Gość: zalamana Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 19:46 masakra...jak wyszłam z sali wydawało mi się ze poszło mi dobrze ......ale teraz wydaje mi się że wszystko zawaliłam :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AZOR [...] IP: *.pai.net.pl 26.04.05, 19:49 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pgierjatowicz Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? 26.04.05, 19:57 z zamknietych 20/20 otwarte git, list do nr strony dojechalem, jakos poszlo jutro bedzie rozpier*dolka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 19:52 Totalna zalamka zawalilam go na calej lini:( Odpowiedz Link Zgłoś
sobczykmaciej Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? 26.04.05, 19:52 REDAKTORZY??? Historia się kłania!!! Napoleon przegrał pod Waterloo, po czym abdykował!!! Podaliście złą odpowiedź na pytanie nr 14. Powinna być odpowiedź A. Z poważaniem, Sopel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jackass heh niezle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 19:54 a ja już sprawdziłem odpowiedzi i wyszło mi 18 na 20 z zamknięwtego. To chyba dobrze?? obawiałem sie jakiejś trudnej rozprwaki na poważny temat a tu prosty list::D ogólnie lajcik jutro będzie goprzej:\ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szuszunia test humanistyczny IP: 217.96.6.* 26.04.05, 19:54 jak wam poszło bo mi srednio,bardziej sie obawiam jutrzejszego dnia,powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LukaseQ89 Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: 213.17.136.* 26.04.05, 19:55 Mi osobiscie poszło niezle:) wolałbym rozprawke niz list :/ ale i tak jest gites jutro to bedzie koszmar:] miałem troche kłopotów z zadaniami zamknietymi:/ ale chyba bedzie ok bedzie obrze jak napisałem ze Korona i Tron swiadcza..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek1906 Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.05, 19:56 myślę że z 40 punktów to moge mieć prawie na pewno czekam na test ścisły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Pytanko: list do kolegi ;) IP: 82.160.250.* 26.04.05, 20:04 Ale ja jestem głupia! Wszystko mam dobrze... ale zamiast listu do kolegi napisałam do koleżanki! Kochana Aniu!... :/ Kurde no! Jak myślicie... ile mi punktów zabiorą...? Pleasek napiszcie! A może nic? Bo jak było do przyjaciela to przyjacielem też jest dziewczyna... A pozatym ja nie mam kolegów tylko koleżanki :D Odpowiedz Link Zgłoś
sonifizzle Re: Pytanko: list do kolegi ;) 26.04.05, 20:10 Ja też napisałam do koleżanki no ale bez kitu na pewno uznaja to chyba nie jest istotne kolega czy koleżanka? Odpowiedz Link Zgłoś
sonifizzle Re: Pytanko: list do kolegi ;) 26.04.05, 20:12 Nie no bez kitu ja też napisałam do koleżanki i chyba tego nie biora pod uwage jako bład? Bo to nie jest chyba istotne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bonsai Re: Pytanko: list do kolegi ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 20:51 Co do kolegi / kolezanki, to mysle ze to chyba istotnie nie jest :D Ja napisalam do Hansa (bo mial to byc kolega z zagranicy w koncu, nie?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGM -reprezentant Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.kosson.com 26.04.05, 20:06 test łatwy, temat przewodni w miarę ,dłuższa forma wypowiedzi wręcz śmieszna. wynik oscylować bedzie w granicach 43-46 .Prawdziwy test jednak jutro i nie ma sie co oszukiwać:-((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxcv26 Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.05, 19:56 Kto ma odpowiedzi na matme to snape88@poczta.fm Dzięki!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.osmiornica.int.pl 26.04.05, 19:57 Test był łatwy z zamkniętych mam maxa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dEmBsKi Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.05, 19:59 Spodziewałem się, że to będzie o wiele ttrudniejszy test (szczególnie po powtórkach, na których nic nie kumałem :P) i bardzo cieszę się, że długą formą wypowiedzi był list - teraz mogę bez przeszkód wyśmiać moją nauczycielkę polskiego, która dałaby sobie głowię uciąć, że będzie rozprawka :) Już na szczęście mam luz, bo jestem laureatem olimpiady matematycznej i nie piszę jutrzejszego testu :D. Uczcie się na jutro!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomcio Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.bielsko.msk.pl 26.04.05, 21:11 A myślisz Wojciech, że ja coś rozumiałem? Z tasiora będziemy się śmiać razem! :) Ty się lepiej módl za naszych kolegów, co by im dobrze poszło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziuta Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 20:00 e typy jakl sprawdzić odpowiedzi???/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLLA tron IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 20:06 boże, czy oznakami władzy może być tron i korona? powiedzcie ze tak,bo dla mnie to na berło w ogóle nie wyglądało.a ojciec jest podmiotem lirycznym w tym wierszu???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJ Re: tron IP: *.master.pl 26.04.05, 20:25 No właśnie to berło takie "nieberłowate" było... ja napisałem jako drugie to godło, które też trzymał. No chyba tak, chyba ojciec był podmiotem lirycznym. Ujawnia się w ostatnim wersie ostatniej strofy, a kim jest wywnioskowywujemy z tytułu wiersza :) Odpowiedz Link Zgłoś
sonifizzle Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? 26.04.05, 20:07 najgorzej będzie jutro <massacre> nienawidzę chemii i fizyki. P.S. Gratulacje dla Olimpijczyka i Laureata konkursu matematycznego ! Hehe ja jestem laureatką Konkursu z Języka Niemieckiego jednak to z niczego mnie nie zwalnie nawet mi tych punktów nie daje bo to nie przez Kuratora Oświaty organizowane tylko przez Związek Nauczycieli Języka Niemieckiego... :( I to jest sprawiedliwośc na tym swiecie. Normalnie na język przychodzą mi same przekleństwa ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justynkaaa [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 20:04 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
asiakaczynska Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? 26.04.05, 20:05 hej a wyseszz mi ten test?? i odp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stacher Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 20:06 Ja z zamknietych mam max. Otwarte też mi poszly dosyc. Troche się wkurzylem na tą interpretacje wiersza Miłosza, ale chyba nie będzie tak najgorzej...Jestem ciekaw co z pracami stylistycznymi. Z próbnego mialem 48 (z polaka) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ad&s!a human za nami ;P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 20:09 szczerze mówiąc liczyłam, ze na egzaminie znajdzie się rozprawka... a tu miłe zaskoczniee... ! :] Mysle, ze ne bedzie taQ źle... Tylko że mogłam zawalić na krótkich zadaniach- otwartych :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleee ekhm.. IP: *.kalisz.mm.pl 26.04.05, 20:11 A ja o dziwo nie mialam zadnego bledu w zadaniach zamknietych ^^. Zreszta nie byly one takie trudne.. gorzej z tym wierszem.. ekhm.. no, ale sie zobaczy ;) moze jakies 40 punktow mi dadza ;d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mika Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 20:12 Zamkniete chyba bezblednie jesli dobrze pamietam jak zaznaczylam zobaczymy co z otwartymi.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ariel Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 20:19 Mam odpowiedzi do wszystkich pytań z testu humanistycznego. Ja ktoś chce to prosze dać znać na moje GG - 7165974. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MoNiŚkA Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.elpos.net / *.elpos.net 26.04.05, 20:17 Ja też już jestem po... :P Nie chcę nic mówić, ale był jakiś podejrzanie łatwy. Oby jutrzejszy też taki był. Życzę powodzenia wszystkim trzecioklasistom :) Pozdrawiam :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agusia HUMAN?? OKI!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 20:21 Ej ludzie u mnie było na serio oki. Spodziewałam się czegoś trudniejszego! Tylko ciekawe jak będzie jutro. 3majcie sie wszyscy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baska Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.is.net.pl / 217.144.192.* 26.04.05, 20:31 Nie jestem pewna czemu ten test taki dziwnie latwy, a moze podchwytliwy?? Oby bylo dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POLONIA WAWA [...] IP: *.aster.pl 26.04.05, 20:37 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasiu Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 20:38 Ja mam nadzieje że dobrze wypadne. bo było banalne!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haesaa Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.war.pl.prserv.net 26.04.05, 20:39 Test był banalny, mam 20/20, z otwartymi gorzej, zrobiłam chyba z 4 błędy, natomiast plan i list były miłym zaskoczeniem. Czy gdzieś będzie zamieszczony oficjalny klucz punktacji zadań otwartych? Pozdrawiam i życzę powodzenia jutro :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poziomka Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 20:44 Test był zaj*****cie łatwy!!! Z tego co widze to miałam wszystkie odpowiedzi dobrze, a na prawde nie jestem kujonem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda :) Test był łatwiejszy ponieważ nie było rozprawki! IP: *.rev.vline.pl 26.04.05, 20:53 Wydaje mi się że test który pisalismy dzisiaj był prostrzy od tego zeszłorocznego i próbnego ponieważ zamiast rozprawki trzeba było napisać list. Wierzę w siebie chociaż nie chcę chwalić dnia przed zachodem słońca! Odpowiedz Link Zgłoś
lila.83 O KTOREJ WYNIKI NA STRONIE GAZETY??? 26.04.05, 20:59 mam pytannko o ktorej beda wyniki na stronie gazety? a moze juz gdzies sa te wyniki??? da wszystkich grup. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA ILE GRUP?????????????????????????????????????????? IP: *.olsztyn.mm.pl 26.04.05, 22:43 ILE BYŁO GRUP NA TEŚCIE?????// I O KTÓREJ JUTRO BEDĄ WYNIKI :> Odpowiedz Link Zgłoś