uhu_an 16.03.07, 15:41 Witam, Mam pytanie ile może zarobić nauczyciel n. zintegrowanego(20 godz).Dostałam taką propozycję(zastepstwo), wiec chcialabym wiedziec na ile moge liczyc. Dzieki serdeczne za info. Pozdrawiam Ped. spec.:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jo-po Re: Do nauczycieli n. zintegrowanego 17.03.07, 00:06 a jaki tzw. stopień awansu posiadasz?? od tego to w nawiększej mierze zależy Odpowiedz Link Zgłoś
aspinia Re: Do nauczycieli n. zintegrowanego 17.03.07, 08:03 zarobisz zgodnie z siatka plac, masz 20 godz czyli 2 nadgodzin - pewnie wyrownawcze. tylko pamietaj ze ta umowa jak zadna inna w przypadku ciazy nie daje ci ochrony prawnej, nie bedziesz miala zaplacone za wakacje (tylko ekwiwalent) i pozegnaj sie z 13-tka. dobrze sie zastanow. Odpowiedz Link Zgłoś
uhu_an Re: Do nauczycieli n. zintegrowanego 17.03.07, 10:29 dzieki serdeczne za info. Zrobilam blad- 18 godz. nie 20. Odpowiedz Link Zgłoś
aspinia Re: Do nauczycieli n. zintegrowanego 17.03.07, 08:04 xspomnislsm dodac ze obowiazki masz jak kazdy inny n-l, wywiadowki, rady, wycieczki, czynnosci dodatkow itp. Odpowiedz Link Zgłoś
uhu_an Re: Do nauczycieli n. zintegrowanego 17.03.07, 10:27 stazysta. ;) jestem swiezo po studiach. Odpowiedz Link Zgłoś
natkaa66 Re: Do nauczycieli n. zintegrowanego 17.03.07, 20:09 To chyba jakiś cud ,że dostałaś pracę w kl.I-III. Odpowiedz Link Zgłoś
uhu_an Re: Do nauczycieli n. zintegrowanego 17.03.07, 22:00 a dlaczego? poza tym to nic jeszcze na bank pewnego. Odpowiedz Link Zgłoś
uhu_an Re: Do nauczycieli n. zintegrowanego 17.03.07, 22:07 dodam, ze mam doswiadczenie zdobyte na studiach, wiec nie mam golego cv Odpowiedz Link Zgłoś
no-surprises Re: Do nauczycieli n. zintegrowanego 18.03.07, 12:10 Tu był wątek o płacy: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=33&w=59025056 Wszyscy n-le mają jednakową podstawę. Reszta zależy od szkół i organu prowadzącego - dodatek motywacyjny (raczej nie dostaniesz), za wychowawstwo, ew. wiejski i mieszkaniowy. Odpowiedz Link Zgłoś
aspinia Re: Do nauczycieli n. zintegrowanego 18.03.07, 12:27 wg mnie zaden cud tylko nikt nie chce pracowac na takiej umowie. Dodam tylko ze taka osobe mozna zwolnic bez podania przyczyny w ciagu 3dni, kiedy wraca osoba zastepowana to wylatujesz natychmiast. Jak sobie przypomne jakies inne rewelacje to napisze. Generalnie jest to szansa dla mlodych aby zdobyc doswiadczenie, a potem jak odejda nla na wczesniejsze emerytury znalezc sobie normalne msce w szkole. Do minusow jeszcze nalezy dodac ze dzieci nie lubia zmian i zawsze bedziesz ta druga czyli albo lepsza albo gorsza pania od tej ktora byla przed toba. Odpowiedz Link Zgłoś
graz.ka Re: Do nauczycieli n. zintegrowanego 18.03.07, 12:36 Miej też świadomość, że bezpowrotnie tracisz tzw. zasiłek na zagospodarownie. Przysługuje tylko przy podejmowaniu pierwszej pracy w oświacie. Odpowiedz Link Zgłoś
natkaa66 Re: Do nauczycieli n. zintegrowanego 18.03.07, 13:55 Dla mnie to cud znalezienie pracy w kl.1-3,bo właśnie od dłuższego czasu próbuje znaleźć.:( Odpowiedz Link Zgłoś