anetaszz
25.09.14, 10:03
Profesjonalna pomoc której z przyjemnością udzielę, przeznaczona jest dla wszystkich osób, które nie radzą sobie z pisaniem swojej pracy magisterskiej lub licencjackiej z różnych względów. Dla części z tych osób problemem jest czasochłonność przy poszukiwaniu materiałów, opracowywaniu ich. Czasem jest to praca zawodowa która uniemożliwia dodatkowe zajęcie się tekstem i spojrzenie na poruszane w nim problemy „świeżym okiem”.
Udzielam porad na wszystkich etapach pisania pracy magisterskiej lub licencjackiej, poprzez konsultacje w sprawie tematu, doboru literatury, przygotowywaniu wzoru materiału, badań, interpretacji wyników, poprawności stylistycznej.
Jestem w stanie udzielić pomocy w tworzeniu podstawy do napisania jakiegokolwiek tekstu na różnych poziomach nauczania, jednak głównym nurtem moich zajęć są prace licencjackie i magisterskie. Dlatego też zapraszam chętne osoby, kształcące się na kierunkach humanistycznych – pedagogika, psychologia, socjologia, politologia i innych do skorzystania z mojej pomocy. Udzielę również pomocy osobie, która potrzebowałaby konsultacji przy napisaniu prezentacji maturalnej, eseju czy referatu.
Zapraszam na MOJĄ STRONĘ INTERNETOWĄ