GoĹÄ: no name IP: *.stegny.2a.pl 27.04.06, 16:13 Każdy wie i pisze, że były przecieki!! Domagam się powtórzenia testu matematyczo-przyrodniczego! Gdzie można zgłosić skarge w takiej sprawie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: tfkyut Re: Przecieki. Chce powtórki ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 16:23 do cke mozna zglosic, ja bym sie nawet pod tym podpisala;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Lau Re: Przecieki. Chce powtórki ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 16:28 Ja także i wszyscy którzy chca powtórki niech sie tu wpiszą Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: LOL Re: Przecieki. Chce powtórki ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 17:33 Wnioskuję o powtórzenie, poza tym zadania były jakby z kosmosu. Na maturach czasami łatwiejsze są. A zraszacz, panowie, nie potrzebuję dwusiecznych, żeby zraszacz ustawić... Puknijcie się, że tak powiem w łeb. Kozaczycie się tylko przed sobą, kto ułoży bardziej podchwytliwe i biorące za wielkie D pytanie... Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: znowuja Re: Przecieki. Chce powtórki ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 19:02 Ja też bym chciała powtórki. Tym bardziej, że te zadania były okropne. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: :] Re: Przecieki. Chce powtórki ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 22:27 wali was na mozg i to ostro!!!! nie bede pisac jeszcze raz tego bo mam jush dosc!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: martek Re: Przecieki. Chce powtórki ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 14:52 chorzy jesteśie!!!!!!!!????????? nie mam zamiaru ponopwnie przechodzić tego koszmaru, mi tez fatalnei poszedł, ryczałam cały dzień, checie mnie do psyhiatryka posłac!!!!!!! nei ma mwoy, zandych powtorek, w calej polscie poszlo zle, porgi beda nizesze...mi poszlo na 30 pkt-ow:/ Odpowiedz Link Zgłoś
madzia6661 Re: Przecieki. Chce powtórki ! 28.04.06, 21:36 wejdzcie na forum i przeczytajcie sobie list od redakcji edu.edu.pl Ok, i tak powinni to sprawdzic zeby nie bylo, ze jakies przekrety albo cos.... Ale osobiscie uwazam, ze skoro komus poszlo zle to niech teraz nie wali egzaminu tym ktorzy napisali go dobrze. Ja jestem tumanem z matmy, na wszystkich testach wychodzilo mi po 30 pkt, ale ten byl banalny. wystarczylo troszke pomyslec i tyle. nawet wzory podali. nie jestem kujonem ani mistrzem nauk scislych ale naliczylam ze dostane 47-49 pkt bo byl prosty!!!! a jak ktos nie mysli to niech nie zwala teraz na przecieki!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: prawie absolwentka Re: Przecieki. Chce powtórki ! IP: *.4web.pl 28.04.06, 12:10 chce sie wam powtarzać ten cholerny egzamin???/ bo przez was moze bedzie musiało cała szkoła powtarzać a w najgorszym wypadku cała szkoła....chcecie sobie psuc tylko nerwy..wiem ze jakies przecieki były ale robić z tego wielkie halo..przesada..dajcie sobie z tym spokoj i myslcie teraz nad wyciaganiem ocen..sama pisałam ten durny egzamin..ale sie nim juz nie martwie...licze na wysokie ocenki...zreszta robcie jak uwazacie..jak chcecie narazic i siebie i innych na ponowne stresy prosze bardzo..ale zeby tego nie dotkneło całej Polski.. Odpowiedz Link Zgłoś
moniska90 Re: Przecieki. Chce powtórki ! 28.04.06, 12:35 zgadzam sie w 100 % tylko że oni i tak to mają w du... ich nie obchodzi że to MY później mamy problemy z dostaniem się do szkoły.Jak taki test może odzwiercieldlać naszą wiedzę,możemy cały rok się uczyć i to z niezłymi wynikami,a komuś nie pójdzie właśnie taki głupi test i co? Powinno być powtórka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: iii Re: Przecieki. Chce powtórki ! IP: *.quest-net.pl 28.04.06, 14:35 niestety nie powtórzą nam egzaminu tylko dlatego że większości źle poszło a pytania były kretyńskie.....:( a w te przecieki nie wierze. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ja Re: Przecieki. Chce powtórki ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 18:19 Ja chcę powtórki! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lizard Re: Przecieki. Chce powtórki ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 20:46 test byl WYJĄTKOWO latwy nawet wzory z fizy byly podane a ze sie uczyc niechce i pusta mózgownica to sie na przecieki zwala i co zorganizują jeszcze i jak sie do szkoly dostaniesz !!!!!!!!!!! bedzie zapóźno pomyśl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Aska Re: Przecieki. Chce powtórki ! IP: *.atol.com.pl 27.04.06, 20:58 ja tez uwazam ze były przecieki i chce powtórki Odpowiedz Link Zgłoś
kiciunia2 Re: Przecieki. Chce powtórki ! 27.04.06, 17:58 ja jestem za tym ok podpisuje sie pod tym Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: noormi Re: Przecieki. Chce powtórki ! IP: *.elblag.dialog.net.pl 27.04.06, 18:09 TEŻ CHCE POWTÓRKI!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lol Re: Przecieki. Chce powtórki ! IP: *.gprspla.plusgsm.pl 27.04.06, 17:59 test byl trudny, ale duzo osob znalo pytania przed egzaminem i dlatego kto sie solidnie przygotowal bylo to NIESPRAWIEDLIWE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Anita Re: Przecieki. Chce powtórki ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 18:04 Mi tesh to nie pasi.Róbcie powtórkę! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dora Re: Przecieki. Chce powtórki ! IP: *.renicom.pl 27.04.06, 18:13 jak mogl znac pytania? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: upsz Re: Przecieki. Chce powtórki ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 20:28 Phi, dajcie spokój :P wcale nie chodzi wam o to, że były jakieś przecieki tylko o to, że wam źle ten egzamin poszedł. Przyznajcie to szczerze a nie dorabiacie jakeiś ideologie. Nagle wszyscy tacy sprawiedliwi, ciekawe tylko kto wczoraj i przedwczoraj zasypywał to forum wątkami "czy ktoś przypadkiem nie ma już pytań a jutrzejszy test??" :] żenua... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Q Re: Przecieki. Chce powtórki ! IP: *.smstv.pl 28.04.06, 14:39 Powiem szczerze: podupcyło Was? Jeszcze raz chcecie pisać? Może tylko dlatego, że Wam źle poszło? Zresztą dużo osób pisze, że za trudny, że im źle posżło, że chcą jeszcze raz pisać. Nienormalni. A jakby były trudniejsze pytania? To co? Jeszcze raz powtórzyć? Dla lepszych test był łatwy, nawet wzory fizyczne byly podane jak ktoś wczesniej napisał. Uspokójcie się i zastanówcie czy na pewno chcecie powtórki. Debilizm! Odpowiedz Link Zgłoś
stepsa Re: Przecieki. Chce powtórki ! 27.04.06, 20:09 Chcę powtórki!!! Piszemy do OKE? Gdzie to można zgłosić?? Mogę się podjąć napisania podania o powtórkę. Podpiszemy się wszsycy! :) Odpowiedz Link Zgłoś
only_me_90 Re: Przecieki. Chce powtórki ! 27.04.06, 17:33 Podpisuję się pod tym. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gwiazdka Re: Przecieki. Chce powtórki ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 17:35 ja tez sie podpisuje. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: czewa Re: Przecieki. Chce powtórki ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 17:47 niektore zadania byly na poziomie 3 liceum!!!!!!!!! sporo dobrze uczacych sie uczniow mialo problemy, a co dopiero typowi humanisci CHCE POWTORKI Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: cassia Re: Przecieki. Chce powtórki ! IP: *.toya.net.pl 27.04.06, 17:50 ja też Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gygu Re: Przecieki. Chce powtórki ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 17:50 co za buraki JA NIE MAłEM ZADNYCH problemów z humanem i ZADNYCH problemów z matmą NIE WIERZYLEM w przecieki iii?? bede miał Z 98 PKT : D wina lezy po waszej stronie, bo skoro ktos potrafił wyliczyc zadania, to znaczy, ze reszta nie uwazała na lekji Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: hanka Re: Przecieki. Chce powtórki ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 18:24 tak ja tez sie dobrze ucze ale mialam problemy nawet najlepisi uczniowie z mojej klasy ] widocznbie jestes jakims geniuszem Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Aska Re: Przecieki. Chce powtórki ! IP: *.atol.com.pl 27.04.06, 21:01 To niesprawiedliwe!!! test powinien byc dostosowany do tych uczniow ktorzy nie spią z ksiązkami z matmy pod poduszką i chodza na olimpiady bo tacy to sie nie dziwie zeumieli zrobic.... ja może mózgiem nie jestem z matmy ale z próbnych i z egzaminów z tamtego roku spokojnie miałabym z 40 a tak jestem 10 w doł:( Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: MONIA Re: Przecieki. Chce powtórki ! IP: *.toya.net.pl 27.04.06, 18:19 JA TEŻ CHCE PISAC POWTÓRKE ZGŁOŚMY TO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ris p o w t ó r k a ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 18:37 Ja także byłabym za powtórką! To było niesprawiedliwe! I taki stres to był! Przez to wszystko się zapominało!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lukasz_wrz Re: p o w t ó r k a ! 27.04.06, 18:45 Ludzie powtórki nie będzię, musiałby być poważny przeciek, a pewno większośc to były buble. Czekajcie do czerwca na wyniki, i nie myślcie że macie szanse sie poleszyć... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: no name p o w t ó r k a ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 18:47 " Ludzie powtórki nie będzię, musiałby być poważny przeciek, a pewno większośc to były buble. Czekajcie do czerwca na wyniki, i nie myślcie że macie szanse sie poleszyć..." Co to ma znaczyć nie myślcie że macie szanse polepszyć wyniki? Odpowiedz Link Zgłoś
lukasz_wrz Re: p o w t ó r k a ! 27.04.06, 18:50 Chodziło mi o to że ludzie myślą że może być powtórka, a np. słabo napisali ten test, i nie potrzebnie łudzą że później im pójdzie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zalamana Re: p o w t ó r k a ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 18:57 co to w ogole bylo na tym tescie...?jak bym miala przy sobie kalkulator to te KOSMICZNE liczby bym wyliczyla w o wiele krotszym czasie, a nie przez pol godziny 1 zad....te zadania mogą byc do rozwiazania, owszem, ale gdy rozwiazujesz je na spokojnie w domu, a nie na stresujacym tescie!!!! JA CHCE POWTóRKE!!!!! P.S.a skad wwiecie o jakichs przeciekach? Odpowiedz Link Zgłoś
lukasz_wrz Re: p o w t ó r k a ! 27.04.06, 18:59 Ludzie gadają, to potem wychodzą takie plotki. Pewno nikt ich nie widział na oczy ;) Za dużo nad zamkniętymi siedziałaś lub masz kłopoty z mnożeniem i dzieleniem w słupku, że Ci czasu zabrakło. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kasia Re: Przecieki. Chce powtórki ! IP: *.mnc.pl 27.04.06, 18:58 Jak będę to musiała pisać jeszcze raz, to sorry bardzo, ale was wszystkich zapie..! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: julia Re: Przecieki. Chce powtórki ! IP: 195.116.0.* 27.04.06, 23:01 Kasiu, ja Ci chętnie w tym pomogę. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ja Re: Przecieki. Chce powtórki ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 19:01 Bez przesady. Zadania nie były aż takie trudne. Trzeba było tylko pomyśleć. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: młoda Re: Przecieki. Chce powtórki ! IP: *.bsk.vectranet.pl 27.04.06, 19:06 ty baranie! ja myslalam ico i nic Odpowiedz Link Zgłoś
lukasz_wrz Re: Przecieki. Chce powtórki ! 27.04.06, 19:10 No niezłe, widocznie podstaw nie znasz, żeby nie móc NIC zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ja (baran podobno) Re: Przecieki. Chce powtórki ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 20:52 Tak, jestem baranem, ponieważ uważam, że wiedza zdobyta podczas 3 lat nauki + odrobina logicznego myślenia wystarczyły by napisać ten test na przyzwoity wynik. No comments Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: SIWY Re: Przecieki. Chce powtórki ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 20:53 TESTU BYL BANALNIE PROSTY !! WSZYSTKO NAPISANE BYC MOZE Z DWIE OSOBY ZNALY ODP ALE NIE ZARAZ 1000 PO PROSTU TRZEBA BYLO SIE UCZYC!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: witek Mam wszystko dobrze! IP: *.chello.pl 27.04.06, 19:11 Wszyściutko .Jeśli nie odejmą za jakieś drobiazgi to będzie 50 punktów. Test był banalny i wcale nie jestem aż takim dobrym uczniem Po prostu jesteście tępi i nie myślicie tylko kujecie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ja !!!!!!!! Re: Mam wszystko dobrze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 19:32 pieprzysz glupoty debilu !!!!!!! test byl SKANDALICZNY szkoly nie przygotowuja nas do takich zadan !!!!!!!!! wiedzialam ze zrobia trudny z majzy ale zeby tak nam dowalic i zamknac droge do tylu szkol ?????? to jest nie fair tymbardziej ze gro osob znalo pytania i takie cfaniaki wlasnie wypisuja tutaj ze test byl latwy i maja po 50 pkt a gown o !!!!! nie mieli byscie ich gdyby nie przecieki i pie..c mozecie sobie komus innemu ale nie ucznia ktorzy wiedza o co chodzi i tez jestem za tym zeby byla powtorka !!!!!!!! i na PRZYZWOITYM poziomie a nie zadania z kosmosu nawet nie dali sznasy zeby z otwartych zrobic chociaz kilka a jedno takie trudniejsze jak to bywalo na probnych i po cholere sa te PROBNE TESTY ??????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
lukasz_wrz Re: Mam wszystko dobrze! 27.04.06, 19:36 Spokojnie chłopie. Myślisz że tak od razu są przecieki? Daj mi link do nich, to uwierze, bo wiadomo żę Ci co pracują w OKE, to swoim dzieciom dadzą pytania, Ci pewno swoim kolegą, ale to jest na pewno niezauważalny procent. Jednych szkoły jednych przygotwały, innych nie. Nie każdy ma przecież internet, wieć nie wiadomo jak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: witek Re: Mam wszystko dobrze! IP: *.chello.pl 27.04.06, 19:38 Przecieków nie miałem a test moja klasa napisała dobrze, prawie wszyscy są zadowoleni a uczyć to zacząłem się wczoraj wieczorem. Tu trzeba aby ło myśleć i wyciągać wnioski/ wszystko było podane jak na tacy nawet wzory. ale jak ktoś ma taki mały móżdżek jak ty to i pieniązki rodziców nie pomoga w dostaniu się do wymarzonej szkólki. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ja !!!!!!!! Re: Mam wszystko dobrze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 19:48 mały możdzek to ty masz i ja sobie nie kupuje wejscia do zadnej szkoly bo nie mam potrzeby wystraczaja mi moje oceny i srednia powyzej 5.0 a pkt z egzaminu jakos pozbieram i z innych rzeczy ,moze sam sobie kupujesz wejscia do szkoł co ? rodzinka uszczescliwia synka ????a ten tekst ... zaczalem sie uczyc wieczorem swiadczy bardzo "dobrze" o twojej inteligencji bo inni pracuja caly rok na wyniki dlatego jak juz napisalam w innym temacie testy NIE SPRAWDZAJA naszej wiedzy troche sprytu i nic wiecej !! taa nie bylo przeciekow na duzy % ? to sakd ludzie wiedzieli taki durny szczegol jakie beda naklejki na tescie mat- przyr .. ??? a to juz w necie latało ;] a fajnie ze dyra pokazuje ucznia na forum no dzieci macie popatrzcie jakie fajne naklejeczki dali na jutrzejszy tescik ;] a od naklejek do pytan to juz banal nawet nie trzeba odklejac ;] Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: witek Re: Mam wszystko dobrze! IP: *.chello.pl 27.04.06, 19:57 Nie musiałem się uczyć bo nie zależało mi tak jak innym .W przeciwieństwie do ciebie mam oceny 3i 4 . Powtórzyłem tylko niektóre wzory,przecież tu bylo prawie samo logiczne myślenie.Chyba dobrze zrobią z tą maturą obowiązkową z matmy bo widzę że ludzie bez przedmiotów ścisłych głupieją . Stwierdzają to nawet na uczelniach gdzie muszą robić rok zerowy aby nauczyć ludzi myśleć. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: LOL Re: Mam wszystko dobrze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 19:57 Test byl prosty, jak uczyles sie przez 3lata to no problem!!! tyle ode mnie METAL RULEZ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kfiatek Re: Mam wszystko dobrze! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 19:58 Ja się uczyłam sumiennie przez 3 lata, ale nie mam zdolności szybkiego liczenia w stresie i co? zawaliłam test, mimo, że z matą i szybkim liczeniem nie wiazę przyszłości Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ja !!!!!!!! Re: Mam wszystko dobrze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 20:03 ehh no ja w sumie tez ,ja bym miala jeszcze jedno zadanie dobrze gdyby nie ten pospiech w liczeniu uprzedzanie ze jeszcze 15 min no ale coz tez nie wiaze przyszlosci z majza itp i nie wymagam od siebie poziomu rozszerzonego =] Odpowiedz Link Zgłoś
anka9910 Na powtórce może być gorzej 27.04.06, 20:05 Nie bierzecie tego pod uwagę .Chcecie powtórki bo wam nie poszło ale to nie wina testu ale wasza.Syn jest typowym humanistą świetnie pisze wypracowania, wygrywa konkursy z polskiego i bardzo się bałam o ten test zwłaszcza że się specjalnie nie uczył. I ma 48 punktów Uważa że był prosty. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aleer Re: Na powtórce może być gorzej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 20:09 ja nie wiewm ludzie skad wy niby wiecie ile kto ma pkt ? a skad wiecie jak KOMISJA zapunktuje ???? w necie jest napisane tak ale zalezy kto jak sprawdza rozumiem ze wiecie ile pkt macie z zamknietych ale z otwartych tak dokladnie ? ... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: julita Re: Na powtórce może być gorzej IP: 80.54.95.* 27.04.06, 20:17 nie zasłaniaj sie tym ze dlatego ze byly przecieki chcesz powtorke. zazdroscisz? bylo trzeba sie uczyc przez te 3 lata baranie! gwoli wyjasnien... z poalka bede miala ok. 45 z matmy 30 pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ja Re: Mam wszystko dobrze! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 20:55 Za przeproszeniem, co było takie trudnego z matmy??? Zadanie z beczką, gdzie mieliśmy podany wzór i trzeba było tylko podstawiać dane. Zadanie z tabelką (liczenie vatu itp) co trzeba umieć w życiu. Zadanie z przekształceniem wzoru gdzie praktycznie nic nie trzeba było umieć? Zadanie z trójkątem jeszcze uwierzę, że mogło sprawiać trudność, ale jeśli ktoś zna pitagorasa i zasady podobieństwa trójkątów to sobie poradzi. Odpowiedz Link Zgłoś
madzia6661 Re: Mam wszystko dobrze! 28.04.06, 21:44 sam pieprzysz glupoty. ja nie mialam tego tesu przed i naliczylam 49 jesli mi nie odejma za jakies gowno!!! wiec nie pisz ze bysmy tyle nie dostali gdybysmy nie mieli przed tych testo!!! ja nie mialam !! trzeba troche myslecbo test byl prosty!! a skad wy wiecie o przeciekach?? ktos wam waly wkrecil i teraz myslicie ze moze tym wszystkim nie myslacym bedzie lepiej!! gowno prawda!! jak bedziemy pisac znowu to nam dadza jeszcze trudniejszy!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kinia Re: Przecieki. Chce powtórki ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 20:19 Nie no bez przesady test nie byl zły nie mówie ze napisałam rewelacyjnie ale błedy zrobilam przez własna glupote i to dorbiazgi a zadnia no srory były łatwe wzory podane, wszytkie dane podstawic, czasem przekształcic wzór i gotowe .. I co az takie trudne?? Odpowiedz Link Zgłoś
paulina_reszel1 Re: Przecieki. Chce powtórki ! 27.04.06, 20:22 w 100% popieram traktują nas jak maszynki do kucia nic ich nie obchodzi że człowiek sie denerwuje, bo tu przeciez całę życie zależy od jakiegoś głupiego testu czy te 2 godziny to całe nasze życie zadania były z kosmosu, a obliczenia ciągnęły się jak wisła Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kinia Re: Przecieki. Chce powtórki ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 20:27 Ja chyab pisałam inny test przesadzacie i tyle!!! Nie byl łatwy ale widziałam trudniejsze i to o wiele.. a obliczenia nie byly złe (mnożenie!!) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Olunia9090 Re: Przecieki. IP: *.instalnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 20:36 Macie rację, że to jest nie feer jak ktoś widział test lub ma znajomości-jego znajoma/y pracuje w OKE. Niestety w dziesiejszym świecie liczą się bardziej pieniądze i nazwisko, nawet u mnie w szkole uczniowie, którzy noszą znane nazwisko (bogatych rodziców, którzy mają jakąś firmę itp.) są traktowani z "ulgami". Świat jest niesprawiedliwy i musimy się z tym pogodzić. Nic na to nie poradzimy. Co do powtórki to wątpie, że zrobią. W tamtym roku na onecie był wstawiony test z humana w przykładowych, moja koleżanka nawet go rozwiązywała dzień przed..a na drugi dzień rozczarowanie, bo ona już go widziała. Tak samo jest z maturami. Dzień wcześniej znalazłam siostrze odpowiedzi z anglika, napisała sobie nawet wypracowanie "w razie czego" i okazało się, że to był prawdziwy przeciek! Nic w tym dziwnego, że były przecieki, każdy kombinuje jak się tylko da. pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kaska Re: Przecieki. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 20:41 sadze ze jesli by w gazecie opublikowali to ze duzo gimnazjalistow chce powtrki to by powtorzyli. czemu nie robia tak zeby kazdy nawet slaby uczen mogl napisac ten test.????? ja tez bym była za powtroka. chocby tylko mat-przyr. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Geter Jeszcze raz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 20:47 Ten cały test wypadł miernie , pytania były kiepskie a do tego przecieki. Jak na jeden rok to dużo. Napiszmy to jeszce raz. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ja Re: Jeszcze raz... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 21:00 Macie dowody na te przecieki, że tak piszecie? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kantka Re: Jeszcze raz... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 21:05 Jesteście stuknięci! Były przecieki i co? Zazdrościcie? Żałujecie, że nie skorzystaliście? Odpowiedz Link Zgłoś
lukasz_wrz Re: Jeszcze raz... 27.04.06, 22:43 A ty nie? :P Jakby były i bym z nich nie skorzystał, to bym żałował :P Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: stepsa Re: Przecieki. IP: *.adsl.inetia.pl 27.04.06, 21:07 Kaska: no właśnie o tym jest mój post!!! Chciałam interweniować!! No ale jak nikt nie chce wchodzić to bez łachy :/ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Shrek Re: Przecieki. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 21:13 Jak ktos zna sposoby i ma kontakty zna pytania... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mottyls Re: Przecieki. IP: *.28.udn.pl 27.04.06, 22:04 testu na pewno nie bedzie . Bo koszty zrobienia takiego tesu dla calego kraju nie sa male i nasz rząd nza nic nie zgodzilby sie na to!!! a poza tym nikt nie ma dowodow na przecieki. na necie to noe bylo zbytnio,a tekie ze rodzice dali swojemu dziecku bo pracujaw cke to od lat byly i beda!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ^^ Re: Przecieki. IP: *.pkp.wroc.pl 27.04.06, 22:58 ja chce powtórki.... no sorry nie sprawiedliwe......... bez przesady Odpowiedz Link Zgłoś
danusia901 Re: Przecieki. 27.04.06, 23:14 Hmmmy... No przecieki były, przecież wczoraj ktoś napisał że na 100% w pierwszym, zadaniu jest wykres... i był :/ Test był pojab*** ale sorry - nie bede go pisać drugi raz! Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: as Re: Przecieki. IP: 212.* / *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 23:30 tak trudno zgadnąć, ze będzie wykres? nie rozsmieszaj mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ja Re: Przecieki. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.06, 12:31 Chyba we wszystkich testach na początku jest wykres. Ja nie miałam żadnych przecieków, a też się tego spodziewałam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: paulinka Re: Przecieki. Chce powtórki ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 12:25 TOBIE TO CHYBA MÓZG PRZECIEKA!!! PRZEZ TAKICH ZJEBÓW GENETYCZNYCH JAK TY, 500TYS. OSOB MOZE JESZCZE RAZ PISAC EGZAMIN ;/ A JEZELI BEDZIE POWTORKA, ZYCZE CI ZEBY CIE CH.. STRZELIL, I ZEBYS MIAL/A CO NAJWYZEJ 10 PUNKTOW... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: co wy dajecie Re: Przecieki. Chce powtórki ! IP: *.nat.renicom.pl 28.04.06, 13:40 popieram Paulinka! przecieki beda zawsze czy chcecie tego czy nie. a co do poziomu trudnosci testu to przeciez nie zrobia rok w rok testu na tym samym poziomie. raz bedzie latwiejszy raz trudniejszy. chyba ze wolicie zeby co roku byly trudne to byscie sie przyzwyczaili i nie pisalibyscie takich farmazonow o powtorce testu :/ moim zdaniem testy byly dosyc trudne ale przeciez taki sam poziom byl dla wszystkich a nie tylko dla was! poprostu w szkolach beda mniejsze progi punktowe i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Q Re: Przecieki. Chce powtórki ! IP: *.smstv.pl 28.04.06, 14:41 Popieram przedmówcę/czynię! Z racji, że wszyscy będa mieli mniej punktów, w szkołach tez będą mniejsze progi punktowe. Martwią się ci, co nie myślą logicznie i co za tym idzie- źle napisali test. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Uczennica Re: Przecieki. Chce powtórki ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.06, 14:46 zgadzam sie test był dostepny na necie i nic tego nie zmieni ja go nie widziałam wczesniej ale wiem ze sie ukazał dowiedziłam sie po fakcie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: iwa Re: Przecieki. Chce powtórki ! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 28.04.06, 18:16 aby to zgłosić trzeba mieć jakieś dowody;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Daniel Re: Przecieki. Chce powtórki ! IP: *.chello.pl 28.04.06, 18:47 ludzie,jakby sie zastanowic to egzamin byl prosty,na beczke mielismy wzory,przeksztalcanie wzoru to chyba nie jest w liceum?to z dachem bylo proste,choc zrobilem tylko polowe(przez stres zpomnialem i nie pomyslalem dobrze,ale uwazam ze to bylo banalne),tw pitagorasa jest takie trudne?z procentami to tez nie jest chyba jakies niewiadomo co?z fizyki byly wzory,tylko pod kaloryfer trzeba bylo znac.ja mysle ze dostane ze 45 pkt z matmy choc gdyby nie stres to powinno byc 49.ale trudno,dobre i te 45,wiec wszyscy debile ktorzy chca powtorki zastanowcie sie a nie bredzicie glupoty,bylo sie uczyc i pomyslec troche.... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: agulina Re: Przecieki. Chce powtórki ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 18:24 No co wy??? Po co powtarzać ten głupi egzamin zawsze są przecieki!! Chcecie jeszcze raz się stresować?? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: agulina Re: Przecieki. Chce powtórki ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 18:32 Sory błąd jeszcze raz! jeszcze raz!>....:D Odpowiedz Link Zgłoś