reivena 15.09.11, 13:24 Czy macie jakąś sprawdzona osobę, która robi szafy na wymiar do przedpokoju? Nie musi to być markowa firma, byle by było dobrze i solidnie, ktoś kto umiałby doradzić. Jeśli tak to proszę o namiary. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gam-a1 Re: Szafa na wymiar 19.09.11, 10:51 504007845 - p. Dyjak. Bardzo rzetelny, szczerze polecam, robił szafy mnie i moim znajomym. Oczywiście ma firmę, daje gwarancję. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Szafa na wymiar IP: *.52-82-r.retail.telecomitalia.it 15.11.11, 22:59 napisz jak juz ci zrobia te szafe. ja szukam kogos kto by mi zrobil cos z duzej starej szafy, ma ladne drewno i oczywiscie tez chce nowa szafe:) Odpowiedz Link Zgłoś
reivena Re: Szafa na wymiar 16.11.11, 11:08 Szafę, mam już zrobioną. Obeszłam parę firm, znajomych, którzy mają w domu szafy przesuwne. Przeszukałam internet i w końcu zdecydowałam się jednak na Komandora u nas w Dąbrowie. Za tą kwotę, którą miałam przeznaczoną mam to co chciałam. Może nie jest to faktycznie cała szafa tylko zabudowa wnękowa. Mam jeszcze zrobiony nad drzwiami w przedpokoju pawlacz. Tydzień temu zamówiłam jeszcze jeden. Tak jak wcześniej pisałam, nie musiałaby być to firma markowa tylko ktoś co się na tym zna. Wybrałam ich dlatego, że: - spodobało mi się, że u nich w szafach dolna listwa nie jest bezpośrednio wiercona do kafelek, tylko szyna jest na listwie drewnianej, która jest klejona do podłogi. - w drzwiach są takie ograniczniki, żeby drzwi się nie przesuwały. - spodobał mi się kolor okleiny i profile aluminiowe. - mam też 4 szuflady. - pan , który przyszedł wymierzyć szafę umiał doradzić, za szafą jest licznik z gazem i rurki więc jakoś to trzeba było wszystko dopasować. W sumie patrząc na całość wykonania raczej jestem zadowolona na 90%. Jeden problem wyszedł z pawlaczami, bo u jednego drzwi kończą się na połowie półki, a u drugiego ładnie ją zakrywa. Różnica to pół centymetra. Krótkie drzwi zostaną wymienione na dłuższe, żeby w oby dwóch pawlaczach były takie same. Odpowiedz Link Zgłoś