Gość: Danka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.04, 08:44 Czy ktoś mi pomoże w zagadnieniu plan wynikowy w przedszkolu.Sprawa bardzo pilna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: imienniczka Re: plan wynikowy w przedszkolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 11:35 pierwszy raz słysze o tym- co to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: plan wynikowy w przedszkolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 17:26 Pracuje tez w przedszkolu ale nie mam pojecia o co ci chodzi, moze podaj inna nazwe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danka Re: plan wynikowy w przedszkolu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.04, 18:35 Chodzi mi o taki plan tzw miesięczny dawniej czy 2 tygodniwy ale aby zawierał planowane wyniki umiejętności dzieci.A więc plan wynikowy.Czy wy tez takie musicie pisać czy tak jak dawniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: plan wynikowy w przedszkolu IP: *.238.114.44.adsl.inetia.pl 23.10.04, 19:06 jestem załamana tym nazewnictwem, czego to jeszcze nie wymyślą. Sama pracuję w przedszkolu i ostatnio jesteśmy na etapie wewnatrzprzedszkolnego systemu zapewniwnia jakości. Czy twój problem nie polega na ujęciu celów , które formułowałaś w swojej pracy w formie operacyjnej czyli ; dziecko potrafi etc. Sama pooszukuję wieloletniego planu doskonalenia zawodowego nauczycieli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: plan wynikowy w przedszkolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 19:54 w naszyn przedszkolu piszemy dotygodniowe plany , natomiast co miesiąc sprawdzamy umiejętności dzieci.Szukałam kiedys i wiele przykladowych planów znalazłam w internecie. Poszukaj. A czego właściwie szukasz? Odpowiedz Link Zgłoś