Dodaj do ulubionych

UNIEWAZNIC TEST!

IP: *.kalisz.mm.pl 10.05.03, 19:02
w tym tesice pytali o rzeczy ktore sa w programie 1LO np mole, o tym jajku to
jakas paranoja, zadnego jaja u mnie nie bylo w podreczniku! kto chche
uniewaznienia niech sie wspisuje, U MNIE W MIESCIE TESTY TE CHODZILY
DZIEN PRZED EGZAMINAMI NNIESTETY JA ICH NIE MIALAM KOELZANKI ZGUBILY MOJ
NR! KTO CHCHE UNIEWAZNIENIA????????? SSKŁADAM PROTEST!
Obserwuj wątek
    • Gość: PhoboS Re: UNIEWAZNIC TEST! IP: *.acn.waw.pl 10.05.03, 19:04
      Mole mialem w 2 klasie - reszta wypowiedzi: DO GAŁY !
      Jestes lamusem to nie moja wina...
      Ludzie sobie poradzili ( nie chodzi mi o przecieki ) i zyja, lamusy placza i
      TYLE.
      Juz mam dosc takich topicow :D
    • Gość: DanTien Re: UNIEWAZNIC TEST! IP: *.tvsat364.lodz.pl 10.05.03, 19:05
      prosze cie przestan, wez sie schowaj w ogole z takimi twierdzeniami!!! czy ty
      rozumiesz ze ten test mial wykazac na ile jestes inteligentna i do jakiego
      liceum powinnas pojsc. wszystko mozna bylo z obrazka wyczytac. a w molach
      chodzilo o proste obliczenie matematyczne!! mnie tez zagieli, na poczatku
      wydawal mi sie trudny ale siedzialam do konca i napisalam!!!!! jezuuuuu ludzie
      wy do liceum idziecie!!!!
    • Gość: natka Oszalałes!! IP: *.wegrow.sdi.tpnet.pl 10.05.03, 19:08
      Człowieku, mole to my przerabialiśmy już 2 miesiące temu!!!!!!!!!...A o jajku
      to było na myślenie...też nie mialam tego w podręczniku, bo tego nigdzie nie
      ma!! tylko powiązania, podobne rzeczy..!! Ja sie wyłożyłam na qqrydzy, ale to
      tylo przez moje zapędzenie....wszystko było do zrobienia!!!!!...nie martwcie
      sie...to od każdego zależało na ile logicznie umie myślec...pozdrawiam..:D
    • Gość: Brudas Re: UNIEWAZNIC TEST! IP: *.acn.pl 10.05.03, 19:51
      Gość portalu: zszkowana napisał(a):

> w tym tesice pytali o rzeczy ktore sa w programie 1LO np mole, o tym jajku to
      > jakas paranoja, zadnego jaja u mnie nie bylo w podreczniku! kto chche
      > uniewaznienia niech sie wspisuje, U MNIE W MIESCIE TESTY TE CHODZILY
      > DZIEN PRZED EGZAMINAMI NNIESTETY JA ICH NIE MIALAM KOELZANKI ZGUBILY MOJ
      > NR! KTO CHCHE UNIEWAZNIENIA????????? SSKŁADAM PROTEST!

Trzeba sie było uczyć debile!!!!!!!!!
    • Gość: AsiUL hmhmm jak chcecie .. IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.03, 19:58
      No tak..jeśli chodzi o chemię, to weidziałam wszystko od razu, ale te glupie
      zajączki itp.....no w każdym razie jak cuś by sie stało i mielibyśmy jeszcze
      raz pisać, napisałabym lepiej
      • Gość: JJczopek Re: hmhmm jak chcecie .. IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.03, 20:01
        To jest oczywiste że wsio było do zrobienia. To był test głównie na
        inteligencje a nie na wiedze ścisłą !!!
        • Gość: DanTien Re: hmhmm jak chcecie .. IP: *.tvsat364.lodz.pl 10.05.03, 20:03
          no oczywiscie ze bylo tylko jak ktos taki jak ja przez zacmienie umyslu wyklada
          sie na dwoch najprostszych zadaniach...:PP
          • Gość: horacygulasz zaraz, zaraz IP: 62.233.138.* 10.05.03, 20:38
            przepraszam, ale ja molów też nie miałam i zadanie zrobiłam, bo w poleceniu
            było wyjaśnione o co biega z tymi molami:\ ogólnie test też mi nie poszedł, bo
            zarnach kukurydzy nie miałam, ale nie narzekam.... siedziałam na wszystkimi
            przedmiotami, ale dostałam ok 37 pkt... moja wina, bo nie powtórzyłam
            najbanalniejszych rzeczy jak np: że ciśnienie wraz z wysokością spada :(
            jak rozwiązywałam odsetki, to ze wzoru bankowego - utrudniając tym sobie
            życie... Talesa nie mieliśmy, ale sama wpadłam na rozwiązanie zadania :) i to
            mam dobrze, jednak ilość moich punktów mnie nie satysfakcjonuje, ale liczę ze
            bedzie dobrze :))))) BE OPTYMISTIC AND SMILE
    • Gość: Asiunia Re: UNIEWAZNIC TEST! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.03, 20:03
      boże dziewczyno weż sie schowaj bo już mnie to denerwuje. oba te zadania były
      na myslenie. wy jacys chorzy jesteście.
    • Gość: aska-aska Re: UNIEWAZNIC TEST! IP: 213.77.92.* 10.05.03, 20:24

> w tym tesice pytali o rzeczy ktore sa w programie 1LO np mole, o tym jajku to
      > jakas paranoja, zadnego jaja u mnie nie bylo w podreczniku! kto chche
      > uniewaznienia niech sie wspisuje, U MNIE W MIESCIE TESTY TE CHODZILY
      > DZIEN PRZED EGZAMINAMI NNIESTETY JA ICH NIE MIALAM KOELZANKI ZGUBILY MOJ
      > NR! KTO CHCHE UNIEWAZNIENIA????????? SSKŁADAM PROTEST!

podpisuje się!!!!
    • Gość: Michał Wszystkich was powaliło!!! IP: *.net.autocom.pl 10.05.03, 20:31
      Debile o molu miałeś wszystko napisane i trzeba było tylko policzyć, a z
      jajkiem to było na myślenie, na zastosowanie wiedzy z chemii, w tych testach
      nie trzeba było mieć wiedzy książkowiej czy ecyklopedycznej, wystarczyło umieć
      zastosować podstawowe wiedomości !!!!!!
    • Gość: pfff Re: UNIEWAZNIC TEST! IP: *.glogow.sdi.tpnet.pl 10.05.03, 20:41
      Przestan.. jakas glupia jestes.. to o jajku to kazdy powinien wiedziec! Poziom
      6letniego obywatela wsi ;p nie panikuj ;]
    • Gość: Laura Re: UNIEWAZNIC TEST! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.03, 20:47
      boshe, loodzie... ten test był prosty! nawet nie próbujcie go unieważnić! jak
      do tej pory nie nauczyli was myśleć i czytać, to w dwa miesiące już też nie
      nauczą!!!!!
      • Gość: m Re: UNIEWAZNIC TEST! IP: *.chello.pl 10.05.03, 20:53
        poprostu są tacy co nie wiedzą że o,25*6 daje 1,5. co za debilka
    • Gość: Ania Re: UNIEWAZNIC TEST! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.03, 21:07

> w tym tesice pytali o rzeczy ktore sa w programie 1LO np mole,

Przecież definicja mola była dokładnie podana więc jaki problem??
      Tylko analfabeta nie potrafiłby z tego skorzystać.

Wzór na Objętość stożka też był podany tylko podstawić dane.

To nie był trudny test. Tylko test dla ludzi myślących (niekoniecznie kujonów)
    • Gość: wiara_czyni_cuda Re: UNIEWAZNIC TEST!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.arkonskie.v.pl 11.05.03, 11:21
      Bardzo dobrze się uczę, a jednak test mi nie poszedł. Pytania były strasznie
      dobijające. Wierze w to że pozwolą nam napisać go jeszcze raz!!!!!!!!!!!
    • Gość: Młoda FAJNY DŻOŁK ALE NIKT SIĘ NIE ŚMIEJE!!! IP: *.dialup.medianet.pl 11.05.03, 11:35
      Słuchaj o molach to i ja nie miałam ale było podane jak na tacy co masz
      obliczać i jak a jajko było tak w gimnazjum jak i w podstawówce. Nie jest winą
      pół miliona gimnazjalistów że chodzisz do beznadziejnej szkoły i ci nie poszło,
      co jest zrozumiałe.
    • Gość: ikeba Ludzie wrzućcie na luz...!!! IP: *.robikom.com.pl 11.05.03, 12:06
      Jak czytam te wasze wpisy, tio po prostu istna paranoja. Jak wam nie psozlo tio
      nie zwalajcie winy na zawarta tresc tlyko miejcie zal sami do siebie!!!
      wystarczyło troche pomysleć a nie panikować po pierwszym przeglądnięciu testu.
      Ludzie torche pokory. Wiaodmo ze moz eniektore pytania nie byly oki
      sformuowane, ale to normalne na egzminach, nie oczekujcie cudow.
      pozdrawiam i przestancie bo smiech ludzi ogarnia jak czytaja niektore
      komentarze.
    • Gość: uczeń Ale pierdoły gadacie IP: serwer:* / 192.168.0.* 11.05.03, 13:46
      Ja nic sie nie uczyłem a jak sprawdzałem odpowiedzi to strace może ze dwa
      punkty trzeba było banią poprostu ruszyć a nie liczyć na wiedze tam wszystko
      było podane jak na tacy ten tes to był banał a z tym molem najprossze pytanie w
      teście wogóle objaśnienie co to mol nie było potrzebne ojoj
    • Gość: Nobody Re: UNIEWAZNIC TEST! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 11.05.03, 16:49
      O molach ja sie uczyłem w 1 klasie ale gim więc prosze mi tu nie pier*olić!
    • Gość: Kosa Re: UNIEWAZNIC TEST! IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.05.03, 17:05
      Jeste ZA! Przesadzili z tymi molami a o tym jajku nie miałam też!!!!!!!
      • Gość: Ania Re: UNIEWAZNIC TEST! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.03, 22:44
        Gość portalu: Kosa napisał(a):

> Jeste ZA! Przesadzili z tymi molami a o tym jajku nie miałam też!!!!!!!

A czy Ty wiesz co Ty w ogóle miałeś?
    • Gość: asianka daj se spokój!!! IP: *.konin.sdi.tpnet.pl 12.05.03, 13:28
      zadanie z molami nie było z chemii, tylko z matematyki, wszystko było
      wyjaśnione, a z jajkiem można się było domyśleć
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka