Dodaj do ulubionych

TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!?

• Gość: zalamana Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 19:46
      masakra...jak wyszłam z sali wydawało mi się ze poszło mi dobrze ......ale
      teraz wydaje mi się że wszystko zawaliłam :/
    • Gość: AZOR [...] IP: *.pai.net.pl 26.04.05, 19:49
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • pgierjatowicz Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? 26.04.05, 19:57
        z zamknietych 20/20 otwarte git, list do nr strony dojechalem, jakos poszlo
        jutro bedzie rozpier*dolka
    • Gość: madzia Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 19:52
      Totalna zalamka zawalilam go na calej lini:(
    • sobczykmaciej Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? 26.04.05, 19:52
      REDAKTORZY??? Historia się kłania!!! Napoleon przegrał pod Waterloo, po czym
      abdykował!!! Podaliście złą odpowiedź na pytanie nr 14. Powinna być odpowiedź A.
      Z poważaniem,
      Sopel.
    • Gość: jackass heh niezle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 19:54
      a ja już sprawdziłem odpowiedzi i wyszło mi 18 na 20 z zamknięwtego. To chyba
      dobrze?? obawiałem sie jakiejś trudnej rozprwaki na poważny temat a tu prosty
      list::D ogólnie lajcik jutro będzie goprzej:\
    • Gość: szuszunia test humanistyczny IP: 217.96.6.* 26.04.05, 19:54
      jak wam poszło bo mi srednio,bardziej sie obawiam jutrzejszego
      dnia,powodzenia :)
    • Gość: LukaseQ89 Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: 213.17.136.* 26.04.05, 19:55
      Mi osobiscie poszło niezle:) wolałbym rozprawke niz list :/ ale i tak jest
      gites jutro to bedzie koszmar:] miałem troche kłopotów z zadaniami
      zamknietymi:/ ale chyba bedzie ok bedzie obrze jak napisałem ze Korona i Tron
      swiadcza.....
    • Gość: tomek1906 Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.05, 19:56
      myślę że z 40 punktów to moge mieć prawie na pewno
      czekam na test ścisły
      • Gość: Ja Pytanko: list do kolegi ;) IP: 82.160.250.* 26.04.05, 20:04
        Ale ja jestem głupia! Wszystko mam dobrze... ale zamiast listu do kolegi
        napisałam do koleżanki! Kochana Aniu!... :/ Kurde no! Jak myślicie... ile mi
        punktów zabiorą...? Pleasek napiszcie! A może nic? Bo jak było do przyjaciela
        to przyjacielem też jest dziewczyna... A pozatym ja nie mam kolegów tylko
        koleżanki :D
        • sonifizzle Re: Pytanko: list do kolegi ;) 26.04.05, 20:10
          Ja też napisałam do koleżanki no ale bez kitu na pewno uznaja to chyba nie jest
          istotne kolega czy koleżanka?
        • sonifizzle Re: Pytanko: list do kolegi ;) 26.04.05, 20:12
          Nie no bez kitu ja też napisałam do koleżanki i chyba tego nie biora pod uwage
          jako bład? Bo to nie jest chyba istotne?
        • Gość: Bonsai Re: Pytanko: list do kolegi ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 20:51
          Co do kolegi / kolezanki, to mysle ze to chyba istotnie nie jest :D Ja napisalam do Hansa (bo mial to byc kolega z zagranicy w koncu, nie?)
      • Gość: AGM -reprezentant Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.kosson.com 26.04.05, 20:06
        test łatwy, temat przewodni w miarę ,dłuższa forma wypowiedzi wręcz śmieszna.

wynik oscylować bedzie w granicach 43-46 .Prawdziwy test jednak jutro i nie
        ma sie co oszukiwać:-(((((
    • Gość: zxcv26 Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.05, 19:56
      Kto ma odpowiedzi na matme to snape88@poczta.fm
      Dzięki!!!!!!!!!
    • Gość: Monika Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.osmiornica.int.pl 26.04.05, 19:57
      Test był łatwy z zamkniętych mam maxa
    • Gość: dEmBsKi Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.05, 19:59
      Spodziewałem się, że to będzie o wiele ttrudniejszy test (szczególnie po
      powtórkach, na których nic nie kumałem :P) i bardzo cieszę się, że długą formą
      wypowiedzi był list - teraz mogę bez przeszkód wyśmiać moją nauczycielkę
      polskiego, która dałaby sobie głowię uciąć, że będzie rozprawka :) Już na
      szczęście mam luz, bo jestem laureatem olimpiady matematycznej i nie piszę
      jutrzejszego testu :D. Uczcie się na jutro!!
      • Gość: Tomcio Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.bielsko.msk.pl 26.04.05, 21:11
        A myślisz Wojciech, że ja coś rozumiałem? Z tasiora będziemy się śmiać razem! :)
        Ty się lepiej módl za naszych kolegów, co by im dobrze poszło.
    • Gość: ziuta Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 20:00
      e typy jakl sprawdzić odpowiedzi???/
      • Gość: OLLA tron IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 20:06
        boże, czy oznakami władzy może być tron i korona? powiedzcie ze tak,bo dla mnie
        to na berło w ogóle nie wyglądało.a ojciec jest podmiotem lirycznym w tym
        wierszu????????
        • Gość: LJ Re: tron IP: *.master.pl 26.04.05, 20:25
          No właśnie to berło takie "nieberłowate" było... ja napisałem jako drugie to
          godło, które też trzymał.

No chyba tak, chyba ojciec był podmiotem lirycznym. Ujawnia się w ostatnim
          wersie ostatniej strofy, a kim jest wywnioskowywujemy z tytułu wiersza :)
      • sonifizzle Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? 26.04.05, 20:07
        najgorzej będzie jutro <massacre> nienawidzę chemii i fizyki.

P.S. Gratulacje dla Olimpijczyka i Laureata konkursu matematycznego !
        Hehe ja jestem laureatką Konkursu z Języka Niemieckiego jednak to z niczego
        mnie nie zwalnie nawet mi tych punktów nie daje bo to nie przez Kuratora
        Oświaty organizowane tylko przez Związek Nauczycieli Języka Niemieckiego... :(
        I to jest sprawiedliwośc na tym swiecie. Normalnie na język przychodzą mi same
        przekleństwa ...
    • Gość: justynkaaa [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 20:04
    • asiakaczynska Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? 26.04.05, 20:05
      hej a wyseszz mi ten test?? i odp
    • Gość: Stacher Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 20:06
      Ja z zamknietych mam max. Otwarte też mi poszly dosyc. Troche się wkurzylem na
      tą interpretacje wiersza Miłosza, ale chyba nie będzie tak najgorzej...Jestem
      ciekaw co z pracami stylistycznymi. Z próbnego mialem 48 (z polaka)
    • Gość: Ad&s!a human za nami ;P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 20:09
      szczerze mówiąc liczyłam, ze na egzaminie znajdzie się rozprawka... a tu miłe
      zaskoczniee... ! :] Mysle, ze ne bedzie taQ źle... Tylko że mogłam zawalić na
      krótkich zadaniach- otwartych :/
    • Gość: bleee ekhm.. IP: *.kalisz.mm.pl 26.04.05, 20:11
      A ja o dziwo nie mialam zadnego bledu w zadaniach zamknietych ^^. Zreszta nie
      byly one takie trudne.. gorzej z tym wierszem.. ekhm.. no, ale sie zobaczy ;)
      moze jakies 40 punktow mi dadza ;d
    • Gość: Mika Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 20:12
      Zamkniete chyba bezblednie jesli dobrze pamietam jak zaznaczylam zobaczymy co z
      otwartymi....
      • Gość: Ariel Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 20:19
        Mam odpowiedzi do wszystkich pytań z testu humanistycznego. Ja ktoś chce to
        prosze dać znać na moje GG - 7165974.
    • Gość: MoNiŚkA Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.elpos.net / *.elpos.net 26.04.05, 20:17
      Ja też już jestem po... :P Nie chcę nic mówić, ale był jakiś podejrzanie łatwy.
      Oby jutrzejszy też taki był. Życzę powodzenia wszystkim trzecioklasistom :)
      Pozdrawiam :*
    • Gość: Agusia HUMAN?? OKI!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 20:21
      Ej ludzie u mnie było na serio oki. Spodziewałam się czegoś trudniejszego!
      Tylko ciekawe jak będzie jutro. 3majcie sie wszyscy!!!
    • Gość: Baska Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.is.net.pl / 217.144.192.* 26.04.05, 20:31
      Nie jestem pewna czemu ten test taki dziwnie latwy, a moze podchwytliwy?? Oby
      bylo dobrze
    • Gość: POLONIA WAWA [...] IP: *.aster.pl 26.04.05, 20:37
    • Gość: Jasiu Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 20:38
      Ja mam nadzieje że dobrze wypadne. bo było banalne!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: haesaa Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.war.pl.prserv.net 26.04.05, 20:39
      Test był banalny, mam 20/20, z otwartymi gorzej, zrobiłam chyba z 4 błędy,
      natomiast plan i list były miłym zaskoczeniem.
      Czy gdzieś będzie zamieszczony oficjalny klucz punktacji zadań otwartych?

Pozdrawiam i życzę powodzenia jutro :)
    • Gość: poziomka Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 20:44
      Test był zaj*****cie łatwy!!! Z tego co widze to miałam wszystkie odpowiedzi
      dobrze, a na prawde nie jestem kujonem...
      • Gość: Magda :) Test był łatwiejszy ponieważ nie było rozprawki! IP: *.rev.vline.pl 26.04.05, 20:53
        Wydaje mi się że test który pisalismy dzisiaj był prostrzy od tego
        zeszłorocznego i próbnego ponieważ zamiast rozprawki trzeba było napisać list.
        Wierzę w siebie chociaż nie chcę chwalić dnia przed zachodem słońca!
      • lila.83 O KTOREJ WYNIKI NA STRONIE GAZETY??? 26.04.05, 20:59
        mam pytannko o ktorej beda wyniki na stronie gazety? a moze juz gdzies sa te
        wyniki??? da wszystkich grup.
        • Gość: JA ILE GRUP?????????????????????????????????????????? IP: *.olsztyn.mm.pl 26.04.05, 22:43
          ILE BYŁO GRUP NA TEŚCIE?????// I O KTÓREJ JUTRO BEDĄ WYNIKI :>
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka