plavusa 02.03.06, 08:18 Ratunku! Jak to zrobić? Występ w środę a ja nic nie mogę sklecić. Poratujcie! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zonaniezona1 Re: Potrzebny strój wróbelka 05.03.06, 17:05 Współczuję dziecku..:) , bo w pzedszkolu sama byłam wrobelkiem elemelkiem:)) Miałam na głowie takie nakrycie z narysowanym wróbelkiem, białą bluzke szarą pelerynkę, szarą spódniczkę i szare (brrrrr.....) rajstopki. Rajstopek nienawidziłam , bo wszystkie dzieci miały białe:) A tak wogól e miłej zabawy dla Twojego dziecka Odpowiedz Link
foxtrot3 Re: Potrzebny strój wróbelka 05.03.06, 22:39 Zastanow sie nad tym wrobelkiem ,panuje ptasia grypa i nikt nie bedzie sie chcial bawic z ptaszkiem:)))))) Odpowiedz Link
plavusa Re: Potrzebny strój wróbelka 12.03.06, 21:34 hehe, to był występ z okazji dnia kobiet o tematyce "zima odchodzi, wiosna przychodzi" (niestety nie u nas:-() wróbelki były trzy, więc mój synek nie był osamotniony a stało się tak, że ja trafiłam do szpitala i ani nie zrobiłam mu stroju, ani nie byłam na wystepie:-( panie przedszkolanki uratowały sytuację:-)) Odpowiedz Link