Gość: jecki IP: *.pools.arcor-ip.net 27.02.06, 20:16 - meine Aktien verdienen zu viel Geld. Soll ich den Job an den Haken hängen ??? Grübel, grübel... :-((( j. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: annajustyna Re: ein monetäres Problem... IP: *.54.208.128.tisdip.tiscali.de 27.02.06, 20:51 Was meinst unter "meine Aktien"? Bei mir (bei uns:))) hast du gerade verloren.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jecki deswegen bin ich - natürlich -untröstlich, IP: *.pools.arcor-ip.net 27.02.06, 20:55 aber dat meine ich nicht (Gott sei dank:-) j. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacper Re: ein monetäres Problem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.06, 22:20 Gość portalu: jecki napisał(a): > - meine Aktien verdienen zu viel Geld. Soll ich den Job an den Haken hängen ??? > Grübel, grübel... :-((( > > j. Hej Maestro, es geht um Deine Aktien in "Pascha" oder...? Wenn ja, dann sollst du IHN unbedingt baldmoeglichst an den Haken haengen!!! ;o) Your poor kacperle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jecki jetzt bin ich aber ein vervierter vir... :-((( IP: *.pools.arcor-ip.net 27.02.06, 22:25 - wat meinst Du, kacperku mily, den Pascha, den Job, oder - Gott bewahre !- noch wat jaaaaanz anderes ??? j. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jecki ein äußerst vervierter vir !!! :-))) IP: *.pools.arcor-ip.net 27.02.06, 22:27 j. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacper Re: jetzt bin ich aber ein vervierter vir... :-(( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 07:06 Ich meine den Jobber! :o))))) MfG Your poor kacperle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annajustyna Re: ein monetäres Problem... IP: *.54.208.128.tisdip.tiscali.de 27.02.06, 22:25 I tam wlasnie J. zarabia swoje grube Kohle...Tanczac na rurze:))))). Odpowiedz Link Zgłoś
tiggerific Re: ein monetäres Problem... 27.02.06, 22:31 nawet mogę to sobie wyobrazić :) Odpowiedz Link Zgłoś
chopin_m Jeck op Kölsche Junge... 27.02.06, 22:34 Bist Du denn wirklich echt? HEUTE solche Themen? A na powaznie - kolezanka przeczekala i zostala "zwangsabgefunden worden" (fajna konstrukcja, nie ?)"bei Squezze-out Verfahren". O p l a c i l o sie! A skoro tak nagle rosna ...??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jecki nie nagle, chopin, nie tak nagle, aber IP: *.pools.arcor-ip.net 27.02.06, 22:42 letztens ino duzo c u s... übrigens: mein Job ist bombensischerrrrr, mach dir keinen Kopf... ps tja, bei uns im Veedel, da hat jeder 'nen jaaaanz juten Sex... :-))) j. Odpowiedz Link Zgłoś
chopin_m Re: nie nagle, chopin, nie tak nagle, aber 27.02.06, 22:50 Gość portalu: jecki napisał(a): > tja, bei uns im Veedel, da hat jeder 'nen jaaaanz juten Sex... :-))) mir fehlt auch nix :))) und wen, dann an einer anderen Stelle;) Und pisz do mnie hochdeutsch, bo g..o verstehe. PS. Bayerisch auch ujdzie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jecki ich weiß sogar, an welcher: IP: *.pools.arcor-ip.net 27.02.06, 22:57 wen(n)... :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) j. Odpowiedz Link Zgłoś
chopin_m Re: ich weiß sogar, an welcher: 27.02.06, 23:02 Höre auf zu grinsen. Stelle Dir eie Elefantenkuh vor - Du hättest da wohl keine Chancen :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Ooooooooooooooo:)) 28.02.06, 17:20 Jecki ,du kannst dich als Analysator selbständig machen :))) Przyjemne z pozytecznym.(przynajmniej dla Ciebie) :o) Koko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jecki bullshit, es geht weiter: IP: *.pools.arcor-ip.net 09.03.06, 18:22 Plus + 2.190 €, nur heute... was tun ?! :-))) j. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: bullshit, es geht weiter: 09.03.06, 18:25 A mi Commerz wciaz kasy nie przelal... Was tun???? :((((((((((((((((((((((Juz 3 tygodnie czekam:(((. J., gratuluje oczywiscie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jecki wie, "was tun" ?! das fragt eine praw(n)iczka ?:-) IP: *.pools.arcor-ip.net 09.03.06, 18:31 j. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: wie, "was tun" ?! das fragt eine praw(n)iczka 09.03.06, 18:33 Dzwonilam do nich, maja byc do konca tego tygodnia. Potwierdzenie na pismie, ze wyslali tez mam... Nie taka praw(n)iczka glupia, jak ja maluja:))). Ale i tak k... mozna dostac, ze tak dlugo... Wrr... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jecki a jecki myslal zawsze, ze k.... mozna albo byc, IP: *.pools.arcor-ip.net 09.03.06, 19:01 albo trzeba za nia placic... ze sie ja dostaje, tego jecki nie wiedzial... :-) j. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: a jecki myslal zawsze, ze k.... mozna albo by 09.03.06, 19:46 Wyglupiasz sie? Ja ten "piekny" zwrot znam z domu - a stanowimy mieszanke charakterystyczna dla polskich rodzin: jeden dziadek z Wilna (ciezko chory notabene, prawie w wieku P. Hanki), babcia mowiaca po poznansku, kolejny dziadek (juz nie zyje) zwany przez sasiadow "sympatycznie" szkopem cale zycie mowil z akcentem, he, he, kolejna babcia zydowsko-ukrainska (tej nie znalam). Autora, a raczej glownego szerzyciela powyzszego zwrotu nie odkryjesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ich11 jecki jest nie qmaty, o qrwicy nie słyszał!;) IP: *.129.1511G-CUD12K-02.ish.de 09.03.06, 22:35 Odpowiedz Link Zgłoś
tiggerific Re: a jecki myslal zawsze, ze k.... mozna albo by 09.03.06, 20:11 im Klartext: dostać k urwicy, nie kury przez wu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jecki Ach Soooooooooooooo !!! :-))) IP: *.pools.arcor-ip.net 09.03.06, 20:15 j. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Ach Soooooooooooooo !!! :-))) 09.03.06, 20:16 Ale u mnie w rodzinie uzywa sie "skrotu" i dostaje kury z "wkladka":)))): Odpowiedz Link Zgłoś
tiggerific Re: Ach Soooooooooooooo !!! :-))) 09.03.06, 20:20 no proszę, man lernt nie, aber wirklich nieeeeee aus. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jecki schon wieder... IP: *.pools.arcor-ip.net 13.03.06, 22:08 plus 1.520,-, allein heute, wat mache ich nun?... :-) j. Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Jecki ... 13.03.06, 22:13 ...biedaku :))) Pomoge ci! Mam ci podac nr mojego konta??? :o) Koko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jecki lieber nicht, sonst schöpft T verdacht... :-) IP: *.pools.arcor-ip.net 13.03.06, 22:17 j. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Verdacht???... :-) 13.03.06, 22:19 T jest bezkonkurencyjny;))), choc na gieldzie sie nie zna, ja robie za ministra finansow w tym zwiazku:))). Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna A to byl post do mnie??? 13.03.06, 22:20 Przekleil sie albo T. jest wieloznaczny;))). Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Widze ,ze mamy zwow cos/kogos wspolnego. 13.03.06, 22:20 "T" :))))) :o) Koko Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Widze ,ze mamy zwow cos/kogos wspolnego. 13.03.06, 22:22 A to przypadek;))). Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Opis mojego T.:)))) 13.03.06, 22:25 Zeby nie bylo niejasnosci;))): 1,85 ciemny szatyn, lat (prawie) 31. Aha, wazy ok. 82 kg :))). Na drugie ma Greg:))). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jecki jecki ma na drugie Petrus - Fels in der Brandung; IP: *.pools.arcor-ip.net 13.03.06, 22:27 a mojego tu opisywal nie bendem... :-) j. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jecki no w kazdym razie jest ciut, ciut mniejszy, niz IP: *.pools.arcor-ip.net 13.03.06, 22:32 182 cm... :-))) j. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: no w kazdym razie jest ciut, ciut mniejszy, n 13.03.06, 22:33 Niewazne. Mojemu T. i tak nie dorowna...;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jecki znaczy siem, moj jest tylko ciut mniejszy od IP: *.pools.arcor-ip.net 13.03.06, 22:35 c a l e g o T ? :-))))) j. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jecki toc jecki ino glosno dumal... :-) IP: *.pools.arcor-ip.net 13.03.06, 22:38 j. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Boze, to o Tobie pisal "Bild"... 13.03.06, 22:39 Tak mi przykro:(((( www.bild.t-online.de/BTO/news/aktuell/2006/03/09/haftverschonung-dauererektion/haftverschonung-dauererektion.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jecki keine Sorge praw(n)iczko, jecki ist kein Notfall ! IP: *.pools.arcor-ip.net 13.03.06, 22:44 - aber: zumindest weiß er jetzt, was a n d e r e so lesen... :-) j. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Tutaj cos ekstra dla J. od T. 13.03.06, 22:50 detektyw.star.wars.patrz.pl Polecamy tez taksoweczke z udreczona pania Potrzeba:))) taxoweczka.patrz.pl i "aniolem", dzwoniacym do warsztatu samochodowego:)))) aniol.dzwoni.do.mechanika.patrz.pl Umieralismy ze smiechu z pol godziny;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jecki przyrodzona inteligencja von jecki nigdy by nie IP: *.pools.arcor-ip.net 13.03.06, 22:36 wystarczyla, coby na to wpasc ! :-))) j. Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Ufff ,to chyba jednak nie ten sam,chociaz... 13.03.06, 22:29 ...moj T mlodo wyglada:))) :o) Koko Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Ufff ,to chyba jednak nie ten sam,chociaz... 13.03.06, 22:31 A moj staro (tzn. starzej ode mnie:))). Ale ja juz taki jasny typ urody jestem, moze to stad;))). Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: schon wieder... 13.03.06, 22:16 Moj T. mowi, ze to Twoj sposob na rwanie lasek;)))). A powaznie: ile zainwestowales pierwotnie? 100.000 EUR? Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: schon wieder... 13.03.06, 22:19 No co ty ??? Laski leca na Jeckiego wdziek osobisty . On i bez pieniedzy nie moze sie opedzic:)))Serio! :o) Koko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jecki laski nie majom leciec na mnie, ino na klientow IP: *.pools.arcor-ip.net 13.03.06, 22:20 (w Paschy); nie mogem przeciez polegac na samych akcjach ! j. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: laski nie majom leciec na mnie, ino na klient 13.03.06, 22:21 Ale Pascha nie po drodze, a ponadto tam sa tanie laski:((((. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jecki co znaczy: Pascha nie po drodze ?! IP: *.pools.arcor-ip.net 13.03.06, 22:24 - toc mieszkam pod dachem, a caly Pascha pode mna. dokadkolwiek siem udajem - Pascha zawsze po drodze jest... :-) j. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jecki in dem Depot, von dem die Rede ist, IP: *.pools.arcor-ip.net 13.03.06, 22:19 waren - und sind immer noch - viel weniger als 100 T€... j. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: in dem Depot, von dem die Rede ist, 13.03.06, 22:20 A to moze i ja sie skusze na jakis maly depocik;)))? Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: in dem Depot, von dem die Rede ist, 13.03.06, 22:23 J., a zdradzilbys swojej ulubionej Prw(n)iczce, co to za tajemne inwestycje? Pare tys. EUR na inwestycje bysmy z T. wynalezli;))): Odpowiedz Link Zgłoś