Gość: groszek IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.03, 19:57 o ile mi wiadomo to mial byc egzamin z gimnazjum a nie z materialu z podstawowki!!!!!!!!!!!! MASAKRA!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Asiunia Re: co za.... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.03, 19:59 Tales był u ciebie w podstawówce??? do jakiej szkoły chodzisz, bo moja ciocia szuka dobrej podstawówki dla syna??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: groszek a biologia?? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.03, 20:07 a twoim zdaniem biologia byla z gmnazjum ?? moja ciotk a uczy bioli i stwierzdzila ze to zadania z podstawowki TRUDNO ZE TY TEGO NIE ROZUMIESZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asiunia Re: a biologia?? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.03, 20:11 zadania z bioli faktycznie nie były dla gim ale po pierwsze nie tylko wiedza z gimnazjum miała by\ć sprawdzana ale i ta z podstawówki a po drugie one były na myslenie raczej(np przekrój) no i jeszce po trzecie mówiłeś/łaś o całym teście... następnym razem inaczej formułuj wypowiedź!!! Odpowiedz Link Zgłoś