Dodaj do ulubionych

kurs krawiecki w Poznaniu

03.10.06, 20:11
Witam. mam pytanko. czy ktos sie moze orientuje, czy w Poznaniu sa
organizowane jakies kursy krawieckie?? gdzie wogole mozna sie nauczyc
profesjonalnie szyc. z gory dzieki za odp.
ps. jak co to piszcie na gg (gg 3554231)
Obserwuj wątek
    • c_akinorew Re: kurs krawiecki w Poznaniu 24.10.06, 14:31
      wiesz już cos moze o kursie krawieckim w Poznaniu? Ja tez szukam... na razie mi
      się nie udalo znaleźć żadnego, który by na pewno ruszał
      • efa233 Re: kurs krawiecki w Poznaniu 01.12.06, 13:20
        Napiszcie proszę, co was dokładnie interesuje (tylko szycie, czy konstrukcja i
        modelowanie również)

Od styczniu będę miała troszkę czasu i mogłabym coś takiego poprowadzić za
        darmo, można by np. wynająć sale w szkole odzieżowej jak będzie więcej chętnych.

Posiadam wykształcenie oraz doświadczenie. Jeśli jesteście zainteresowane/ni to
        proszę info na maila efa233@wp.pl w temacie napiszcie, że chodzi o kurs.

Pozdrawiam
        ewa
        • efa233 Re: kurs krawiecki w Poznaniu (kurs szycia) 26.12.06, 14:20
          Częstym pytaniem osób zainteresowanych jest, dlaczego chcę go poprowadzić za
          darmo, jaki będzie koszt?

Koszt to wynajęcie sali w szkole, najważniejsze są przecież ćwiczenia
          praktyczne. Jeszcze się nie orientowaliśmy (czytaj zainteresowani kursem), ale
          nie będzie to duży koszt zwłaszcza, jeśli będzie dużo chętnych. (z tego co
          pamiętam ok. 15 osób może jednocześnie szyć). Na kursie planuje szycie na wymiar
          spódnic, bluzek itp., dlatego niezbędny będzie zakup w swoim zakresie materiału,
          nici czy dodatków, na tym koszty się kończą!

Co ja będę z tego miała? Satysfakcje oraz zwiększę swoje doświadczenie w
          prowadzeniu szkoleń, a jest to dla mnie cenne.

Serdecznie zapraszam
          • efa233 Re: kurs krawiecki w Poznaniu (kurs szycia) 26.12.06, 14:25
            Część uśmieszków zmieniła mi się w znaki zapytania

PS Pisała do mnie Pani pytając o kurs, niestety straciłam jej e-mila w dziwnych
            okolicznościach, z tego, co pamiętam miała go założonego właśnie w @gazeta,
            jeśli to czyta to proszę jeszcze raz napisać, przepraszam za zamieszanie.
            • trinity28 Re: kurs krawiecki w Poznaniu (kurs szycia) 04.01.07, 12:45
              I co z tym kursem? Już styczeń. Czy coś wiadomo konkretnego? czekam na odp. efa233.
              • efa233 Re: kurs krawiecki w Poznaniu (kurs szycia) 09.04.07, 17:24
                Kursy rozpoczęte, zainteresowanych proszę o kontakt efa233@wp.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka