ex10 06.10.05, 11:10 gdzie w warszawie mozna kupic zaslonki z koralikow? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
plavusa Re: zaslonki koralikowe 06.10.05, 11:35 Można zrobic samemu - o ile ma się czas. Ale wtedy są dokładnie takie, jak sobie wymarzysz:-) Odpowiedz Link
emiilka Re: zaslonki koralikowe 06.10.05, 12:17 Własnie! Zrób sama! Ja mam takie w kuchni - przeurocze z tysiecy koralików,robiłam 2 m-ce (byłoby szybciej, ale pracuję zawodowo wiec tylko wieczorkami nawlekałam). Odpowiedz Link
babunowa do emilki 06.10.05, 14:34 A ile Cię to łącznie wyniosło finansowo,bo się zastanawiam czy to się w ogóle opłaca. Odpowiedz Link
emiilka Re: do emilki 06.10.05, 14:47 Szczerze mówiąc nie wiem bo robiłam to z róznych resztek koralików. Głównie były to plastikowe, których używam niewiele, a w paczce jest ich tysiace. Nie potrafie Ci odpowiedziec,ale napewno nie odczulam tego finansowo wiec zapewne nie duzo (dodam, że jestem raczej w klasie średniej z nachyleniem ku dolowi jeżeli chodzi o budżet domowy...). Odpowiedz Link