Mysecko, jak dos znać mojej gaździnie, jeśli trafie do hereśtu. Ona
                        przy pomocy wałka zaroz ku ślebodzie mnie przywróci. Hau!
                        • mysha_b Re: ANIU DROGA !!! 24.10.05, 14:37
                          Masz racje, walek gazdziny w pewnych sytuacjach lepszy niz czosnek, cebula, a
                          nawet jalowcowa, razem wziete. Co do Smadnego Mnicha nie mam juz takiej
                          pewnosci :)))
                          • owcarek_podhalanski Re: ANIU DROGA !!! 24.10.05, 14:41
                            Wystarcy, coby taki wałek nie rozbijoł flaski Smadnego Mnicha. Zwłasca przed
                            wypiciem. Hau!
    • annah11 Re: ANIU DROGA !!! 22.10.05, 11:21
      Serdeczne dzieki za rozyczki, zyczenia. Milo ze pamietacie o nas tutaj.
      Zakatarzona okropnie,

Pozdrawiam cieplo a. :)
      ankamango.blox.pl/html
      ankiprawiedziennik.blox.pl/html/
      • owcarek_podhalanski Re: ANIU DROGA !!! 22.10.05, 12:52
        To jo, Anecko, do kwiatków od Mysecki dorzucom góralskom herbatke. Nie wiem, cy
        to jest dobre na katar ale na pewno jest dobre na humor! Hau!
        • mysha_b Re: ANIU DROGA !!! 23.10.05, 22:38
          Skoro Owcarku, herbatka jest dobra na humor, to przeslij przepis Donaldowi
          Tuskowi. Chociaz on by wolal herbatke odmieniajaca rzeczywistosc :)))
          • annah11 Re: ANIU DROGA !!! 24.10.05, 00:51
            Witajcie Wszyscy, Wy spicie a u mnie poniedzialek rano. Zamiast lepiej to nie
            najlepiej. Chcialam byc zdrowa, bylam wczoraj nad Oceanem na przeslicznym
            spacerze i widoki przepiekne (zdjecia wkrotce), ale teraz to juz mnie zupelnie
            rozlozylo z tym katarem. Oby hustek starczylo - uzywam recznika papierowego.
            • annah11 Re: ANIU DROGA !!! 24.10.05, 06:26
              Owcarku, nic od Ciebie nie dostalam.
              • rak-pustelnik Re: ANIU DROGA !!! 24.10.05, 07:59
                Chitry Owcarek pożałował nawet herbatki, o kiełbasie jałowcowej nie wspominając!
                Tubylec
              • owcarek_podhalanski Re: ANIU DROGA !!! 24.10.05, 10:43
                annah11 napisała:

> Owcarku, nic od Ciebie nie dostalam.

Domyślom sie, Anecko, cemu - bo jo Ci posłołek karkte z oscypkami i zycyłek,
                coby dalse zycie z Twoim męzem było pikne jako te oscypki. Widocnie jakiś
                łasuch po drodze skusił sie na te oscypki i zjodł je, zanim dosły ku Australii.
                Hauuuuuuuuuuu!
            • rak-pustelnik Re: ANIU DROGA !!! 24.10.05, 07:58
              Pomimo kataru możesz cieszyć się wiosną, a my tu przeżywamy jesienne pluchy!
              Choć gdy wyjdzie słońce, to za miastem mamy taką feerię kolorów, że tylko
              pozazdrościć. A ja zastanawiam sie, czy u Was macie zaległą wiosnę, którą my
              przeżyliśmy kilkqa miesięcy temu, czy odwrotnie, macie wiosnę, którą my
              będziemy mieć za pół roku? I czy jesteście o pół roku młodsi, czy starsi od
              nas?
              Tubylec
              • annah11 Re: ANIU DROGA !!! 24.10.05, 12:39
                Nie sadze, zebysmy roznili sie Tubylcu "czasowo", mamy wiosne, ale my jestesmy
                "do gory nogami". Jakos juz lepiej czuje sie, ale daleko do doskonalosci.
                Owcarku, zajrzyj prosze do gazetowej skrytki, cos tam Ci poslalam. Kartke
                otworzylam od Ciebie, oscypki swietne i smaczne.
                • owcarek_podhalanski Re: ANIU DROGA !!! 24.10.05, 13:55
                  Właśnie znalozłek kartecke przyniesionom bez piknego kolorowego skrzydlatego
                  posłańca. Piknie dziękuje! Hau!
                  • annah11 Re: ANIU DROGA !!! 25.10.05, 00:20
                    Bardzo mi milo, ze dofrunal do Ciebie. Prawda ze piekny....
                    Takie same sa w naszym ogrodzie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka