igor0123
12.03.13, 00:08
Cześć
Zacznę od tego ze to mój pierwszy post na tym forum i nie wiem czy dobrze trafiłem z działem ,ale nie znalazłem żadnego który pasowałby do tematu mojej wypowiedzi,pytania.
Jestem osobą młodą ,świeżo po maturze i podobnie jak większość moich rówieśników borykam się z problemem co dalej. Zainteresowań takich dzięki którym mógłbym zacząć zarabiać pieniądze raczej nie posiadam ,ale jestem osobą przedsiębiorczą i wydaję mi się że mam "smykałkę" do handlu i umiem dążyć do obranego wcześniej celu.
Mam możliwość zatrudnienia w rodzinnej firmie na stanowisku handlowca ,lecz nie chce z niej korzystać dopóki nie będę pewny ze jestem kompetętny w tym zakresie i będę mógł odnieść sukces.Obecnie czytam książki o tej tematyce i zamierzam wybrać się na jakiś kurs aby rozpocząć pracę.Byłbym bardzo wdzięczny gdyby ktoś doradził mi na jaki kurs się wybrać ,na którym się najwięcej nauczę i który będzie respektowany przez pracodawców oraz jaki kierunek studiów umożliwił by mi dalszy rozwój i prace w handlu.Interesuje mnie handel nieruchomościami lecz nie mam pojęcia co zrobić by móc pracować w tej branży. Pozdrawiam
Igor