li.ann 27.08.05, 17:27 Czy posiadacie wykrój na takie , któreby rosły wraz z brzuchem i nie ogrodniczki? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
plavusa Re: spodnie ciążowe 28.08.05, 09:23 jakos nikt się nie odzywa:-( Ja nie posiadam niestety Odpowiedz Link
jokas1 Re: spodnie ciążowe 28.08.05, 09:55 ...ja we wczesnej ciazy upilam wykroje z katalogu Burdy, ale one kosztuja jeden 12 do 15 zl. Jednak w przedostatniej Burdzie czyli z 8/2005 znajdziesz take spodnie. ja juz ich nie szylam, bo mam wystarczajaca juz ilosc ubran ciazowych(do konca zostalo mi jeszcze 8 tygodni), ale uwazam ze wygladaja one super i nie sa to ogrodniczki... Odpowiedz Link
li.ann Re: spodnie ciążowe 28.08.05, 15:50 Dzięki jokas.Poszukam tej burdy.Myślałam, że może ktoś ma sprawdzony wykrój. Odpowiedz Link
jokas1 Re: spodnie ciążowe 28.08.05, 16:28 ...wykroj z katalogu Burdy, ktory kupilam w sklepie moge Ci bardzo polecic, bo z niego mozesz uszyc spodnie z kieszeniami i klasyczne, krotkie rowniez. Ja szyje, juz od dawna z Burdy i musze powiedziec, ze sie nie zawiodlam... Odpowiedz Link