kasia161072 Re: Jaka szkołę wybrać? 20.06.07, 14:35 Mam 35 lat ,cały czas pracuję w kasie w przedsiębiorstwie ,ale oprócz tego robię różne rzeczy związane z księgoiwością , w związku z tym mam pytanie .Chciałabym pracować w dziale księgowym ,jaką szkołę lub kurs radzicie mi zrobić ,abym miała tytuł samodzielny księgowy? dziękuje za wszystkie odpowiedzi ,czy nie jestem za stara na zmiany? Odpowiedz Link Zgłoś
chilly Re: Jaka szkołę wybrać? 22.06.07, 17:26 Kasia, nie jesteś za stara - jesteś w sam raz :) Co do szkoły - zamiast AE, wybierz raczej jakąś szkołę prywatną. Odpowiedz Link Zgłoś
mewka17 Re: Jaka szkołę wybrać? 22.06.07, 22:46 Jeżeli nie planujesz pójść na studia to możesz ukończyć kurs z dziedziny księgowości i zdać egzamin np. w Polskim Towarzystwie Ekonomicznym . Bogatą ofertę takich kursów znajdziesz na www.eskk.pl/modules.php? name=Content&pa=showpage&pid=1903. Są tam kursy dla osób takich jak Ty, które związały swoją przyszłość z księgowością i szukają najwygodniejszego sposobu podnoszenia kwalifikacji. W ten sposób uczyć się może każdy, bez względu na wiek, wykształcenie i miejsce zamieszkania. życzę trafnego wyboru i sukcesów w nauce :) Odpowiedz Link Zgłoś
mewka17 Re: Jaka szkołę wybrać? 22.06.07, 22:50 oj przepraszam chyba podałam nieprawidłowy link jeżeli strona się nie wyświetli wejdź na www.eskk.pl i tam znajdziesz szczegółowe informacje o kursach z dziedziny księgowości Odpowiedz Link Zgłoś
kasia161072 Re: jaka szkoła 21.06.07, 07:29 WYKSZTAŁCENIE MAM ŚREDNIE ,JESTEM PO LICEUM GASTRONOMICZNYM. NIGDY NIE PRACOWAŁAM W SWOIM ZAWODZIE. Odpowiedz Link Zgłoś
anik.sweden Re: jaka szkoła 21.06.07, 23:19 Musisz mieć wyższe ekonomiczne, skończona np Ekonomia na Akademii Ekonomicznej (Poznań) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia161072 Re: jaka szkoła 23.06.07, 08:27 WŁAŚNIE ZAPISAŁAM SIĘ DO STUDIUM NA KIERUNEK RACHUNKOWOŚĆ .PO 2 LATACH UZYSKAM TYTUŁ SAMODZIELNEJ KSIĘGOWEJ ,RÓWNIEŻ BEDĘ MOGŁA PRACOWAĆ W KADRACH. CO O TYM SĄDZICIE ? Odpowiedz Link Zgłoś
wyszkow.pl Bezpłatne Policealne Szkoły 02.08.07, 23:24 Proponuję, abyś ukończyła jeden z niżej wymienionych policealnych kierunków: - Ekonomia, - Prace Biurowe, - Rachunkowość Bezpłatne Policealne Szkoły w Warszawie kształcące w wyżej wymienionych kierunkach: * Centrum Kształcenia Ustawicznego nr 5 - www.cku.waw.pl 03-806 Warszawa, ul. Mińska 1/5 (róg ul. Grochowska) mail: ckunr5 @ interia.pl !dojazd! - tramwaj linii: 3, 6, 21, 26 * Centrum Kształcenia Ustawicznego nr 4 - www.cku4.pl 01-317 Warszawa, ul. Irzykowskiego 1A (Osiedle Jelonki) !dojazd! - autobus linii: 105, 112, 125, 149, 408, 501, 506 * Centrum Kształcenia Ustawicznego nr 1 - www.cku1.edu.pl 00-666 Warszawa, ul. Noakowskiego 6 (Plac Politechniki) mail: sekretariat @ cku1.edu.pl !dojazd! - tramwaj linii: T, 15, 19, 32, 33, 35; metro: stacja _Politechnika_ --- www.men.home.pl www.kuratorium.waw.pl www.edukacja.warszawa.pl Odpowiedz Link Zgłoś