martuchas92 13.03.07, 16:47 fajna fotka tych chłopaków Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mendol1 Recepta na sukces 14.03.07, 16:32 Myślę, że to jest przekręt! Tak na prawdę to Pan Opiekun lub jakaś inna osoba dorosła inwestowała! Chciałbym żeby Organizatorzy sprawdzili tę całą sprawę!! Przecież opiekun dostaję całkiem niezłą kasę jak jego komitet odniesie duży sukces! Dlatego myslę, żeby znieść nagrody dla opiekunów, ponieważ wtedy opiekunowie robią wszystko żeby zgarnąć kasiorę!! Odpowiedz Link Zgłoś
brakadresu Re: Recepta na sukces 19.03.07, 21:38 mendol1 - jestem opiekunem KI, który wszedł do finałów ogólnopolskich i mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że wszystkie decyzje młodzieży były całkowicie samodzielne. Nie każdy opiekun dla kasy podejmuje decyzje za uczniów. Mam nadzieję, że takich było bardzo mało. A tak na marginesie to mnie aż trochę głupio, że dostanę kasę za pracę uczniów, których w zasadzie tylko zachęcałam do zabawy. Tak właśnie do zabawy, bo chciałam, żeby w takich kategoriach konkurs traktowali. Odpowiedz Link Zgłoś