Dodaj do ulubionych

Joga z Tajlandii na wakacje w Polsce?

29.04.14, 08:46
co myslicie o takich wyjazdach? faktycznie zagraniczne kursy np. w Tajlandii w moim przypadku sprawdzily sie swietnie, bo wyrobilem sobie super nawyk codziennego cwiczenia, warunki ku temu sprzyjaly (zdrowe jedzenie, piekna pogoda no i egzotyczni nauczyciele). Teraz widze ze YogaSpirit planuje takie wakacje organizowac w Polsce, mysliscie ze warto? (www.yogaspirit.pl) Bede wdzieczny za wskazowki dotyczace wakacji z joga w Polsce....no bo nie zawsze jest okazja jechac na drugi koniec swiata:)
Obserwuj wątek
    • kati6687 Re: Joga z Tajlandii na wakacje w Polsce? 01.05.14, 09:56
      Hej, ja też byłam parę miesięcy temu na jodze w Tajlandii!! :-) super doświadczenie, jestem pod ogromnym wrazeniem istruktrów jak i samego miejsca , polecam każdemu, niesamowite przezycie. Gdzie dokładnie byłeś???
      w polsce byłam już na dwóch wyjazdach - dla mnie bez porównania na korzyść Tajlandii, ale to wiadomo zupełnie inne koszty :) W Polsce polecam Ci wyjazdy nad morze - mnie swojskie klimaty mazur połączone z jogą nie przekonują. No i koniecznie szukaj wyjazdów połączonych ze zdrowym jedzeniem np wegetarianskim - duzo wiecej Ci to da. Ta yogaspirit wyglada ciekawie, szczegolnie na wzglad na ta prowadzaca z tajlandii. Byłeś już kiedyś z nimi na wyjezdzie? Daj znac czy znalazles wiecej takich egzotycznych wyjazdow w polsce
      • martusia82x Re: Joga z Tajlandii na wakacje w Polsce? 02.05.14, 15:20
        No stronke maja fajna, podoba mi się ze jest to faktycznie coś nowego, egzotycznego...cena jest troche wyzsza ale jak patrzę na ten hotel to aż nie moge się doczekać wyjazdu :) mi osobiście udalo się namówić koleżankę do pokoju ze mną wiec w sumie zapłacimy dużo mniej. Wydaje mi się, ze wyjazdy na mazury też maja swój klimat, nie zamierzam z nich rezygnować, no ale tym razem zaszaleje...majowka totalnie nieudana, siedzę w mieście, pada...tak wiec w czerwcu odpoczniemy w Jastrzębiej górze:-) jestem poczakujaca, mam nadzieję ze dam radę i ta Tajka będzie w miarę wyrozumiała ;) p.s. Czy zna ktoś fajna stronke pokazująca jakie są różnice w ashtanga, vinyasa i hatha joga? Z góry dzieki i pozdrawiam, M.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka