tygrys7677 04.01.06, 13:20 co myslicie o tym ustrojstwie? macie jakies doswiadczenia, opinie, refleksje? z gory dziekuje za odpowiedzi wszelakie i pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sol_bianca Re: e-learning 06.01.06, 10:21 Bardzo ogólne pytanie :) Owszem, mam doświadczenia, opinie i refleksje. Nawet dużo , więc nie wiem o czym napisać :) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrys7677 Re: e-learning 06.01.06, 10:53 sol_bianca, najchetniej bym prosil o wszystkim;) tak naprawde chcialbym zalozyc firme sprzedajaca takie uslugi i zastanawiam sie na co zwrocic najwieksza uwage. tzn. co jest najwazniejsze dla odbiorcy - czyli ucznia - czyli mam nadzieje - Ciebie;) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
sol_bianca Re: e-learning 06.01.06, 11:06 No nie, na forum nikt za ciebie pracy domowej nie odrobi, podręcznika dla ciebie nie napisze... Poczytaj, zdobądź podstawową wiedzę na ten temat, a wtedy zadawaj konkretne pytania. A co jest najważniejsze dla odbiorcy, to zależy kim jest odbiorca :) Masz chyba jakiś target upatrzony? Jakieś plany? Czy tak "pomyślałem sobie, że fajnie byłoby założyć jakąś firmę"? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrys7677 Re: e-learning 06.01.06, 12:22 wiesz, firma jest juz nawet zalozona, istnieje ale raczej ciezko przedzie... tak naprawde, to szukam wlasnie tego targetu... mamy wlasny system lms, tylko wlasnie - kto jest dobrym targetem? Odpowiedz Link Zgłoś