Dodaj do ulubionych

ein monetäres Problem...

IP: *.pools.arcor-ip.net 27.02.06, 20:16
- meine Aktien verdienen zu viel Geld. Soll ich den Job an den Haken hängen ???
Grübel, grübel... :-(((

j.
Obserwuj wątek
    • Gość: annajustyna Re: ein monetäres Problem... IP: *.54.208.128.tisdip.tiscali.de 27.02.06, 20:51
      Was meinst unter "meine Aktien"? Bei mir (bei uns:))) hast du gerade verloren....
      • Gość: jecki deswegen bin ich - natürlich -untröstlich, IP: *.pools.arcor-ip.net 27.02.06, 20:55
        aber dat meine ich nicht (Gott sei dank:-)

j.
    • Gość: kacper Re: ein monetäres Problem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.06, 22:20
      Gość portalu: jecki napisał(a):

> - meine Aktien verdienen zu viel Geld. Soll ich den Job an den Haken hängen ???
      > Grübel, grübel... :-(((
      >
      > j.

Hej Maestro,

es geht um Deine Aktien in "Pascha" oder...?
      Wenn ja, dann sollst du IHN unbedingt baldmoeglichst an den Haken haengen!!!
      ;o)
      Your poor kacperle
      • Gość: jecki jetzt bin ich aber ein vervierter vir... :-((( IP: *.pools.arcor-ip.net 27.02.06, 22:25
        - wat meinst Du, kacperku mily, den Pascha, den Job, oder - Gott bewahre !- noch
        wat jaaaaanz anderes ???

j.
        • Gość: jecki ein äußerst vervierter vir !!! :-))) IP: *.pools.arcor-ip.net 27.02.06, 22:27
          j.
        • Gość: kacper Re: jetzt bin ich aber ein vervierter vir... :-(( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 07:06
          Ich meine den Jobber!
          :o)))))
          MfG
          Your poor kacperle
      • Gość: annajustyna Re: ein monetäres Problem... IP: *.54.208.128.tisdip.tiscali.de 27.02.06, 22:25
        I tam wlasnie J. zarabia swoje grube Kohle...Tanczac na rurze:))))).
        • tiggerific Re: ein monetäres Problem... 27.02.06, 22:31
          nawet mogę to sobie wyobrazić :)
    • chopin_m Jeck op Kölsche Junge... 27.02.06, 22:34
      Bist Du denn wirklich echt?

HEUTE solche Themen?

A na powaznie - kolezanka przeczekala i zostala "zwangsabgefunden worden"
      (fajna konstrukcja, nie ?)"bei Squezze-out Verfahren".
      O p l a c i l o sie!

A skoro tak nagle rosna ...???
      • Gość: jecki nie nagle, chopin, nie tak nagle, aber IP: *.pools.arcor-ip.net 27.02.06, 22:42
        letztens ino duzo c u s... übrigens: mein Job ist bombensischerrrrr, mach dir
        keinen Kopf...
        ps
        tja, bei uns im Veedel, da hat jeder 'nen jaaaanz juten Sex... :-)))

j.
        • chopin_m Re: nie nagle, chopin, nie tak nagle, aber 27.02.06, 22:50
          Gość portalu: jecki napisał(a):

> tja, bei uns im Veedel, da hat jeder 'nen jaaaanz juten Sex... :-)))

mir fehlt auch nix :)))
          und wen, dann an einer anderen Stelle;)

Und pisz do mnie hochdeutsch, bo g..o verstehe.

PS. Bayerisch auch ujdzie ;)
          • Gość: jecki ich weiß sogar, an welcher: IP: *.pools.arcor-ip.net 27.02.06, 22:57
            wen(n)... :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

j.
            • chopin_m Re: ich weiß sogar, an welcher: 27.02.06, 23:02
              Höre auf zu grinsen.
              Stelle Dir eie Elefantenkuh vor - Du hättest da wohl keine Chancen :)))))
    • kokolores Ooooooooooooooo:)) 28.02.06, 17:20
      Jecki ,du kannst dich als Analysator selbständig machen :)))
      Przyjemne z pozytecznym.(przynajmniej dla Ciebie)

:o)
      Koko
      • Gość: jecki bullshit, es geht weiter: IP: *.pools.arcor-ip.net 09.03.06, 18:22
        Plus + 2.190 €, nur heute... was tun ?! :-)))

j.
        • annajustyna Re: bullshit, es geht weiter: 09.03.06, 18:25
          A mi Commerz wciaz kasy nie przelal... Was tun???? :((((((((((((((((((((((Juz 3
          tygodnie czekam:(((. J., gratuluje oczywiscie.
          • Gość: jecki wie, "was tun" ?! das fragt eine praw(n)iczka ?:-) IP: *.pools.arcor-ip.net 09.03.06, 18:31
            j.
            • annajustyna Re: wie, "was tun" ?! das fragt eine praw(n)iczka 09.03.06, 18:33
              Dzwonilam do nich, maja byc do konca tego tygodnia. Potwierdzenie na pismie, ze
              wyslali tez mam... Nie taka praw(n)iczka glupia, jak ja maluja:))). Ale i tak
              k... mozna dostac, ze tak dlugo... Wrr...
              • Gość: jecki a jecki myslal zawsze, ze k.... mozna albo byc, IP: *.pools.arcor-ip.net 09.03.06, 19:01
                albo trzeba za nia placic... ze sie ja dostaje, tego jecki nie wiedzial... :-)

j.
                • annajustyna Re: a jecki myslal zawsze, ze k.... mozna albo by 09.03.06, 19:46
                  Wyglupiasz sie? Ja ten "piekny" zwrot znam z domu - a stanowimy mieszanke
                  charakterystyczna dla polskich rodzin: jeden dziadek z Wilna (ciezko chory
                  notabene, prawie w wieku P. Hanki), babcia mowiaca po poznansku, kolejny dziadek
                  (juz nie zyje) zwany przez sasiadow "sympatycznie" szkopem cale zycie mowil z
                  akcentem, he, he, kolejna babcia zydowsko-ukrainska (tej nie znalam). Autora, a
                  raczej glownego szerzyciela powyzszego zwrotu nie odkryjesz...
                  • Gość: ich11 jecki jest nie qmaty, o qrwicy nie słyszał!;) IP: *.129.1511G-CUD12K-02.ish.de 09.03.06, 22:35
                • tiggerific Re: a jecki myslal zawsze, ze k.... mozna albo by 09.03.06, 20:11
                  im Klartext: dostać k urwicy, nie kury przez wu :)
                  • Gość: jecki Ach Soooooooooooooo !!! :-))) IP: *.pools.arcor-ip.net 09.03.06, 20:15
                    j.
                    • annajustyna Re: Ach Soooooooooooooo !!! :-))) 09.03.06, 20:16
                      Ale u mnie w rodzinie uzywa sie "skrotu" i dostaje kury z "wkladka":)))):
                      • tiggerific Re: Ach Soooooooooooooo !!! :-))) 09.03.06, 20:20
                        no proszę, man lernt nie, aber wirklich nieeeeee aus.
                        • Gość: jecki schon wieder... IP: *.pools.arcor-ip.net 13.03.06, 22:08
                          plus 1.520,-, allein heute, wat mache ich nun?... :-)

j.
                          • kokolores Jecki ... 13.03.06, 22:13
                            ...biedaku :))) Pomoge ci!
                            Mam ci podac nr mojego konta???
                            Koko
                            • Gość: jecki lieber nicht, sonst schöpft T verdacht... :-) IP: *.pools.arcor-ip.net 13.03.06, 22:17
                              j.
                              • annajustyna Verdacht???... :-) 13.03.06, 22:19
                                T jest bezkonkurencyjny;))), choc na gieldzie sie nie zna, ja robie za ministra
                                finansow w tym zwiazku:))).
                                • annajustyna A to byl post do mnie??? 13.03.06, 22:20
                                  Przekleil sie albo T. jest wieloznaczny;))).
                                • kokolores Widze ,ze mamy zwow cos/kogos wspolnego. 13.03.06, 22:20
                                  "T" :)))))

Koko
                                  • annajustyna Re: Widze ,ze mamy zwow cos/kogos wspolnego. 13.03.06, 22:22
                                    A to przypadek;))).
                                    • kokolores Mam nadzieje,ze nie ten sam ,hehehe:)))) n/t 13.03.06, 22:23

• annajustyna Opis mojego T.:)))) 13.03.06, 22:25
                                        Zeby nie bylo niejasnosci;))): 1,85 ciemny szatyn, lat (prawie) 31. Aha, wazy
                                        ok. 82 kg :))). Na drugie ma Greg:))).
                                        • Gość: jecki jecki ma na drugie Petrus - Fels in der Brandung; IP: *.pools.arcor-ip.net 13.03.06, 22:27
                                          a mojego tu opisywal nie bendem... :-)

j.
                                          • Gość: jecki no w kazdym razie jest ciut, ciut mniejszy, niz IP: *.pools.arcor-ip.net 13.03.06, 22:32
                                            182 cm... :-)))

j.
                                            • annajustyna Re: no w kazdym razie jest ciut, ciut mniejszy, n 13.03.06, 22:33
                                              Niewazne. Mojemu T. i tak nie dorowna...;))))
                                              • Gość: jecki znaczy siem, moj jest tylko ciut mniejszy od IP: *.pools.arcor-ip.net 13.03.06, 22:35
                                                c a l e g o T ? :-)))))

j.
                                                • kokolores Angeber:)n/t 13.03.06, 22:36

• Gość: jecki toc jecki ino glosno dumal... :-) IP: *.pools.arcor-ip.net 13.03.06, 22:38
                                                    j.
                                                  • kokolores Chiba raczej.... 13.03.06, 22:39
                                                    ...marzyl:))))

Koko
                                                • annajustyna Boze, to o Tobie pisal "Bild"... 13.03.06, 22:39
                                                  Tak mi przykro:((((

www.bild.t-online.de/BTO/news/aktuell/2006/03/09/haftverschonung-dauererektion/haftverschonung-dauererektion.html
                                                  • Gość: jecki keine Sorge praw(n)iczko, jecki ist kein Notfall ! IP: *.pools.arcor-ip.net 13.03.06, 22:44
                                                    - aber: zumindest weiß er jetzt, was a n d e r e so lesen... :-)

j.
                                                  • annajustyna Tutaj cos ekstra dla J. od T. 13.03.06, 22:50
                                                    detektyw.star.wars.patrz.pl

Polecamy tez taksoweczke z udreczona pania Potrzeba:)))
                                                    taxoweczka.patrz.pl
                                                    i "aniolem", dzwoniacym do warsztatu samochodowego:))))
                                                    aniol.dzwoni.do.mechanika.patrz.pl

Umieralismy ze smiechu z pol godziny;)))
                                          • annajustyna Praw(n)iczka ma na drugie Justyna;)))) 13.03.06, 22:34
                                            jw.
                                            • Gość: jecki przyrodzona inteligencja von jecki nigdy by nie IP: *.pools.arcor-ip.net 13.03.06, 22:36
                                              wystarczyla, coby na to wpasc ! :-)))

j.
                                              • annajustyna To Ty napisales;)))) 13.03.06, 22:37
                                                jw.
                                        • kokolores Ufff ,to chyba jednak nie ten sam,chociaz... 13.03.06, 22:29
                                          ...moj T mlodo wyglada:)))

Koko
                                          • annajustyna Re: Ufff ,to chyba jednak nie ten sam,chociaz... 13.03.06, 22:31
                                            A moj staro (tzn. starzej ode mnie:))). Ale ja juz taki jasny typ urody jestem,
                                            moze to stad;))).
                          • annajustyna Re: schon wieder... 13.03.06, 22:16
                            Moj T. mowi, ze to Twoj sposob na rwanie lasek;)))). A powaznie: ile
                            zainwestowales pierwotnie? 100.000 EUR?
                            • kokolores Re: schon wieder... 13.03.06, 22:19
                              No co ty ??? Laski leca na Jeckiego wdziek osobisty .
                              On i bez pieniedzy nie moze sie opedzic:)))Serio!
                              Koko
                              • Gość: jecki laski nie majom leciec na mnie, ino na klientow IP: *.pools.arcor-ip.net 13.03.06, 22:20
                                (w Paschy); nie mogem przeciez polegac na samych akcjach !

j.
                                • annajustyna Re: laski nie majom leciec na mnie, ino na klient 13.03.06, 22:21
                                  Ale Pascha nie po drodze, a ponadto tam sa tanie laski:((((.
                                  • Gość: jecki co znaczy: Pascha nie po drodze ?! IP: *.pools.arcor-ip.net 13.03.06, 22:24
                                    - toc mieszkam pod dachem, a caly Pascha pode mna. dokadkolwiek siem udajem -
                                    Pascha zawsze po drodze jest... :-)

j.
                                • kokolores Chyba raczej klijenci na laski ,hehe! n/t 13.03.06, 22:22

• Gość: jecki in dem Depot, von dem die Rede ist, IP: *.pools.arcor-ip.net 13.03.06, 22:19
                              waren - und sind immer noch - viel weniger als 100 T€...

j.
                              • annajustyna Re: in dem Depot, von dem die Rede ist, 13.03.06, 22:20
                                A to moze i ja sie skusze na jakis maly depocik;)))?
                                • annajustyna Re: in dem Depot, von dem die Rede ist, 13.03.06, 22:23
                                  J., a zdradzilbys swojej ulubionej Prw(n)iczce, co to za tajemne inwestycje?
                                  Pare tys. EUR na inwestycje bysmy z T. wynalezli;))):
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka