xavier11 15.05.03, 13:30 Nasze forum - w 11 dniu działalności - znalazło się w gronie Najlepszych Forów! Podziękowania dla tebe oraz wszystkich forumowiczów, którzy przyczynili się do rozwoju i popularyzacji forum liceum. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
deithwen777 Re: w gronie najlepszych 15.05.03, 17:28 jupiiiiiiiiiiii!!!!!!!!! super ekstra i w ogole. KOCHAM FORUM LICEUM. Przy takim tempie zdeklasujemy konkurencje :) Odpowiedz Link
deithwen777 Re: w gronie najlepszych 15.05.03, 17:30 aha xavier zauwaz pewna rzecz 11 dzien dzialalnosci i numer 11 przy Twym loginie, to jakis spisek :P Odpowiedz Link
bonk_ts Re: w gronie najlepszych 15.05.03, 17:45 Moja wrodzona skromność nie pozwala mi stwierdzić , że między innym JA mam w tym sukcesie malutki udział. Oprócz pisania beznadziejnych postów , reklamuje FORUM LICEUM na forum www.wislakrakow.com , razem z kolegą Djasmo - który na ten pomysł wpadł a jam go pochwycił, znaczy pomysł żem pochwycił... Odpowiedz Link
djasmo Re: w gronie najlepszych 16.05.03, 09:48 hihaha.."mój drogi pochwycił mnie w swe ramiona (Pieśń nad Pieśniami)" - niestety teżmuszę stwierdzić, że miałem mały udział w tym haniebnym przedsięwzięciu:-) Powinniśmy iść teraz na piwo (SDM) Odpowiedz Link
kasztann44 Re: w gronie najlepszych 17.05.03, 10:29 Jednak moim zdaniem ten szalony sukces forum zawdziecza wlasnie mnie.....To ja propaguje forum wsrod znajomych.....RESPECT i pisze najfajniejsze posty...... Odpowiedz Link
deithwen777 Re: w gronie najlepszych 19.05.03, 12:41 hahahahaha fajny żart hahahahahahhahaha Odpowiedz Link
deithwen777 Re: w gronie najlepszych 19.05.03, 12:42 hahahahaha fajny żart hahahahahahhahaha kasztann Odpowiedz Link
bonk_ts Re: w gronie najlepszych 19.05.03, 19:51 tiaa Franko... tia....... nie podniecaj sie zbytnio.... szał p(ł)yt juz był ............ widze żeś sie nie załapał......... cóż... Odpowiedz Link
deithwen777 Re: w gronie najlepszych 23.05.03, 15:17 spadaj bonku zazdrosc przez Ciebie przemawia Odpowiedz Link
bonk_ts Re: w gronie najlepszych 23.05.03, 16:05 deithwen777 napisał: > spadaj bonku zazdrosc przez Ciebie przemawia Jeśli uważasz , że przemawia przeze mnie zazdrość , albo co gorsza jeszcze nutka zawiści - tak znane przecież w naszym społeczeństwie...... ...To masz k.rwa racje! ;)) Żarcik.. Doła se kopie... Znaczy mam juz doła... Fuck... Odpowiedz Link