Dodaj do ulubionych

Przecieki. Chce powtórki !

IP: *.stegny.2a.pl 27.04.06, 16:13
Każdy wie i pisze, że były przecieki!! Domagam się powtórzenia testu
matematyczo-przyrodniczego! Gdzie można zgłosić skarge w takiej sprawie?
Obserwuj wątek
    • Gość: tfkyut Re: Przecieki. Chce powtórki ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 16:23
      do cke mozna zglosic, ja bym sie nawet pod tym podpisala;)
      • Gość: Lau Re: Przecieki. Chce powtórki ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 16:28
        Ja także i wszyscy którzy chca powtórki niech sie tu wpiszą
        • Gość: LOL Re: Przecieki. Chce powtórki ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 17:33
          Wnioskuję o powtórzenie, poza tym zadania były jakby z kosmosu. Na maturach
          czasami łatwiejsze są. A zraszacz, panowie, nie potrzebuję dwusiecznych, żeby
          zraszacz ustawić... Puknijcie się, że tak powiem w łeb. Kozaczycie się tylko
          przed sobą, kto ułoży bardziej podchwytliwe i biorące za wielkie D pytanie...
          Pozdrawiam!
          • Gość: znowuja Re: Przecieki. Chce powtórki ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 19:02
            Ja też bym chciała powtórki. Tym bardziej, że te zadania były okropne.
            • Gość: :] Re: Przecieki. Chce powtórki ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 22:27
              wali was na mozg i to ostro!!!! nie bede pisac jeszcze raz tego bo mam jush
              dosc!!!!
              • Gość: martek Re: Przecieki. Chce powtórki ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 14:52
                chorzy jesteśie!!!!!!!!????????? nie mam zamiaru ponopwnie przechodzić tego
                koszmaru, mi tez fatalnei poszedł, ryczałam cały dzień, checie mnie do
                psyhiatryka posłac!!!!!!! nei ma mwoy, zandych powtorek, w calej polscie poszlo
                zle, porgi beda nizesze...mi poszlo na 30 pkt-ow:/
            • madzia6661 Re: Przecieki. Chce powtórki ! 28.04.06, 21:36
              wejdzcie na forum i przeczytajcie sobie list od redakcji edu.edu.pl Ok, i tak
              powinni to sprawdzic zeby nie bylo, ze jakies przekrety albo cos.... Ale
              osobiscie uwazam, ze skoro komus poszlo zle to niech teraz nie wali egzaminu
              tym ktorzy napisali go dobrze. Ja jestem tumanem z matmy, na wszystkich testach
              wychodzilo mi po 30 pkt, ale ten byl banalny. wystarczylo troszke pomyslec i
              tyle. nawet wzory podali. nie jestem kujonem ani mistrzem nauk scislych ale
              naliczylam ze dostane 47-49 pkt bo byl prosty!!!! a jak ktos nie mysli to niech
              nie zwala teraz na przecieki!!
          • Gość: prawie absolwentka Re: Przecieki. Chce powtórki ! IP: *.4web.pl 28.04.06, 12:10
            chce sie wam powtarzać ten cholerny egzamin???/ bo przez was moze bedzie
            musiało cała szkoła powtarzać a w najgorszym wypadku cała szkoła....chcecie
            sobie psuc tylko nerwy..wiem ze jakies przecieki były ale robić z tego wielkie
            halo..przesada..dajcie sobie z tym spokoj i myslcie teraz nad wyciaganiem
            ocen..sama pisałam ten durny egzamin..ale sie nim juz nie martwie...licze na
            wysokie ocenki...zreszta robcie jak uwazacie..jak chcecie narazic i siebie i
            innych na ponowne stresy prosze bardzo..ale zeby tego nie dotkneło całej
            Polski..
          • moniska90 Re: Przecieki. Chce powtórki ! 28.04.06, 12:35
            zgadzam sie w 100 % tylko że oni i tak to mają w du... ich nie obchodzi że to
            MY później mamy problemy z dostaniem się do szkoły.Jak taki test może
            odzwiercieldlać naszą wiedzę,możemy cały rok się uczyć i to z niezłymi
            wynikami,a komuś nie pójdzie właśnie taki głupi test i co? Powinno być
            powtórka!!!
          • Gość: iii Re: Przecieki. Chce powtórki ! IP: *.quest-net.pl 28.04.06, 14:35
            niestety nie powtórzą nam egzaminu tylko dlatego że większości źle poszło a
            pytania były kretyńskie.....:( a w te przecieki nie wierze.
        • Gość: Ja Re: Przecieki. Chce powtórki ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 18:19
          Ja chcę powtórki!
        • Gość: lizard Re: Przecieki. Chce powtórki ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 20:46
          test byl WYJĄTKOWO latwy nawet wzory z fizy byly podane a ze sie uczyc niechce i
          pusta mózgownica to sie na przecieki zwala i co zorganizują jeszcze i jak sie do
          szkoly dostaniesz !!!!!!!!!!! bedzie zapóźno pomyśl
        • Gość: Aska Re: Przecieki. Chce powtórki ! IP: *.atol.com.pl 27.04.06, 20:58
          ja tez uwazam ze były przecieki i chce powtórki
      • kiciunia2 Re: Przecieki. Chce powtórki ! 27.04.06, 17:58
        ja jestem za tym ok podpisuje sie pod tym
        • Gość: noormi Re: Przecieki. Chce powtórki ! IP: *.elblag.dialog.net.pl 27.04.06, 18:09
          TEŻ CHCE POWTÓRKI!!!!!!!
      • Gość: lol Re: Przecieki. Chce powtórki ! IP: *.gprspla.plusgsm.pl 27.04.06, 17:59
        test byl trudny, ale duzo osob znalo pytania przed egzaminem i dlatego kto sie solidnie przygotowal bylo to NIESPRAWIEDLIWE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: Anita Re: Przecieki. Chce powtórki ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 18:04
          Mi tesh to nie pasi.Róbcie powtórkę!
        • Gość: dora Re: Przecieki. Chce powtórki ! IP: *.renicom.pl 27.04.06, 18:13
          jak mogl znac pytania?
        • Gość: upsz Re: Przecieki. Chce powtórki ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 20:28
          Phi, dajcie spokój :P wcale nie chodzi wam o to, że były jakieś przecieki tylko
          o to, że wam źle ten egzamin poszedł. Przyznajcie to szczerze a nie dorabiacie
          jakeiś ideologie. Nagle wszyscy tacy sprawiedliwi, ciekawe tylko kto wczoraj i
          przedwczoraj zasypywał to forum wątkami "czy ktoś przypadkiem nie ma już pytań
          a jutrzejszy test??" :] żenua...
        • Gość: Q Re: Przecieki. Chce powtórki ! IP: *.smstv.pl 28.04.06, 14:39
          Powiem szczerze: podupcyło Was? Jeszcze raz chcecie pisać? Może tylko dlatego,
          że Wam źle poszło? Zresztą dużo osób pisze, że za trudny, że im źle posżło, że
          chcą jeszcze raz pisać. Nienormalni. A jakby były trudniejsze pytania? To co?
          Jeszcze raz powtórzyć? Dla lepszych test był łatwy, nawet wzory fizyczne byly
          podane jak ktoś wczesniej napisał. Uspokójcie się i zastanówcie czy na pewno
          chcecie powtórki. Debilizm!
      • stepsa Re: Przecieki. Chce powtórki ! 27.04.06, 20:09
        Chcę powtórki!!! Piszemy do OKE? Gdzie to można zgłosić?? Mogę się podjąć
        napisania podania o powtórkę. Podpiszemy się wszsycy! :)
    • only_me_90 Re: Przecieki. Chce powtórki ! 27.04.06, 17:33
      Podpisuję się pod tym.
      • Gość: gwiazdka Re: Przecieki. Chce powtórki ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 17:35
        ja tez sie podpisuje.
        • Gość: czewa Re: Przecieki. Chce powtórki ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 17:47
          niektore zadania byly na poziomie 3 liceum!!!!!!!!!
          sporo dobrze uczacych sie uczniow mialo problemy, a co dopiero typowi humanisci
          CHCE POWTORKI
          • Gość: cassia Re: Przecieki. Chce powtórki ! IP: *.toya.net.pl 27.04.06, 17:50
            ja też
          • Gość: gygu Re: Przecieki. Chce powtórki ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 17:50
            co za buraki
            JA NIE MAłEM ZADNYCH problemów z humanem i ZADNYCH problemów z matmą
            NIE WIERZYLEM w przecieki iii??

bede miał Z 98 PKT : D
            wina lezy po waszej stronie, bo skoro ktos potrafił wyliczyc zadania, to znaczy,
            ze reszta nie uwazała na lekji
            • Gość: hanka Re: Przecieki. Chce powtórki ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 18:24
              tak ja tez sie dobrze ucze ale mialam problemy nawet najlepisi uczniowie z
              mojej klasy ]
              widocznbie jestes jakims geniuszem
            • Gość: Aska Re: Przecieki. Chce powtórki ! IP: *.atol.com.pl 27.04.06, 21:01
              To niesprawiedliwe!!! test powinien byc dostosowany do tych uczniow ktorzy nie
              spią z ksiązkami z matmy pod poduszką i chodza na olimpiady bo tacy to sie nie
              dziwie zeumieli zrobic.... ja może mózgiem nie jestem z matmy ale z próbnych i
              z egzaminów z tamtego roku spokojnie miałabym z 40 a tak jestem 10 w doł:(
    • Gość: MONIA Re: Przecieki. Chce powtórki ! IP: *.toya.net.pl 27.04.06, 18:19
      JA TEŻ CHCE PISAC POWTÓRKE ZGŁOŚMY TO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Ris p o w t ó r k a ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 18:37
        Ja także byłabym za powtórką!
        To było niesprawiedliwe!
        I taki stres to był! Przez to wszystko się zapominało!!!!!!!!
        • lukasz_wrz Re: p o w t ó r k a ! 27.04.06, 18:45
          Ludzie powtórki nie będzię, musiałby być poważny przeciek, a pewno większośc to
          były buble. Czekajcie do czerwca na wyniki, i nie myślcie że macie szanse sie
          poleszyć...
          • Gość: no name p o w t ó r k a ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 18:47
            " Ludzie powtórki nie będzię, musiałby być poważny przeciek, a pewno większośc to
            były buble. Czekajcie do czerwca na wyniki, i nie myślcie że macie szanse sie
            poleszyć..."
            Co to ma znaczyć nie myślcie że macie szanse polepszyć wyniki?
            • lukasz_wrz Re: p o w t ó r k a ! 27.04.06, 18:50
              Chodziło mi o to że ludzie myślą że może być powtórka, a np. słabo napisali ten
              test, i nie potrzebnie łudzą że później im pójdzie lepiej.
              • Gość: zalamana Re: p o w t ó r k a ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 18:57
                co to w ogole bylo na tym tescie...?jak bym miala przy sobie kalkulator to te
                KOSMICZNE liczby bym wyliczyla w o wiele krotszym czasie, a nie przez pol
                godziny 1 zad....te zadania mogą byc do rozwiazania, owszem, ale gdy
                rozwiazujesz je na spokojnie w domu, a nie na stresujacym tescie!!!!
                JA CHCE POWTóRKE!!!!!
                P.S.a skad wwiecie o jakichs przeciekach?
                • lukasz_wrz Re: p o w t ó r k a ! 27.04.06, 18:59
                  Ludzie gadają, to potem wychodzą takie plotki. Pewno nikt ich nie widział na oczy ;)

Za dużo nad zamkniętymi siedziałaś lub masz kłopoty z mnożeniem i dzieleniem w
                  słupku, że Ci czasu zabrakło.
    • Gość: Kasia Re: Przecieki. Chce powtórki ! IP: *.mnc.pl 27.04.06, 18:58
      Jak będę to musiała pisać jeszcze raz, to sorry bardzo, ale was wszystkich
      zapie..!
      • Gość: julia Re: Przecieki. Chce powtórki ! IP: 195.116.0.* 27.04.06, 23:01
        Kasiu, ja Ci chętnie w tym pomogę.
    • Gość: ja Re: Przecieki. Chce powtórki ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 19:01
      Bez przesady. Zadania nie były aż takie trudne. Trzeba było tylko pomyśleć.
      • Gość: młoda Re: Przecieki. Chce powtórki ! IP: *.bsk.vectranet.pl 27.04.06, 19:06
        ty baranie!
        ja myslalam ico i nic
        • lukasz_wrz Re: Przecieki. Chce powtórki ! 27.04.06, 19:10
          No niezłe, widocznie podstaw nie znasz, żeby nie móc NIC zrobić.
        • Gość: ja (baran podobno) Re: Przecieki. Chce powtórki ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 20:52
          Tak, jestem baranem, ponieważ uważam, że wiedza zdobyta podczas 3 lat nauki +
          odrobina logicznego myślenia wystarczyły by napisać ten test na przyzwoity
          wynik.
          No comments
        • Gość: SIWY Re: Przecieki. Chce powtórki ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 20:53
          TESTU BYL BANALNIE PROSTY !! WSZYSTKO NAPISANE BYC MOZE Z DWIE OSOBY ZNALY ODP ALE NIE ZARAZ 1000 PO PROSTU TRZEBA BYLO SIE UCZYC!!
      • Gość: witek Mam wszystko dobrze! IP: *.chello.pl 27.04.06, 19:11
        Wszyściutko .Jeśli nie odejmą za jakieś drobiazgi to będzie 50 punktów. Test był
        banalny i wcale nie jestem aż takim dobrym uczniem Po prostu jesteście tępi i
        nie myślicie tylko kujecie.
        • Gość: ja !!!!!!!! Re: Mam wszystko dobrze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 19:32
          pieprzysz glupoty debilu !!!!!!! test byl SKANDALICZNY szkoly nie przygotowuja
          nas do takich zadan !!!!!!!!! wiedzialam ze zrobia trudny z majzy ale zeby tak
          nam dowalic i zamknac droge do tylu szkol ?????? to jest nie fair tymbardziej
          ze gro osob znalo pytania i takie cfaniaki wlasnie wypisuja tutaj ze test byl
          latwy i maja po 50 pkt a gown o !!!!! nie mieli byscie ich gdyby nie przecieki
          i pie..c mozecie sobie komus innemu ale nie ucznia ktorzy wiedza o co chodzi
          i tez jestem za tym zeby byla powtorka !!!!!!!! i na PRZYZWOITYM poziomie a nie
          zadania z kosmosu nawet nie dali sznasy zeby z otwartych zrobic chociaz kilka a
          jedno takie trudniejsze jak to bywalo na probnych i po cholere sa te PROBNE
          TESTY ???????????????????
          • lukasz_wrz Re: Mam wszystko dobrze! 27.04.06, 19:36
            Spokojnie chłopie. Myślisz że tak od razu są przecieki? Daj mi link do nich, to
            uwierze, bo wiadomo żę Ci co pracują w OKE, to swoim dzieciom dadzą pytania, Ci
            pewno swoim kolegą, ale to jest na pewno niezauważalny procent.

Jednych szkoły jednych przygotwały, innych nie. Nie każdy ma przecież internet,
            wieć nie wiadomo jak jest.
          • Gość: witek Re: Mam wszystko dobrze! IP: *.chello.pl 27.04.06, 19:38
            Przecieków nie miałem a test moja klasa napisała dobrze, prawie wszyscy są
            zadowoleni a uczyć to zacząłem się wczoraj wieczorem. Tu trzeba aby ło myśleć i
            wyciągać wnioski/ wszystko było podane jak na tacy nawet wzory. ale jak ktoś ma
            taki mały móżdżek jak ty to i pieniązki rodziców nie pomoga w dostaniu się do
            wymarzonej szkólki.
            • Gość: ja !!!!!!!! Re: Mam wszystko dobrze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 19:48
              mały możdzek to ty masz i ja sobie nie kupuje wejscia do zadnej szkoly bo nie
              mam potrzeby wystraczaja mi moje oceny i srednia powyzej 5.0 a pkt z egzaminu
              jakos pozbieram i z innych rzeczy ,moze sam sobie kupujesz wejscia do szkoł
              co ? rodzinka uszczescliwia synka ????a ten tekst ... zaczalem sie uczyc
              wieczorem swiadczy bardzo "dobrze" o twojej inteligencji bo inni pracuja caly
              rok na wyniki dlatego jak juz napisalam w innym temacie testy NIE SPRAWDZAJA
              naszej wiedzy troche sprytu i nic wiecej !! taa nie bylo przeciekow na duzy % ?
              to sakd ludzie wiedzieli taki durny szczegol jakie beda naklejki na tescie mat-
              przyr .. ??? a to juz w necie latało ;] a fajnie ze dyra pokazuje ucznia na
              forum no dzieci macie popatrzcie jakie fajne naklejeczki dali na jutrzejszy
              tescik ;] a od naklejek do pytan to juz banal nawet nie trzeba odklejac ;]
              • Gość: witek Re: Mam wszystko dobrze! IP: *.chello.pl 27.04.06, 19:57
                Nie musiałem się uczyć bo nie zależało mi tak jak innym .W przeciwieństwie do
                ciebie mam oceny 3i 4 . Powtórzyłem tylko niektóre wzory,przecież tu bylo prawie
                samo logiczne myślenie.Chyba dobrze zrobią z tą maturą obowiązkową z matmy bo
                widzę że ludzie bez przedmiotów ścisłych głupieją . Stwierdzają to nawet na
                uczelniach gdzie muszą robić rok zerowy aby nauczyć ludzi myśleć.
              • Gość: LOL Re: Mam wszystko dobrze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 19:57
                Test byl prosty, jak uczyles sie przez 3lata to no problem!!! tyle ode mnie

METAL RULEZ
                • Gość: kfiatek Re: Mam wszystko dobrze! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 19:58
                  Ja się uczyłam sumiennie przez 3 lata, ale nie mam zdolności szybkiego liczenia w stresie i co?
                  zawaliłam test, mimo, że z matą i szybkim liczeniem nie wiazę przyszłości
                  • Gość: ja !!!!!!!! Re: Mam wszystko dobrze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 20:03
                    ehh no ja w sumie tez ,ja bym miala jeszcze jedno zadanie dobrze gdyby nie ten
                    pospiech w liczeniu uprzedzanie ze jeszcze 15 min no ale coz tez nie wiaze
                    przyszlosci z majza itp i nie wymagam od siebie poziomu rozszerzonego =]
                  • anka9910 Na powtórce może być gorzej 27.04.06, 20:05
                    Nie bierzecie tego pod uwagę .Chcecie powtórki bo wam nie poszło ale to nie wina
                    testu ale wasza.Syn jest typowym humanistą świetnie pisze wypracowania, wygrywa
                    konkursy z polskiego i bardzo się bałam o ten test zwłaszcza że się specjalnie
                    nie uczył. I ma 48 punktów Uważa że był prosty.
                    • Gość: aleer Re: Na powtórce może być gorzej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 20:09
                      ja nie wiewm ludzie skad wy niby wiecie ile kto ma pkt ? a skad wiecie jak
                      KOMISJA zapunktuje ???? w necie jest napisane tak ale zalezy kto jak sprawdza
                      rozumiem ze wiecie ile pkt macie z zamknietych ale z otwartych tak
                      dokladnie ? ...
                      • Gość: julita Re: Na powtórce może być gorzej IP: 80.54.95.* 27.04.06, 20:17
                        nie zasłaniaj sie tym ze dlatego ze byly przecieki chcesz powtorke.
                        zazdroscisz? bylo trzeba sie uczyc przez te 3 lata baranie! gwoli wyjasnien...
                        z poalka bede miala ok. 45 z matmy 30
                        pzdr
          • Gość: ja Re: Mam wszystko dobrze! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 20:55
            Za przeproszeniem, co było takie trudnego z matmy???
            Zadanie z beczką, gdzie mieliśmy podany wzór i trzeba było tylko podstawiać
            dane.
            Zadanie z tabelką (liczenie vatu itp) co trzeba umieć w życiu.
            Zadanie z przekształceniem wzoru gdzie praktycznie nic nie trzeba było umieć?
            Zadanie z trójkątem jeszcze uwierzę, że mogło sprawiać trudność, ale jeśli ktoś
            zna pitagorasa i zasady podobieństwa trójkątów to sobie poradzi.
          • madzia6661 Re: Mam wszystko dobrze! 28.04.06, 21:44
            sam pieprzysz glupoty. ja nie mialam tego tesu przed i naliczylam 49 jesli mi
            nie odejma za jakies gowno!!! wiec nie pisz ze bysmy tyle nie dostali gdybysmy
            nie mieli przed tych testo!!! ja nie mialam !! trzeba troche myslecbo test byl
            prosty!! a skad wy wiecie o przeciekach?? ktos wam waly wkrecil i teraz
            myslicie ze moze tym wszystkim nie myslacym bedzie lepiej!! gowno prawda!! jak
            bedziemy pisac znowu to nam dadza jeszcze trudniejszy!!
    • Gość: Kinia Re: Przecieki. Chce powtórki ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 20:19
      Nie no bez przesady test nie byl zły nie mówie ze napisałam rewelacyjnie ale
      błedy zrobilam przez własna glupote i to dorbiazgi a zadnia no srory były łatwe
      wzory podane, wszytkie dane podstawic, czasem przekształcic wzór i gotowe .. I
      co az takie trudne??
    • paulina_reszel1 Re: Przecieki. Chce powtórki ! 27.04.06, 20:22
      w 100% popieram traktują nas jak maszynki do kucia nic ich nie obchodzi że
      człowiek sie denerwuje, bo tu przeciez całę życie zależy od jakiegoś głupiego
      testu czy te 2 godziny to całe nasze życie zadania były z kosmosu, a obliczenia
      ciągnęły się jak wisła
      • Gość: Kinia Re: Przecieki. Chce powtórki ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 20:27
        Ja chyab pisałam inny test przesadzacie i tyle!!! Nie byl łatwy ale widziałam
        trudniejsze i to o wiele.. a obliczenia nie byly złe (mnożenie!!)
      • Gość: Olunia9090 Re: Przecieki. IP: *.instalnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 20:36
        Macie rację, że to jest nie feer jak ktoś widział test lub ma znajomości-jego
        znajoma/y pracuje w OKE. Niestety w dziesiejszym świecie liczą się bardziej
        pieniądze i nazwisko, nawet u mnie w szkole uczniowie, którzy noszą znane
        nazwisko (bogatych rodziców, którzy mają jakąś firmę itp.) są traktowani
        z "ulgami". Świat jest niesprawiedliwy i musimy się z tym pogodzić. Nic na to
        nie poradzimy. Co do powtórki to wątpie, że zrobią. W tamtym roku na onecie był
        wstawiony test z humana w przykładowych, moja koleżanka nawet go rozwiązywała
        dzień przed..a na drugi dzień rozczarowanie, bo ona już go widziała. Tak samo
        jest z maturami. Dzień wcześniej znalazłam siostrze odpowiedzi z anglika,
        napisała sobie nawet wypracowanie "w razie czego" i okazało się, że to był
        prawdziwy przeciek! Nic w tym dziwnego, że były przecieki, każdy kombinuje jak
        się tylko da. pozdrawiam:)
        • Gość: kaska Re: Przecieki. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 20:41
          sadze ze jesli by w gazecie opublikowali to ze duzo gimnazjalistow chce
          powtrki to by powtorzyli. czemu nie robia tak zeby kazdy nawet slaby uczen mogl
          napisac ten test.????? ja tez bym była za powtroka. chocby tylko mat-przyr.
          • Gość: Geter Jeszcze raz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 20:47
            Ten cały test wypadł miernie , pytania były kiepskie a do tego przecieki.
            Jak na jeden rok to dużo.
            Napiszmy to jeszce raz.
            • Gość: ja Re: Jeszcze raz... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 21:00
              Macie dowody na te przecieki, że tak piszecie?
              • Gość: Kantka Re: Jeszcze raz... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 21:05
                Jesteście stuknięci!
                Były przecieki i co?
                Zazdrościcie?
                Żałujecie, że nie skorzystaliście?
                • lukasz_wrz Re: Jeszcze raz... 27.04.06, 22:43
                  A ty nie? :P Jakby były i bym z nich nie skorzystał, to bym żałował :P
          • Gość: stepsa Re: Przecieki. IP: *.adsl.inetia.pl 27.04.06, 21:07
            Kaska: no właśnie o tym jest mój post!!! Chciałam interweniować!! No ale jak
            nikt nie chce wchodzić to bez łachy :/
            • Gość: Shrek Re: Przecieki. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 21:13
              Jak ktos zna sposoby i ma kontakty zna pytania...
              • Gość: mottyls Re: Przecieki. IP: *.28.udn.pl 27.04.06, 22:04
                testu na pewno nie bedzie . Bo koszty zrobienia takiego tesu dla calego kraju nie sa male i nasz rząd nza nic nie zgodzilby sie na to!!! a poza tym nikt nie ma dowodow na przecieki. na necie to noe bylo zbytnio,a tekie ze rodzice dali swojemu dziecku bo pracujaw cke to od lat byly i beda!!!
            • Gość: ^^ Re: Przecieki. IP: *.pkp.wroc.pl 27.04.06, 22:58
              ja chce powtórki....
              no sorry nie sprawiedliwe.........

bez przesady
              • danusia901 Re: Przecieki. 27.04.06, 23:14
                Hmmmy... No przecieki były, przecież wczoraj ktoś napisał że na 100% w pierwszym, zadaniu jest wykres... i był :/
                Test był pojab*** ale sorry - nie bede go pisać drugi raz! Dobranoc
                • Gość: as Re: Przecieki. IP: 212.* / *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 23:30
                  tak trudno zgadnąć, ze będzie wykres? nie rozsmieszaj mnie...
                • Gość: ja Re: Przecieki. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.06, 12:31
                  Chyba we wszystkich testach na początku jest wykres. Ja nie miałam żadnych
                  przecieków, a też się tego spodziewałam
    • Gość: paulinka Re: Przecieki. Chce powtórki ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 12:25
      TOBIE TO CHYBA MÓZG PRZECIEKA!!! PRZEZ TAKICH ZJEBÓW GENETYCZNYCH JAK TY,
      500TYS. OSOB MOZE JESZCZE RAZ PISAC EGZAMIN ;/ A JEZELI BEDZIE POWTORKA, ZYCZE
      CI ZEBY CIE CH.. STRZELIL, I ZEBYS MIAL/A CO NAJWYZEJ 10 PUNKTOW...
      • Gość: co wy dajecie Re: Przecieki. Chce powtórki ! IP: *.nat.renicom.pl 28.04.06, 13:40
        popieram Paulinka! przecieki beda zawsze czy chcecie tego czy nie. a co do
        poziomu trudnosci testu to przeciez nie zrobia rok w rok testu na tym samym
        poziomie. raz bedzie latwiejszy raz trudniejszy. chyba ze wolicie zeby co roku
        byly trudne to byscie sie przyzwyczaili i nie pisalibyscie takich farmazonow o
        powtorce testu :/ moim zdaniem testy byly dosyc trudne ale przeciez taki sam
        poziom byl dla wszystkich a nie tylko dla was! poprostu w szkolach beda mniejsze
        progi punktowe i tyle
        • Gość: Q Re: Przecieki. Chce powtórki ! IP: *.smstv.pl 28.04.06, 14:41
          Popieram przedmówcę/czynię! Z racji, że wszyscy będa mieli mniej punktów, w
          szkołach tez będą mniejsze progi punktowe. Martwią się ci, co nie myślą
          logicznie i co za tym idzie- źle napisali test.
    • Gość: Uczennica Re: Przecieki. Chce powtórki ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.06, 14:46
      zgadzam sie test był dostepny na necie i nic tego nie zmieni ja go nie
      widziałam wczesniej ale wiem ze sie ukazał dowiedziłam sie po fakcie
    • Gość: iwa Re: Przecieki. Chce powtórki ! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 28.04.06, 18:16
      aby to zgłosić trzeba mieć jakieś dowody;)
      • Gość: Daniel Re: Przecieki. Chce powtórki ! IP: *.chello.pl 28.04.06, 18:47
        ludzie,jakby sie zastanowic to egzamin byl prosty,na beczke mielismy
        wzory,przeksztalcanie wzoru to chyba nie jest w liceum?to z dachem bylo
        proste,choc zrobilem tylko polowe(przez stres zpomnialem i nie pomyslalem
        dobrze,ale uwazam ze to bylo banalne),tw pitagorasa jest takie trudne?z
        procentami to tez nie jest chyba jakies niewiadomo co?z fizyki byly wzory,tylko
        pod kaloryfer trzeba bylo znac.ja mysle ze dostane ze 45 pkt z matmy choc gdyby
        nie stres to powinno byc 49.ale trudno,dobre i te 45,wiec wszyscy debile ktorzy
        chca powtorki zastanowcie sie a nie bredzicie glupoty,bylo sie uczyc i pomyslec
        troche....
    • Gość: agulina Re: Przecieki. Chce powtórki ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 18:24
      No co wy??? Po co powtarzać ten głupi egzamin zawsze są przecieki!! Chcecie
      jeszcze raz się stresować??
    • Gość: agulina Re: Przecieki. Chce powtórki ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 18:32
      Sory błąd jeszcze raz! jeszcze raz!>....:D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka