Dodaj do ulubionych

Odpowiedzi do części humanistycznej testu gimna...

• Gość: VeriS Nie było źle licze na 35-45 pkt. IP: *.elektron.com.pl / 80.51.78.* 05.05.04, 23:11
      Ogólnie nie było tródne ale z nerwów czasem można było byków nawalić :P
    • Gość: Mrs Death flakon IP: *.piotrkow.shadows.pl / *.piotrkow.shadows.pl 05.05.04, 23:16
      Odpowiedż gazety wyborczej nie jest poprawna odwołując sie do tabelki. Na
      angielskiej stronie flakon Organza by Givenchy jest wyeksponowany tak, że
      przedstawia królowa egipską a zakrętka to korona egiptu, a nie kapitel kolumny
      jońskiej !!!!!!! dajcie sobie luzu.
    • Gość: Biedronka Re: Odpowiedzi do części humanistycznej testu gim IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 05.05.04, 23:16
      Mi też poszlo całkiem nieźle..licze na 47 punktów..tylko jedna rzecz mnie
      troche zbulwersowała..zauważyliście, że w rozprawce pisze: "W pracy posłuż się
      przykładami z literatury, historii bądź sztuki." z czego można zrozumieć, że
      trzeba sobie wybrać przykład z literatury LUB z historii LUB sztuki...a w
      kryteriach oceniania pisze: "a) podanie przynajmniej dwóch przykładów (jeden z
      literatury, drugi z historii bądź sztuki)".....skąd mogłam wiedziec ze muszą
      byc rózne??!!....ja niestety napisałam trzy argumenty i wszystkie z literatury:(
    • Gość: Chrust Re: Odpowiedzi do części humanistycznej testu gim IP: *.espol.com.pl 05.05.04, 23:20
      No Mi też całkiem nieźle :D <jupi> :)
    • Gość: qwerty Re: Odpowiedzi do części humanistycznej testu gim IP: *.zwolen.sdi.tpnet.pl 05.05.04, 23:23
      Tak samo - katastrofa :/
      • Gość: Lechu Re: Odpowiedzi do części humanistycznej testu gim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.04, 23:28
        Sluchajcie, uwazam, ze nie powinnismy sugerowac sie tak dokalnie, odpowiedziami
        podanymi przez GW, przynajmniej tymi otwartymi. Gdyz sa to odpowiedzi,
        nauczycila X, ze szkoly X. Wszystko zalezy od tego, jak egzaminator oceni
        prace. Co do rozprawki, to rowniez uwazam, ze osoba X, podajaca odpowoiedzi do
        GW, pomylila sie, mowic, iz musi byc jeden argument np. z historii, a drugi
        literatury, gdyz wyraznie pisalo w poleceniu "(...)literatury, historii BĄDŹ
        sztuki, co daje nam wolny wybor. Pozdrawiam
        • Gość: J Re: Odpowiedzi do części humanistycznej testu gim IP: *.lama.net.pl / 195.225.248.* 06.05.04, 00:04
          Wydaje mi się, że GW dostała klucz egzaminu. A pozatym reguły oceniania np.
          rozprawek itp. są (prawie) zawsze takie same. A jak są jakieś wątpliwości, to
          trzeba się odwołać.
    • Gość: ja Re: Odpowiedzi do części humanistycznej testu gim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.04, 23:28
      hujowo
    • Gość: nimue Re: Odpowiedzi do części humanistycznej testu gim IP: *.jedrzejow.com / 80.51.32.* 05.05.04, 23:31
      pff, obleci, jutro umre :/
    • Gość: Darek Re: Odpowiedzi do części humanistycznej testu gim IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 00:01
      Prawde mówiąc to nie jestem zadowolony bo liczyłem na trochę więcej a po
      analizie odpowiedzi wychodzi mi ok 35 pkt.
    • Gość: J IDŹCIE SPAĆ!! IP: *.lama.net.pl / 195.225.248.* 06.05.04, 00:06
      Wyśpijcie się dobrze przed jutrzejszym egzaminem. To naprawde lepsze niz uczyć
      się po nocy, a potem niewyspanym iść na egzamin. Wszystko wam się pomiesza.
      • Gość: shiteX Re: IDŹCIE SPAĆ!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 11:02
        HAahah! Dobre! Troskiliwy miś!
    • Gość: Aguti Re: Odpowiedzi do części humanistycznej testu gim IP: *.icpnet.pl 06.05.04, 00:09
      no mi poszło też nieźle, jakieś 43 pkt. jutro trzeba się postarać żeby mieć te
      przynajmniej 75 pkt POWODZENIA!!!
    • Gość: Marcheffa:( Re: Odpowiedzi do części humanistycznej testu gim IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 00:32
      Ty to nazywasz nieźle?? u mnie załamka, a tyle samo wyliczyłam jeśli za
      rozprawkę bedzie max. siet. zawalę mat-przyr.;( czemu to co jest trudne wydaje
      się łatwe?? ale liczy się nastawienie, jasne...
    • Gość: Nemo DO PANI SPRAWDZAJACEJ IP: *.softel.elblag.pl 06.05.04, 05:49
      Mam pytanie czy w pyt 27 o ue jesli odpowiedzialem globalizacja bedzie to
      uznane ????????????
    • Gość: justa Re: Odpowiedzi do części humanistycznej testu gim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 06:12
      test był trudny próbny był prostrzy:(((((((((((((
    • Gość: kupcia Re: Odpowiedzi do części humanistycznej testu gim IP: *.foxnet.com.pl 06.05.04, 06:59
      30 punktów bez rozprawki... licze na jakies 40 punktów w sumie :)
    • Gość: rumek Re: Odpowiedzi do części humanistycznej testu gim IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 07:02
      ogólnie ok ale w zadaniu 10 jest błąd . powinno być 3 osoba liczby pojedynczej
    • Gość: Baska_hh Re: Odpowiedzi do części humanistycznej testu gim IP: 81.219.117.* 06.05.04, 07:16
      mnie tesh poshło dobshe do rozprawki i zaproszenie mam 3 błędy...licze ok.38-43
      pkt,za to obawiam sie,ze dzisiaj nam ''dowalą'' na mat-przyr..Powodzenia
      zycze...
    • Gość: pfff Re: Odpowiedzi do części humanistycznej testu gim IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.05.04, 07:34
      no i chuj
    • Gość: syriusz.black Re: Odpowiedzi do części humanistycznej testu gim IP: 213.199.246.* 06.05.04, 07:34
      Mi też dobrzez poszlo, tak 45 pkt :d GRATULACJE DLA ALL!!
    • Gość: Trzecioklasistka Re: Odpowiedzi do części humanistycznej testu gim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 07:38
      Myśłałąm żę będzie gorzej.Jężeli dobrze zapamiętałam to mam około 13 pkt z
      zamkniętych!!Gorzej będzie z otwartymi...Ale i tak dziś najgorsze mnie
      czeka...Nie wiem jak sobie poradze.Będe trzymać za wszystkich kciuki :)
    • Gość: near Re: Odpowiedzi do części humanistycznej testu gim IP: *.ynet.pl / 195.205.163.* 06.05.04, 07:41
      czy to prawda ze testy były rozne? u nas w skzole muia ze pytania były te same
      tylko ze odpowiedzi poodwracane. u was tez?
    • Gość: Justyś:) Re: Odpowiedzi do części humanistycznej testu gim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 07:42
      Myślę że mi równiez poszło nieżle.... z moich obliczeń wynika że moge zdobyć
      okolo 42-44 punktów:) Pozdrawiam
    • Gość: Goły Re: Odpowiedzi do części humanistycznej testu gim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 07:45
      Nie no lipaaaaa..... ale dałem ciała.. radze wam wszystkim.. jeśli zaznaczycie już jakąś odpowiedź to jej nie zmieniajcie... ja straciłem tak 3 punkty w testowych i bede miał tylko 12 za testowe a łacznie to może dotre do 30. a chciałem miec ok. 38pkt.
    • Gość: Volvie Re: Odpowiedzi do części humanistycznej testu gim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 07:47
      Myślałem, że będzie gorzej. Będę miał coś około 38-42 pkt. myśle :-)
    • Gość: Fan Re: Odpowiedzi do części humanistycznej testu gim IP: 80.240.172.* 06.05.04, 07:51
      dobra zostało jescze troche czsu do egzaminu szybko dawajcie odpowiedzie z
      egzaminu matematyczno - przyrodniczego !
    • Gość: STerYD Re: Odpowiedzi do części humanistycznej testu gim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 07:53
      słuchajcie ten test był pojebany i po co nam taki temat jak moda
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka