Dodaj do ulubionych

Był przeciek czy nie?

• Gość: ktoś Re: Był przeciek czy nie? IP: *.osiedle.net.pl 06.05.04, 21:41
      huja zadnego przecieku kurwa nie było..pierdolą farmazony żeby na gazetce i w
      szkołach afere zrobić sie pospuszczać..jaka łechta pomyślcie sama by
      powiedziała i hmm w sumie chwaliła sie ze ma "przeciek"czy temat
      rozprawki..pzeciez to niemozliwe
      • Gość: QrYcK Re: Był przeciek czy nie? IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 06.05.04, 22:21
        ktos chciał sie zemiscic na szkole skoro odchodzi to huj mu zalezy a wszyscy
        uwierzyli gówno prawda
    • Gość: dziecko z 18 Re: Był przeciek czy nie? IP: *.osiedle.net.pl 06.05.04, 21:47
      Niewiem co za debil z mojej szkoly pochwalil sie mielismy temat ale mielismy
      jezli juz do tego doszlo to mielismy i co ja osobiscie nie uwierzylam w niego
      bo myslamz e to kolejny kit bo juz rozne chodzily tematy po necie ja dostalam
      temat po 21 na gg od paru osobo:p. Dlamnie to glupie po co wogule na ten temat
      gadac ze my kity sadzimy z tym przeciekiem chyba my wiemy najlepij jak bylo
    • Gość: lol Re: Był przeciek czy nie? IP: *.osiedle.net.pl 06.05.04, 21:48
      patzre ze 18 pg robi sie slawne hehehe nom moja krew hehhe!!!!
    • Gość: Nika Szkoda że nikt nie wysłał mi tematu rozprawki!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 21:48
      Szkoda że nikt nie wysłał mi tematu rozprawki!!!
    • Gość: Aga Re: Był przeciek czy nie? IP: *.smstv.pl / *.smstv.pl 06.05.04, 21:51
      To nie sprawiedliwe powinnismy wszyscy powtórzyć tan egzamin a nie!!!!!!!!!!!
      Ake ja nie mam pewnosci czy to prawda!!!!!!!!! Ale nie powinno tak
      być!!!!!!! SPRAWIEDLIWOŚĆ MUSI BYĆ!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: forum Re: Był przeciek czy nie? IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 21:59
        NIE MA SPRAWIEDLIWOŚCI
        • Gość: sandra Re: Był przeciek czy nie? IP: *.delfnet.pl / 213.17.198.* 06.05.04, 22:19
          boze swiety dajcie spokoj!!!! juz jest po testach nie ma co ich wspominac. i
          prosze te osoby ktore sie niby podpisuja ze cala polska chce pisac jeszcze raz
          test zeby siedzialy cicho!!! nie bede jeszcze raz przezywala tego stresu!!! a
          poza tym robicie jakies wielkie halo dookola tych niby przeciekow! oskarzenia
          takie rzucaja zazwyczaj ludzie glupi i ci, ktorzy sie nie uczyli(taki sam
          przypadek byl w mojej szkole:P) wiec prosze was zebyscie dali sobie spokoj i
          cieszyli sie koncem egzaminow (nareszcie :)
    • Gość: @ Re: Był przeciek czy nie? IP: *.torun.mm.pl 06.05.04, 22:14
      co za kretynstwo pisalo tego newsa? ;]
      • Gość: sandra Re: Był przeciek czy nie? IP: *.delfnet.pl / 213.17.198.* 06.05.04, 22:20
        GDYNIA GÓRĄ!!!!! :):):):):):):):):):):):)
      • Gość: dziecko z 18 Re: Był przeciek czy nie? IP: *.osiedle.net.pl 06.05.04, 22:24
        BUhahahah to jest wszytko smieszne co piszecie ale wiecie co w mojej szkole sa
        takie powalone kujony ktore nie znaly tematu i niezabardzo im poszla rozprawka
        i specjalnie to rozglosili zebysmy pisali jeszcze raz a ta debilka co puscila
        pare dla gazety jutro zgnebie w budzie debilka DAJCIE SE SPOKOJ JUZ Z TYM byl
        przeciek i co z tego nie nasza wina tylko kuratorium tam szukajcie winnego a
        nas zostawcie w spokoju ja moge pisac jeszcze ras mi to wisi
      • Gość: ****** Re: Był przeciek czy nie? IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 06.05.04, 22:29
        Przeciek przeciek- wszystko może się zdarzyć!! Ale czemu winą obarcza się
        uczniów, przecież układanie egzaminów nie należy do naszych obowiązków i tylko
        osoby z Komisji maja z nimi styczność~!!!PRzeciek musiał wyjść z Kuratorium i
        tam szukajcie winnych!!!!!!!!!
    • Gość: b-stoczanin Re: Był przeciek czy nie? IP: *.osiedle.net.pl 06.05.04, 22:23
      na 100% był przeciek ale ja nie skorzystalem bo myslalem ze tego nie bedzie :D
    • Gość: Uczen PG18 Re: Był przeciek czy nie? IP: *.osiedle.net.pl 06.05.04, 22:47
      Był przeciek... Naprawde... 3/4 szkoły znało pytania....!!
    • Gość: b-stoczanin Re: Był przeciek czy nie? IP: *.osiedle.net.pl 06.05.04, 22:51
      Co ty wkrecasz kurde ja sie w 18 ucze i jakos nie wiedzialem dzien przed zadne
      3/4 szkoly najwyzej 3 lub 4 klasy a od kogo to powaznie nie wiem ...... na 100%
      pare klas mialo wiezcie nie wiezcie ale chyba i tak ci co nad tym pracują
      szybciutko wszystkiego sie dowiedzą :] watpie ze pisac jeszcze raz bedziemy
      tylko straszyc bedą

• Gość: dziecko z 18 Re: Był przeciek czy nie? IP: *.osiedle.net.pl 06.05.04, 22:57
        No i dobrze mielismy temat i tyle a wy jestecie po prostu zazdrpsni ze my
        mielismya wy nie my jestesmy MASTA i potrafimy przekazac dla innych temat a
        jak macie kolegow , kolerzanki ktorzy wam nie przekazuja nic to podziekujecie
        im i zmiencie towarzystwo:P:p;P
      • Gość: Gal Re: Był przeciek czy nie? IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 06.05.04, 22:58
        Tak... wiecie? Sami sobie grób kopiecie... mówcie wiecej... mówcie nazwiska.
        Myślicie ze Ci co będą badać tą sprawe nie mają internetu? Odrazu lukną na tego
        typu forum a zwłaszcza ze to wyszło z netu... Powodzenia na ponownym egazminie
        bo chyba was nie minie po tym jak sie tym szczycicie. Pozdro...
    • Gość: Paff.... W Europie takie rzeczy sie nie dzieja... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.05.04, 22:55
      tylko na dzikim wschodzie...pozatym co za debil przyznalby sie do tego ze znal
      temat rozprawki...DO Wrocławia nie dotarło...i to się nazywa EUROPA!
    • Gość: Uczennica IIIa TL Re: Był przeciek czy nie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 22:57
      Oczywiście ż ebył teraz każdy egzaminato z akase zrobiw szytko zresztą mam
      sioistre cioteczna w BiałymstoQ która psial test i jakoś wiediala team
      rozprawkia ona by mnei chyab nie kłamała!! i Qrwa Niech Kraków i Białystok
      pisza od nowa tetay i neihc Qrwa Krakó nie tworzy ich !! bez przesady Qrwa !!
      Taks amo LO w Toamsoziw elUbelskim piali testy 80 osób na hali i 5 osob w
      komisji no chyab lekka przesada Qrwa oni łazili po klasie a ja Qrwa Liczylam
      sama na siebie nawet głowy w bok nie mogłam Qrwa nawet po jakiego chuja robicie
      te testy ! ! a na dodoatek dajcie cos normalnego bo ja z gegry zielona
      zreszt.a cale moje GIm bo mmay takich anuczycieli ż ewole nie móić a Pani od
      Matematyki to mówiłą ze zadanie ma źle oan sma nie umie matmy a mi mówi ż emam
      dobrze oj wogle ja che pisac od nowa tetay a w sumie mam około 80 pkt ale to
      źle bo j che isc do dorbrego Liceum !!!! narka
      • Gość: MaciekJ Re: Był przeciek czy nie? IP: 80.48.192.* 06.05.04, 23:30
        Qrwa!!!!!!!!

Poskielgo w zskoel nei maiłaś??
    • Gość: Aśka z 18 PG NĘDZA !!! IP: *.osiedle.net.pl 06.05.04, 23:03
      Po pierwsze chciałabym zauważyć, że artukuł jest beznadziejny, nie pisze się
      WPIER tylko NAJPIERW :)) no ale cóż przecież jesteśmy tylko marnymi 16-latkami.
      Co my możemy wiedzieć :P

Nie zgadzam się z tym żeby wszyscy pisali jeszcze raz, to nie jest wina
      gimnazjalistów to po pierwsze, a po drugie nie kazdy znał temat. Dlaczego mamy
      cierpieć za innych.
      To były tylko 4 godziny pisania, a tyle dni nerów, nauki, powtarzania.

W "osiemnastce" pilnowali nas z każdej strony, było bardzo dużo komisji i
      siedzieli nawet na trybunach, ściągnąć się poprostu nie dało, a napewno nie z
      gotowca!! [to już przeszło wszelkie granice]. W szkole jest bardzo dużo
      uczniów ze 2 tysiące. Nie możliwe, że niektórzy wiedzieli, a niektórzy nie.
      Wiadomości przez gg rozprzestrzeniają się w mgnieniu oka. Jeżeli były by u nas
      to u większości szkół też.

Nie zgadzam się także z tym, że osoby które dostaną 16-13 pkt. z rozprawki
      powinny pisać jeszzce raz. Na próbnym miałam 14/16 i pisanie takiego typu
      tekstów nie sprawia mi większych problemów. Jeżeli ktoś tak bardzo chce, proszę
      bardzo, niech pisze. Proste, niech się przyzna, że ściągną to powtórke będzie
      miał załatwioną. Debilizmem będzie to jeżeli będzie trzeba pisać drugi raz,
      znowu wszyscy razem na tych samych miejscach, denerwując się jeszcze bardziej.

Przez GG będą sprawadzać? BANAŁ! Nie mają prawa sprawdzać wiadomości, są
      prywatne i nikt nie powinien ich czytać. Możecie mnie pocałować gdzieś!

Ostatnia sprawa. Proszę nie obrażać wszystkich uczniów gim nr. 18 bądz
      białostoczan, krakowian i innych ludzi bezpodstawnie zamieszanych w te całe
      przedstawienie. Powiedziała to jedna osoba, a nie wszyscy. Niech teraz ten ktoś
      się wstydzi taką bezmyślnością i kretyństwem, nie mieszać w to innych.

Nie róbcie z niczego, coś...
      • Gość: ktoś pg18 Re: NĘDZA !!! IP: *.osiedle.net.pl 07.05.04, 00:26
        przecież to jest wina jednego reporterka, który chciał poprostu dostać wiecej
        za sprawe i wie dobrze, że mu to nie wyjdzie. Zgadzam sie z Anią. W szkole to
        my sie dowiadujemy od innych szkół, że zaistniała taka sytuacja."Dobrze
        wiedzieć:/".."(..)nie!Ja nie bedę pisał jeszcze raz tego egzaminu, nie mogą
        tego zrobić!!!!"takie oto hasła padały po egzaminie nastepego dnia. Zastanówcie
        sie co wy chcecie z tego mieć, co wam to da?!Ze w gazetce napiszecie?!Piszcie o
        morderstwach, gwałtach kradzieży i polityce a nie sie grzecznie mowiąc
        przyczepiliście do Białegostoku czy Krakowa.I niech te paróweczki i te co
        uważają sie za najmądrzejsze, czyli warszawianeczki nie kozaczą tak przed
        monitorkiem pisząc na inne miasta, bo same na pewno nie chciałyby tego pisać!!!
    • Gość: ja Re: Był przeciek czy nie? IP: *.euro-net.pl 07.05.04, 08:51
      buehehehe a właśnie że był przeciek!!
    • Gość: Dariushek:] Re: Był przeciek czy nie? IP: 81.15.254.* 07.05.04, 09:39
      Qrwa poco sie przyznawaliscie :P
    • Gość: miki Re: Był przeciek czy nie? IP: *.dolsat.pl / 81.15.194.* 07.05.04, 10:14
      Nie wiem czy był ale istnieje duże prawdopodobieństwo, co roku jest podobnie i
      po co te wszystkie egzaminy.Marnowanie czasu i stres dla normalnych i uczciwych
      uczniów.
      Trzymajcie się.
      • Gość: Aśka Re: Był przeciek czy nie? IP: *.osiedle.net.pl 07.05.04, 11:33
        Ta gazeta już sama nie wie co pisze, chyba powinni zmienić redakcje. Pozatym
        nie większość uczniów z naszego gim. to powiedziało tylko 1 lub 2, a to chyba
        różnica [hee no może nie dla wykształconych reporterów:|] odwalcie się ode tego
        całego zamieszania. Pozatym część matematyczna wyszła z Torunia [szkoda że do
        mnie nie doszło :> :D] ciekawe dlaczego tam nie mają zamiaru zrobić powtórki.

A ile błędów jest w tych artykułach, aż czasami zastanawiam się czy to jest
        napewno gazeta prowadzona przez dorosłych. Życze wam bankructwa, bo sprzedając
        takie gówno daleko nie zajdziecie [pozatym macie tak beznadziejną tą gazetę, że
        tylko ręce się od niej brudzą, a żadnego pożytku i tak z nich nie ma]

Droga gazeto JESTESCIE BEZNADZIEJNI DNO DNO DNO !!!
        gazeta jak wino za 4.99

lol pozdroo :)
    • Gość: Gośc Re: Był przeciek czy nie? IP: 80.50.168.* 07.05.04, 13:46
      Moim zdaniem jest to niemożliwe, że wogóle doszły do kogoś te
      informacje ,ponieważ wszystkie prace były zaklejone.
      A jak chcą to niech piszą drugi raz i tyle !!!!!!!!!
    • Gość: xxx Re: Był przeciek czy nie? IP: *.spox.org / *.org 07.05.04, 14:12
      Ja wiem jak było!!!! prawda jest taka że Bialystok znal temat rozprawki i mial
      ulatwione zadanie(16 pkt do przodu) Moim zdaniem czesc humanistyczna powinna
      byc anulowana i wszyscy powinni pisac jeszcze raz!!!! Ja zdenerwowana pisalam
      rozprawke i sie martwilam aby nie zawalic 16 pkt a kto inny znal temat...?! TO
      NIESPRAWIEDLIWE.
      CHCEMY PISAC JESZCZE RAZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Aśka Re: Był przeciek czy nie? IP: *.osiedle.net.pl 07.05.04, 17:32
        wes zamknij ta morde .. bo huj co sie znasz nie bylo przeciekow a jak cos to
        napewno nie caly bialystok je mial bo pochodze z tego miasta i nie mialam
        tego ... i tez pisalam samodzielnie ... wiec zamknij gebe jak sie nie znasz ...
        skoro uwazasz ze nie sprawiedliwe to pisz jeszcze raz problem masz... moze
        dadza ci inny temat na rozprawke .. nie uogolniaj tak tego ...
    • Gość: ~`~`~`~`~`~`~`~` Re: Był przeciek czy nie? IP: *.osiedle.net.pl 07.05.04, 14:22
      krakuska !!!! nie pisz lepiej nic jak nie jestes wtajemniczona (m
      boroffik )!!!!!!!! nie wiesz wszystkiego co inni robia !!!!!!!
    • Gość: Agata Re: Był przeciek czy nie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.04, 15:36
      nie było przecieku? polemizowała bym nad tym.
      Ale tak szczerze, drodzy gimazjaliści,jak przebiegł u was egzamin?
      W Słupskich gimnazjach hałasy na sali, wszyscy ściągali jak się dało.
      Wylosowałeś miejsce wśród matołów? przykro nam bardzo, poprostu nie dostaniesz
      się do lepszego LO bo reszta miała szczęście. Dziś znowu następna afera wyszła
      na jaw. Nauczyciel podpowiada uczniowi. Najprawdopodobniej sprawa zostanie
      przyciszona. Niektórzy uczniowie twierdzą, że znali niektóre pytania z testu
      humanistycznego.

• Gość: zdołowana Ludzie to nie sprawiedliwe !!!! IP: *.osiedle.net.pl 07.05.04, 16:01
        Weźcie przestańcie ja nic nie wiedizałam o tym jaki będzie temat na egzaminie
        (jestem z 18pg) =/ no i co mam pisać przez jakiś idiotów jeszcze raz ?! nie mam
        mowy !!! średnio mi poszło ale nie będe pisac jeszcze raz bo na to nie
        zasłużyłam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: panienka z Białego Re: Był przeciek czy nie? IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 07.05.04, 16:05
      Był... Lipa tylko,że ja i wileu innych dowiedzieliśmy się o temacie przed
      wejściem do sali,wiec mi to nic nie dlao :/ sama napisalam test i nie mam siły
      go powtarzać :(
    • malutka_88 :[ ! ! ! 07.05.04, 16:15
      Ludziki nie fiem o czy wy woogle gadacie ..... lepiej skonczcie ten guuuupi
      temaciq ... bo chyba nie chcecie pisac jesce raz :> ?? mi tak zle poszły ale
      mimo systkoo drugi raz nie chce pisac :P pozdroo dla systkich NORMALNYCH
      gimnazjalistuf :*

P.S a cio do tych osób cio siem przyznały na forum ze znały pytania --->
      normalnie GRATULACJE !!! :/ fiecie nie ma siem czym chwalic... bo jeśli nawet
      znaliscie te pytanka to wam doopsze poszłooo wiec powinnicie siedziec cichoo i
      świętować udany examin !!
      • Gość: dziecko z 18 Re: :[ ! ! ! IP: *.osiedle.net.pl 07.05.04, 16:55
        No niestety koniec dzieciaczki tematu przyszla decyzja z Warszawy nie piszemy
        jeszcze ras cieszcie sie i radujcie. Ja niebede chcialam jeszcze ras pisac bo
        zle mi poszlo :p:p;P a zauwazcie ze jak cos by cala Polska pisalanie nie tylko
        my :p;P:p;P Dowidzenia w nasteppnym glosnym temacie przez ta zjebana gazetke
        Szukajcie sensacji gdzie indziej a od naszego gim wara to porzadne gimnazium a
        nie jakichs cweli
    • Gość: Kasia Re: Był przeciek czy nie? IP: *.elomza.pl / 80.51.241.* 07.05.04, 16:26
      Wiadome było, że i tak ktoś będzie znał temat rozprawki, co prawda ja nie
      znałam, ale tak samo byłow w tamtym roku, przecież też było wiadomo jaki będzie
      tamat rozprawki. Więc nic nowego. Jestem tylko ciekawa skąd ten ktos to miał.
      Zapewne jakieś znajomości były, aby zdobyc temat.
    • Gość: ----------- ja wiem jak bylo naprawde!!!!! IP: *.spox.org / *.org 07.05.04, 16:46
      prawda jest taka ze Bialystok znal temat rozprawki !!! Nie wiem skad ale jestem
      pewna na 100% (sama slyszalam od mieszkancow Bialegostoku) Uwazam ze jest to
      niesprawiedliwe i wszyscy powinni jeszcze raz pisac czesc humanistyczna!!!!!!!
      Gdybyscie durnie siedzieli cicho to nikt by sie nie dowiedzial...ale sami
      chcieliscie.Uwazam ze komisja powinna anulowac te testy BO NIEKTORZY SOBIE
      PRZYSZLI I SPOKOJNIE NAPISALI ROZPRAWKE (16 PKT DO PRZODU) A INNI SRALI W GACIE
      (bo tak sie bali aby nie stracic 16 pkt)

a tak w ogole to podobno z matmy tez ktos tam znal pytania, ale tego nie jestem
      taka pewna...lecz jezeli chodzi o test humanistyczny 100000000000000%
      PRAWDAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Aśka Re: ja wiem jak bylo naprawde!!!!! IP: *.osiedle.net.pl 07.05.04, 17:43
        zakmnijcie sie wreszcie ... Białystok znał pytania ... cały Białystok to nie
        jest tylko kilka osób jakbyś nie wiedziała ... niektórzy nie znali i normalnie
        pisali rozprawke ... ja nie znałam i nie srałam w gacie ... to że ty masz takie
        problemy to nie moja wina ... ten komu takie rzeczy nie sprawiaja trudnosci
        czul sie normalnie ... I ZAMKNAC SIE WRESZCIE I NIE JECHAC PO BIALYM ... BO
        KILKA OSOB TO NIE CALE MIASTO ... !!
      • Gość: REDEK spadaj IP: *.swic.dialup.inetia.pl 07.05.04, 20:54
        idiotko chcesz pisz sama ja pytań nie znalem i nie chcę pisać jeszcze raz więc
        zatkaj jadaczke
      • Gość: ---___---- Re: ja wiem jak bylo naprawde!!!!! IP: *.osiedle.net.pl 08.05.04, 15:40
        Jezu ale Ty glupia jestes;/ ze Biały znał pytania a Ty nie to nie jest niczyja
        wina tylko Twoich znajomych ze Ci nie powiedzieli:P
        a jestem ciekawa czy bys pisala to samo gdyby poszedł Ci dobrze...
        jak mozna pisac ze chce sie przezywac to gówno jeszcze raz,tylko tym razem dwa
        razy wieksze strasy itp.
        DEBILIZM!!
    • Gość: uczennica PG18 Nie piszemy drugi raz humana->dezycja z Wa-wy=]] IP: *.osiedle.net.pl 07.05.04, 16:49
      Moi drodzy wszyscy ktorzy pragneli,aby moje gimnazjum lub cala Polska pisala
      egzamin to sie chyba rozczaruja:P:P wlasnie wyszla decyzja z warszawy ze nie
      piszemu drugi raz!!=]]]
      Po prostu niektorzy ludzie komentujace ten artykul są niemyślący.Jak mozna
      pomyslec ze chcielismy byc slawni itp. I tak w naszej szkole są rozne afery i
      wiekszosc o tym slyszalo i o nas.Ja sie bardzo ciesze ze nie piszemy nie poszlo
      mi najlepiej ale drugim razem napewno nie poszlo by lepiej.Przeciez to wiadomo
      ze dowaliliby nam takie pytania ze szok,a rozprawka by byla juz po prostu
      siwetna ze laureci z polaka mieliby problemy ze zinterpretowaniem tematu;/
      Ludzie ktorzy mowia ze cale pg wiedzialo to sie grubo myli!a to wszystko wyszlo
      z Kuratorium i niech oni za to pokutuja!
      ale na szczescie juz po wszystkim i nie ma co roztrząsać.<jupi>
    • Gość: Didi Re: Był przeciek czy nie? IP: *.osiedle.net.pl 07.05.04, 16:53
      Ludzie zadnego przecieku nie bylo !!! nic sie nie dzialo niktórzy mają po
      prostu wybujałą wyobraźnie ci co chcą jeszcze raz pisać to se coś wymyślają
      bo im test nie poszedł i to koniec tematu!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka