Dodaj do ulubionych

plan wynikowy w przedszkolu

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.04, 08:44
Czy ktoś mi pomoże w zagadnieniu plan wynikowy w przedszkolu.Sprawa bardzo
pilna.
Obserwuj wątek
    • Gość: imienniczka Re: plan wynikowy w przedszkolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 11:35
      pierwszy raz słysze o tym- co to jest?
    • Gość: Kaja Re: plan wynikowy w przedszkolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 17:26
      Pracuje tez w przedszkolu ale nie mam pojecia o co ci chodzi, moze podaj inna
      nazwe...
      • Gość: Danka Re: plan wynikowy w przedszkolu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.04, 18:35
        Chodzi mi o taki plan tzw miesięczny dawniej czy 2 tygodniwy ale aby zawierał
        planowane wyniki umiejętności dzieci.A więc plan wynikowy.Czy wy tez takie
        musicie pisać czy tak jak dawniej
        • Gość: ewa Re: plan wynikowy w przedszkolu IP: *.238.114.44.adsl.inetia.pl 23.10.04, 19:06
          jestem załamana tym nazewnictwem, czego to jeszcze nie wymyślą. Sama pracuję w
          przedszkolu i ostatnio jesteśmy na etapie wewnatrzprzedszkolnego systemu
          zapewniwnia jakości. Czy twój problem nie polega na ujęciu celów , które
          formułowałaś w swojej pracy w formie operacyjnej czyli ; dziecko potrafi etc.
          Sama pooszukuję wieloletniego planu doskonalenia zawodowego nauczycieli
    • Gość: Kaja Re: plan wynikowy w przedszkolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 19:54
      w naszyn przedszkolu piszemy dotygodniowe plany , natomiast co miesiąc
      sprawdzamy umiejętności dzieci.Szukałam kiedys i wiele przykladowych planów
      znalazłam w internecie. Poszukaj. A czego właściwie szukasz?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka