melin1 13.01.06, 21:10 Czy ktoś brał slub na karaibach? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marina101 Re: Slub na karaibach 19.01.06, 19:42 Bralam w czerwcu zeszlego roku w Negril, na Jamajce, sluze pomoca. M Odpowiedz Link
casii Slub na Karaibach 20.07.06, 18:23 Witam, Od jakiegoś czasu szukam ciekawej oferty na ślub kierunek Dominikana.Z pewnością Jamajka jest droższym wypadem ale chętnie zobaczyłabym fotki z uroczystości jeśli to możliwe.Z góry dziękuje Pozdrawiam Odpowiedz Link
melin1 Re: Slub na karaibach 15.02.06, 12:19 Moze masz jakis link do stronki na ten temat? Jedyne co znalazłam to oferty slubu na Dominice.A moze podzielisz sie wrazeniami z tej uroczystosci?)Bardzo chętnie bym poczytała bo swój drugi slub chciałabym miec własnie na Karaibach.Pozdrwaiam goraco. Odpowiedz Link
marina101 Re: Slub na karaibach 15.02.06, 16:13 hej Melin Podesle Ci zdjecia na priv. Moj slub organizowalo w calosci niemieckie TUI. Bralismy na jamajce, bo oboje z mezem jestesmy angielsko jezyczni wiec nie potrzebowalismy tlumaczy, na Dominikanie jezykiem urzedowym jest hiszpanski wiec odpadala.Nie ukrywam ze koszty takiej imprezy sa znaczne.Pozdr melin1 napisała: > Moze masz jakis link do stronki na ten temat? Jedyne co znalazłam to oferty > slubu na Dominice.A moze podzielisz sie wrazeniami z tej uroczystosci?) Bardzo > > chętnie bym poczytała bo swój drugi slub chciałabym miec własnie na > Karaibach.Pozdrwaiam goraco. Odpowiedz Link
dorotab30 Re: Slub na karaibach 27.02.06, 23:48 Dominikana, rok 2002. Ślub na plaży,Punta Cana, w całosci organizacja TUI. Chętnie opowiem i pomogę, bo z tego co wiem to trochę przetarliśmy szlaki. Pozdrawiam Dorota Odpowiedz Link
melin1 Re: Slub na karaibach 11.03.06, 20:45 hej ..wyslalam Ci maila .Pozdrawiam goraco.Sylwia Odpowiedz Link
casii Slub na Karaibach 20.07.06, 18:28 Witam, Chętnie skorzystałabym z Twoich podpowiedzi Dorotko odnośnie ślubu na Dominikanie.Czy byliście w pełni zadowoleni z organizacji całej uroczystości? Jakie dokumenty są niezbędne? Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link